Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paul Verhaegh verlaat VfL Wolfsburg per direct na ‘intern incident’

Laatste update:

Paul Verhaegh zal het shirt van VfL Wolfsburg niet meer dragen, zo maken de Duitsers maandag bekend via de officiële kanalen. De 35-jarige verdediger had nog een contract tot het einde van het seizoen, maar die verbintenis is nu per direct ontbonden. Verhaegh kan daardoor transfervrij op zoek naar een eventuele nieuwe club.

De club laat weten dat Verhaegh niet meer in de plannen van trainer Bruno Labbadia voorkwam na een ‘intern incident’ voorafgaand aan de wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt van vorige week maandag: “We hebben vorige week samen besloten dat Paul niet meer met het eerste mee zal trainen”, voegt directeur Jörg Schmadtke toe.

“We hebben een goed gesprek gehad en vanwege zijn verdiensten voor de VfL, zeker in het afgelopen, moeilijke seizoen, hebben we besloten om zijn wens in vervulling te laten gaan door zijn contract te ontbinden. Hij kan zich nu op zijn toekomst richten.” Verhaegh speelde in totaal 36 wedstrijden voor Die Wölfe en werkte zich ook op tot reserveaanvoerder.

In de huidige voetbaljaargang moest hij echter genoegen nemen met een plek op de bank en kwam hij slechts driemaal in actie. “We hebben het onderwerp besproken en samen de knoop doorgehakt. Over het algemeen heb ik een goede tijd gehad bij VfL Wolfsburg, ondanks mijn moeilijke positie dit seizoen. Ik wens het team alle succes voor de resterende wedstrijden en hoop alleen het beste voor de club”, vertelt Verhaegh zelf over zijn afscheid. Wolfsburg speelde vorige week overigens al in op het vertrek van de drievoudig Oranje-international door Kevin Mbabu over te nemen van Young Boys.

Denk jij dat we Paul Verhaegh nog terug gaan zien in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Ik hoop dat die volgend seizoen vvv komt versterken. Komt uit de regio, dus dat zou een prima afsluiting zijn van zijn carriere,

29 april 2019 om 22:22

Denk dat hij eerder naar Vitesse gaat. Ook gezien het kunstgras in Venlo waar spelers op leeftijd geregeld problemen mee ondervinden.

Paul Verhaegh zou nog een jaartje bij een Subtopper als AZ of Vitesse kunnen spelen. Zou ook als invaller van waarde kunnen zijn met zijn ervaring.

29 april 2019 om 18:00

Denk niet dat deze clubs daar beter van worden. Eerder een VVV of zo.

Hij had nooit weg moeten gaan bij Augsburg, was aanvoerder volgens mij en speelde elke wedstrijd. Nam ook de pingels voor zijn rekening en miste bijna nooit.

Opmerkelijke carrière heeft deze man toch. Vind wel dat hij het maximale eruit gehaald heeft. Afsluiten bij VVV zou de cirkel rondmaken.

29 april 2019 om 18:41

ik ben hem helemaal uit t oog verloren, had veel sympathie voor hem als aanvoerder van vitesse

29 april 2019 om 19:15

Toch nog een mooie bronze medaille ergens ingelijst n.a.v. Wk van 2014.

mooi zijn toekomst financieel veilig gesteld bij Wolfsburg en al 35, mooi gedaan

35 is wel een leeftijd om 1 of 2 jaar mits fit ergens in rechterrijtje Eredivsie te spelen, daarna zal het wel op zijn

29 april 2019 om 20:13

ik zou china proberen, maar zo ben ik, echte golddigger. waarom in de eredivisie bikkelen voor paar knaken, terwijl je miljoen kunt ophalen in een ver land waar t niveau zo slecht is, dat je op 60% kunt trainen

30 april 2019 om 01:07

In China heeft nog niemand ooit van hem gehoord denk ik?😅

VVV / Roda materiaal? 1 is Eredivsie andere 1e Divisie, dat is nog al een verschil hoor

Verrassend dat ze die laatste 2 maandne het niet even konden uitzingen met elkaar...

Misschien een gekke vraag hoor: 'een incident' ... wat is dit dan geweest? Lijkt mij journalistiek om hier achter te komen toch? Ik doe liever geen aannames.

Prima speler die ongeacht zijn leeftijd nog prima mee kan in de Eredivisie. Misschien iets voor PEC? Mocht Jaap Stam na Namli ook Ehzibue meenemen naar Rotterdam.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren