Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle heeft er Congolees en Fins international bij

Laatste update:
/

PEC Zwolle heeft er binnen afzienbare tijd mogelijk twee volwaardige internationals bij. Jody Lukoki is opgeroepen voor de nationale ploeg van DR Congo, terwijl Thomas Lam zich mag melden bij de nationale ploeg van Finland. Dat meldt persbureau ANP.

De 22-jarige Lukoki, die kort na zijn geboorte in Congo naar Europa verhuisde, heeft een uitnodiging gekregen voor een vriendschappelijk duel met Irak. Lukoki was in het verleden nog actief voor Jong Oranje. Ook Abel Tamata heeft een uitnodiging uit Congo gekregen. De verdediger van PSV heeft een Congolese vader.

De 22-jarige Lam is door bondscoach Mixu Paatelainen bij de Finse selectie gehaald voor het EK-kwalificatieduel met Noord-Ierland. “Ik had het wel een beetje verwacht”, laat Lam optekenen op de website van de Finse bond.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PEC doet sterke zaken om internationals bij de team te hebben.
Ryan Thomas en Saymak kunnen het ook ver schoppen met hun carriere.
Ze hadden die keeper nooit naar Ajax mogen laten gaan dan hadden ze momenteel veel hoger gestaan.
Diederik Boer zit gewoon nu te rotten op de bank.

19 maart 2015 om 13:22

Boer is echt niet veel beter dan Hahn hoor. Dat maakt niet zoveel verschil. Al met al heeft Zwolle gewoon niet heel erg veel kwaliteit. Allemaal leuke spelers, dan kan het wel eens een periode minder gaan.

19 maart 2015 om 13:41

@stefandefree

Voor een club met een begroting van amper 10 miljoen euro vind ik dat Zwolle juist wel veel kwaliteit heeft. Hahn is een betrouwbare sluitpost gebleken, Necid een talentvolle spits en neem Ryan Thomas, ook een zeer talentvolle jongen. Niet voor niets bezetten ze op dit moment de zesde plek.

19 maart 2015 om 14:07

Zo bedoel ik het ook niet. Ze hebben zeker leuke spelers en een leuk elftal, maar we moeten niet doen alsof ze veel hoger hadden kunnen staan of dat het overdreven slecht gaat. YusufCesin stelt dat ze veel hoger hadden kunnen staan, daar ben ik het niet mee eens en al helemaal niet met de stelling dat het door de keeper komt.

19 maart 2015 om 13:23

Warner Hahn is een prima keeper en denk dat hij ook wel van het niveau Diederik Boer is.
De positie op de ranglijst van PEC hangt niets af van de keeper.

19 maart 2015 om 13:23

Je beweert dus dat Diederik Boer veel beter is dan Warner Hahn? Ik vind Hahn juist een uitstekende keeper, daar ligt het echt niet aan. PEC Zwolle doet het gewoon uitstekend, met of zonder Diederik Boer

19 maart 2015 om 13:23

Vind je Boer beter dan Hahn? Ik vind Hahn minstens gelijk, en met Boer hadden ze echt geen meer punten als met Hahn.

19 maart 2015 om 13:24

Boer wilde ook graag naar Ajax, ook al wist hij dat hij zou gaan banken. Hij wilde het meemaken en is fan van de club, voor hem 2 vliegen in 1 klap. En daarbij komt ook nog, dat Hahn en Boer kwalitatief elkaar niet veel ontlopen. Dus ik snap jou argument niet echt, ze hadden echt niet hoger gestaan met Boer onder de lat.

19 maart 2015 om 13:34

Nou, het ging ook meer om de portemonnee! En terecht natuurlijk!!

19 maart 2015 om 13:36

Warner Hahn vind ik ook wel een hele goeie keeper maar hij is ook veel jonger dan Boer en Diederik is meegegroeid samen met de club daarom denk ik dat hij eerder door het vuur zou gaan dan een huurling.
Hij zette verdedigers op zn plek, zijn ervaring spreekt me meer aan en het is zonde dat een goeie keeper als hem nu op de bank zit.

19 maart 2015 om 13:30

Ik vind Hahn echt 2 klassen beter, dus ik snap niet helemaal waar je dit vandaan haalt...

19 maart 2015 om 13:30

staat Boer niet bij Jong Ajax onder de lat?

19 maart 2015 om 13:53

Onana keept

19 maart 2015 om 17:04

Boer pakte zeer zeker veel punten voor PEC! Maar Hanh is niet minder op het gebied van punten pakken...

19 maart 2015 om 20:05

Eerlijk gezegd had ik grote verwachtingen van Hahn toen hij de transfer naar Feyenoord maakte maar na de dramatische nederlaag tegen Jong Portugal zag ik dat hij eigenlijk niet zo heel bijzonder was zoals dat mensen over hem beweerden. Misschien hebben de meeste zijn goeie kanten gezien maar in die wedstrijd heb ik zoveel slechte kanten van hem gezien.

de titel klinkt alsof ze transfervrij spelers vastleggen, maar dat is natuurlijk niet het geval..

Lam was toch al tijden jeugdinternational bij Finland? Althans, dat kan ik me nog herinneren uit zijn AZ tijd. Daarom is het ook niet heel verrassend.

19 maart 2015 om 14:52

Nouja, Lukoki was hier ook jeugdinternational... Dat zegt dus niet zo heel veel

Szomber Kerekes was ook international toen hij in 2005 bij de selectie van Willem II aansloot.

19 maart 2015 om 16:41

Thanks voor de mededeling, maar ik zie niet zo goed in wat dat met dit artikel te maken heeft

19 maart 2015 om 18:03

Nee?? Misschien dat je het wel snapt nadat beide jongens een paar wedstrijden voor jouw ploegje hebben gespeelt.

19 maart 2015 om 20:15

Beide jongens hebben gelukkig al zo'n 20 tot 30 wedstrijden voor mijn ploegje gespeeld

Ze hadden vandaag in ieder geval een warm ontvangst..

Leuk voor die jonge gasten joh. International worden dat wil iedere voetballer. Het zijn misschien geen hoogvliegers in het voetbal maar toch wel leuk voor Lam en Lukoki. Succes jongens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren