Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Parzyszek keert na twee jaar terug op De Vijverberg

Laatste update:

Piotr Parzyszek is terug bij De Graafschap. De aanvaller tekent na de medische keuring een contract voor de rest van het seizoen met een optie op een tweede jaar in Doetinchem, zo maken De Superboeren donderdagmiddag via de officiële kanalen bekend.

/

“We zijn verheugd dat Piotr de draad bij ons weer oppakt. Er waren meer clubs in hem geïnteresseerd. Hij weet hoe wij hier werken, we hebben er vertrouwen in dat Piotr zijn steentje bij kan dragen aan onze doelstellingen”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

“Ik ben super enthousiast om weer te spelen voor De Graafschap en weet wat mij te wachten staat op een sfeervolle De Vijverberg. We moeten met ons allen keihard werken, het publiek vermaken en zorgen dat we boven de streep eindigen”, zegt de 22-jarige aanvaller zelf.

De international van Jong Polen speelde van 2007 tot 2012 in de jeugd van De Graafschap en kwam in het eerste elftal uiteindelijk tot 29 doelpunten in 53 officiële wedstrijden. Daarna speelde hij voor Charlton Athletic (1 wedstrijd, 0 doelpunten), Randers FC (10/3) en Sint-Truiden (32/11).

Een goede aanwinst voor De Graafschap?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg goed nieuws voor de Graafschap. Hij heeft al bewezen dat hij erg makkelijk kan scoren en ook nog eens voor de Graafschap. Ik denk dat Cambuur nu echt een probleem heeft. Ik ben nog niet echt overtuigd van van Veen, terwijl Paryszek in zijn eerdere periode in Nederland ook al naar de subtop kon in Nederland. Erg goeie zet van beide partijen !!

11 februari 2016 om 16:35

Idd! Dit is een hele belangrijke aankoop. Wss vermeij eruit. Dan Pjotr en Cas in de aanval en koolhoof erachter. Will en Tesselaar weer terug. 17 worden we sowieso. Daarna op naar plek 16?

11 februari 2016 om 16:43

Waarom Will en Tesselaar er weer in? Met de vervangers worden er tenminste wel punten gepakt.

11 februari 2016 om 16:49

Het is vooral afwachten hoe Piotr het gaat doen. Hij heeft dit seizoen nog geen een wedstrijd volledig meegedaan, in totaal nog geen eens 120 minuten gespeeld(!).

Neemt niet weg dat ik zeer blij ben met zijn terugkeer bij De Graafschap. In de jeugd vond ik hem altijd een zeer complete spits. Ik hoop dat hij het goed gaat doen, maar hij moet zijn plek wel verdienen. Vermeij en Peters doen het nu ook niet slecht.

Geweldige aankoop van de Graafschap, ze zijn de laatste tijd sowieso al in de goede flow. Hopelijk kan Piotr de goals maken in de 2de seizoenshelft. Denk dat hij het beter doet dan Vermeij.

11 februari 2016 om 19:33

Die Vermeij doet t toch helemaal niet zo slecht? Redelijk gevaarlijk en al een paar goals gemaakt terwijl hij voornamelijk invaller.

11 februari 2016 om 22:19

Ja niet slecht, maar ik denk dat piotr een stuk beter is. Met peters parzyszesk en koolhof is het niveau toch wat hoger. Naar de 16e plek!

Welkom terug Piotr!

Mooie tussenweg zo met een optie voor een tweede jaar (als De Graafschap niet degradeert vermoed ik). Nu hebben wij eindelijk een wisselmogelijkheid voor de spitspositie. Het talent van Piotr is onmiskenbaar, niets voor niets toonde Benfica interesse en is hij jeugdinternational geweest. Hij zal eerst wel op de bank beginnen maar als hij zijn vorm hervind zal hij snel de plek van Vermeij of Peters overnemen.

Ik heb er vertrouwen in dat we Cambuur voorbij kunnen gaan nu! Smeets is tot nu toe een vrij zwakke AM en die plek zal snel worden overgenomen door Koolhof, dus de aanvoer naar voren zal beter gaan verlopen. Ook de backposities worden versterkt met de rentree van Will en Tesselaar.

Op naar plek 17!

11 februari 2016 om 15:48

De strijd om degradatie begint spannender te worden dan de strijd bovenin. Geweldige wedstrijden altijd als er op een van de laatste speeldagen van de competitie gevochten moet worden om degradatie te voorkomen.

11 februari 2016 om 17:02

Het is wel shit dat we dan tegen Ajax moeten.

Weet iemand waar Hugo Bargas nu voetbalt? Vond ik altijd een leuke speler bij De Graafschap.

11 februari 2016 om 15:37

Idd ook benieuwd naar. En hoe gaat het nu met Magno die ooit bij Groningen speelde. En Marek Saganowski.

11 februari 2016 om 15:49

Saganowski is lekker aan het afbouwen bij Legia, mag in de beker vaak starten en voor de rest af en toe een invalbeurtje.

Mooi dat Parzyszek terug is, hoop dat hij zich zo gaat ontwikkelen dat hij ook in aanmerking komt voor het poolse nationale elftal.

11 februari 2016 om 16:01

Die Magnasco speelt weer in Chili, bij z'n oude club

11 februari 2016 om 16:43

Magno is een andere speler dan Magnasco.

11 februari 2016 om 15:45

Alsk de zoekopdrachten op google geloven moet speelt ie nu in Bolivia bij Oriente Petrolero.

Verder wast af en toe n hele luie voetballer die zn goals wel meepikte. Wel van genoten, alleen qua instelling af en toe??

11 februari 2016 om 16:28

Zal zijn misser tegen Vitesse nooit vergeten. Speelde in de Jupiler League heel goed! Vond het jammer dat zinn contract niet verlengd werd, maar blijkbaar heeft ie zich toch niet doorontwikkeld.

11 februari 2016 om 16:46

Voor open doel op de paal schieten is ook een kunst...

11 februari 2016 om 18:49

Verhalen die ik hoorde toentertijd is dat Hugo niet met Darije Kalezic door een deur kon.. Steve de Ridder kreeg de voorkeur, (nogal logisch gebleken) dus Hugo zat op de bank.
Hij wilde dus eigk weg, zelf dus gekozen voor geen verlenging contract.

En het verhaal Kalezic kennen we allemaal!

11 februari 2016 om 16:31

Hugo Bargas is na het seizoen 10/11 teruggekeerd naar jeugdclub All Boys in Argentinië. Nog twee keer heeft hij uitstapjes gemaakt naar Europa. Vier maanden in de Spaanse 2de divisie kwam hij tot 5 wedstrijden voor Gimnàstic de Tarragona. Teruggekeerd naar Zuid-Amerika is Bolivie, en dan in 2014 nog een half jaartje in de Italiaanse 3de divisie, waarna Ecuador, weer Bolivia en nu sinds afgelopen maand Colombia volgden. Buiten De Graafschap dus weinig geslaagd, maar wel lekker in een heleboel landen gevoetbald.

Bron: transfermarkt.nl

http://www.transfermarkt.nl/hugo-bargas/profil/spi...

11 februari 2016 om 22:05

Dankjewel ! Zonde dat er niks van hem terecht is gekomen.

De Graafschap gaat Cambuur inhalen!
Mooie transfer voor de club!

11 februari 2016 om 15:47

Laten we het hopen!

11 februari 2016 om 17:25

Jij bent geen echte heerenveen supporter als je zulke dingen roept. Als je dat wel zou zijn, dan zou je namelijk de wedstrijden tegen Cambuur erg gaan missen als ze degraderen.

11 februari 2016 om 17:33

Het is leuker als de wedstrijden speciaal blijven, toen Cambuur weer promoveerde naar de Eredivisie was het voor iedereen bijzonder om na 13 jaar weer de derby mee te maken. Van mij mogen ze degraderen en weet wel zeker dat ik niet de enige ben die hier zo over denkt.

11 februari 2016 om 17:52

Klopt, het is wel mooi geweest wat betreft Cambuur. Als dat nieuwe stadion er niet komt zullen ze nooit de middelen hebben om lang op het hoogste podium te spelen. Ik heb helemaal niks met die club en de agressie die er altijd omheen hangt. Derby is natuurlijk speciaal maar als ze degraderen zal ik er geen traan om laten.
Wat dat betreft is de terugkeer van deze Poolse superboer gewoon goed nieuws.

Heb bij de graafschap dit seizoen niet echt gemerkt dat ze in de eredivisie thuishoren, maar met de spelers die er nu dus bij zijn gekomen, zullen zij snel met Cambuur gaan uitvechten wie er wel en niet mogen blijven. Interessant

11 februari 2016 om 16:10

Waar heb je het over? In welke wedstrijd hebben ze het niet laten zien dan? De 3-6 tegen PSV of de zwaar onterechte 1-2 tegen Feyenoord? Tegen Ajax, toen Bazoer een zondagschot in huis had?

11 februari 2016 om 16:24

Hij zal enkel de wedstrijden tegen Utrecht en Twente gezien hebben.. Toen we tegen 10 man speelden.. De rest niet.. En daar baseert ie dat op

Wij, supporters weten wel beter... Steeds meer en meer andere clubaanhangers worden het met ons eens.. Deze uitzonderingen hou je toch. Allemaal 1 pot nat

11 februari 2016 om 16:34

Nouja, in een competitie spelen soms teams die slechter zijn dan de top van de onderliggende competitie. Zoals N.E.C. tenopzichte van FC Dordrecht vorig seizoen. Dat is natuurlijk geen schande, en uiteraard hoop ik als Achterhoeker dat de Graafschap zich handhaaft. Maar het is geen schande als dat niet lukt. Het is en wordt zwaar, en de flow van de afgelopen weken blijft niet aanhouden. Anders zou de Graafschap zomaar nog bij de bovenste helft eindigen. Ik geloof in het ontlopen van directe degradatie, maar dan moet je de play-offs ook nog maar door zien te komen. Als de Graafschap toch degradeert geloof ik erin dat ze volgend jaar kampioen worden.

De Graafschap, een meer dan uitstekende zet. Dit biedt veel perspectief.
Als er iets in Breda een rol speelt, dan is het wel de hoop dat De Graafschap dit seizoen het in de 'ere' gaat redden. Met zo'n speler in de selectie zal de hoop en het vertrouwen ongetwijfeld groeien.

Succes.

11 februari 2016 om 16:35

Hoezo hoop je dat als NAC supporter?

11 februari 2016 om 16:50

De Graafschap en NAC hebben (of hadden) tijdenlang een vriendschapsband tussen de supporters, n.a.v het YNWA voor Ferry van Vliet. Of dit nu nog speelt weet ik niet maar ik kan me herinneren dat dit nog wel speelt bij enkele supporters

11 februari 2016 om 17:01

Ochja, dat klopt. Zeer tragische gebeurtenis destijds maar er werd een mooie wedstrijd gespeeld daarna.

11 februari 2016 om 17:27

Wat er na de wedstrijd gebeurde was stukken mooier, de wedstrijd zelf viel wel mee, dat het een gelijkspel zou gaan worden was al een paar dagen bekend.

11 februari 2016 om 17:43

Ja ik doel daar ook op.

11 februari 2016 om 18:55

Filmpje over Ferry staat nog op youtube... Hoe zijn familie er naar keek, beelden van de wedstrijd, reacties van spelers die tijd (Schreuder, Engelaar, Stewart, Penders, Gudelj geloof ik). Aan de hand van die reportage zijn dr nog altijd mensen die bij die wedstrijd zijn geweest/ hebben gespeeld wasr de tranen nog opkomen.

http://youtu.be/eJwY806WHNw (Khoop dat dit mag😖)

Verassende aanwinst hopen dat hij het laatste zetje kan geven om boven cambuur te komen! Ik gun het de graafschap zeker om erin te blijven elke week gewoon strijden voor de punten dat zie ik bijv cambuur niet doen. Gr van een PEC supporter

12 februari 2016 om 10:23

Tot 5 maart dan... Kom persoonlijk in Zwolle de puntjes ophalen

Maar...
Tis zo gek om te zien... 2 maanden geleden waren al deze reacties negatief geweest! En kijk nu! Vreet als supporter wel aan je, als iedereen zo negatief is. Support je de spelers meer om ze die flow te geven..

En Piotr.. Ja, hij was goed! Hoop dat ie dat weer kan laten zien!

Het zou mooi zijn dat hij dik 1 op 2 kan blijven lopen, zijn de boeren mooi verzekerd van een aantal goals.

Goed nieuws voor de Graafschap een spits die de club kent en heel veel doelpunten heeft gemaakt. Het is nu kijken of hij het kan waarmaken en er voor kan zorgen dat de Superboeren in de Eredivisie blijven.

tja is Piotr de goede aankoop....
dit zal nog blijken heeft volgens mij nog geen 2 hele wedstrijden in de benen dus dat duurt weer een aantal weken, hij ken wel zeggen dat ie fit is maar dat zegt niks op het veld

gewoon afwachten en hopelijk gaat hij zijn ding doen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren