Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PEC meldt zich bij Feyenoord als plan met Juventus niet doorgaat’

Laatste update:
/

Mitchell te Vrede is een kandidaat om de aanval van PEC Zwolle van nieuwe impulsen te voorzien, zo meldt FOX Sports. De club uit Overijssel informeerde afgelopen zomer al naar de aanvaller, maar hij bleef uiteindelijk bij Feyenoord. Te Vrede moet al weken genoegen nemen met een plaats op de reservebank en staat welwillend tegenover een transfer.

Te Vrede is niet de eerste optie van PEC. De club uit Zwolle hoopt Tomas Necid opnieuw te huren, maar wacht af waar de toekomst van de aanvaller ligt. De Tsjech werd het afgelopen halfjaar al uitgeleend door CSKA Moskou, de club die hem nu het liefst verkoopt. Juventus overweegt de aanvaller in Rusland los te weken en vervolgens elders te stallen.

''Alles is mogelijk. Dat is mijn officiële reactie'', wil zijn zaakwaarnemer Jiri Müller als enige kwijt aan FOX Sports. PEC is bereid lang te wachten op duidelijkheid over Necid. “Pas als het niet lukt hem weer binnen te halen, komen de andere opties in beeld”, zo verzekert technisch directeur Gerard Nijkamp. Volgens de televisie-omroep is Vincent Janssen van Almere City FC geen optie meer als winterse versterking, omdat de Jupiler League-club niet van plan is om medewerking te verlenen aan een tussentijdse transfer.

Mitchell te Vrede zou bij een andere club nu topscorer van de Eredivisie zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat moeten we met die vent, man..

14 januari 2015 om 19:19

Zolang je geen spelers hebt die een normale voorzet kan geven, heb je inderdaad weinig aan Te Vrede, zoals Lukoki met zen vuurpijlen.

14 januari 2015 om 19:35

Hahaha! Lukoki.. Ik erger me dood aan die gast. Hij past samen met bart van hintum niet in het positiespel van PEC.

14 januari 2015 om 20:00

Als Zwolle fan moet ik wel zeggen dat zijn corners geweldig zijn

14 januari 2015 om 20:19

Bart is juist 1 vd betere

14 januari 2015 om 21:47

Haha Lukoki, pakte tegen ADO een nieuw eredivisie record. 13 voorzetten gegeven, geen een aangekomen. Eigenlijk gewoon om te janken.

14 januari 2015 om 23:28

Stond het record eerst op manolev?

14 januari 2015 om 23:48

Becker is beter

14 januari 2015 om 23:48

Bij hem zijn ze gestopt met stellen, om hem in bescherming te nemen xd

14 januari 2015 om 20:08

Beetje respect, is een echte afmaker, maar kan nog niet echt meevoetballen, wat natuurlijk nog kan komen.

14 januari 2015 om 21:28

Ben ik het zeker mee eens. Prima spits voor, met alle respect, een ploeg als Pec. Ik zie veel potentie in Te Vrede. Het kan een echte afmaker worden, het is gebleken dat het een laatbloeier is. Hij is wel traag en kan niet goed meevoetballen maar als je zijn kwaliteiten benut is het een zeer nuttige spits.

14 januari 2015 om 21:48

Dat is toch precies wat niet bij Pec past?

14 januari 2015 om 22:22

Idd, deze speler heeft weinig tot geen voetbalintelligentie getoond. Komt over als een dom persoon die t spelletje eigenlijk niet snapt. Komt er een keer een bal voor zn voeten dan pas kan die scoren. Zelf mee helpen aan de aanval ho maar

Staat PSV niet open voor een verhuur van Locadia? Lijkt mij dat hij bij PEC wel een basisplaats kan afdwingen in de spits, past ook wel bij het spelletje dat ze spelen. Lijkt mij beter dan zo nu en dan eens wat minuutjes meepakken op rechtsbuiten..

14 januari 2015 om 19:30

Wat als luuk de jong geblesseerd raakt? Dan is er geen spits meer

14 januari 2015 om 19:45

Misschien kan PSV op zijn beurt weer een spits met wat meer ervaring huren, of Havenaar voor een half jaar vastleggen? Tuurlijk is een Havenaar geen top, maar liever hem laten verpieteren op de bank dan Locadia, denk ik. Heeft toch wel laten zien een zeer behoorlijk talent te zijn, maar op deze manier komt hij niet aan de bak.

14 januari 2015 om 20:16

Locadia zijn tijd komt wel, als er belangstelling is voor Depay en ze verkopen hem voor 15 miljoen, dan komt Locadia weer aan de beurt.

14 januari 2015 om 23:49

Vloet?

15 januari 2015 om 17:18

vloet is een aanvallend middenvelder.

Denk dat ie wel zijn goaltjes zou maken, maar is toch niet het type dat bij Zwolle past denk ik. Hij is niet de beste meevoetballer. Maar een andere naam noemen is ook moeilijk.

Feyenoord heeft een afmaker nodig in de spits. ze hebben genoeg voetballend vermogen dus een meevoetballende spits is niet nodig. Feyenoord moet een spits halen die eigenlijk niet kan voetballen, maar er wel 20/30 per jaar inschiet, zoals Dost.

14 januari 2015 om 20:02

Dost halen is niet reeel.
Verder in moeilijke wedstrijden heb je niets aan een spits, die niet mee voetbalt.
Feyenoord is nog niet rijp om met 10 man voor een spits te spelen.
Een bewijs was de thuiswedstrijd tegen Utrecht.
Voetballend zijn ze beter met meevoetballende spits.
Meer spelers kunnen dan scoren.
Te Vrede is een afmaker, zoals Huntelaar, maar dan van mindere kwaliteit, belangrijk, maar ook niet altijd aanwezig.

Als ik Feyenoord was zou ik deze jongen niet aan PEC verhuren. PEC is, hoe raar het ook klinkt, een concurent van Feyenoord. Stel dat Tevrede ineens doelpunten begint te maken, dan kan hij Feyenoord nog flink in de problemen brengen.

14 januari 2015 om 19:51

Als je nu de stand bekijkt zou je kunnen zeggen dat PEC een concurrent van Feyenoord is, maar over het hele seizoen gezien mag PEC blij zijn als ze play-offs halen. Spelen goed voetbal, maar nu zonder Necid zal het allemaal een stuk lastiger worden.

14 januari 2015 om 19:59

Ja momenteel wel, maar aan het einde van de rit staan ze gewoon in de middenmoot.
En Feyenoord wil hem verkopen niet verhuren.

Laat Feyenoord Necid maar kopen en dan doen we te Vrede wel naar PEC. Necid is voetballend toch wel een stuk beter en als ik kijk naar hoe vaak spelers voor de keeper komen bij Feyenoord kan Necid wel eens een sensatie worden in Rotterdam want afmaken kan die wel.

14 januari 2015 om 23:29

Necid wil naar Zwolle

Voor PEC zeker een aanwinst

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren