Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain mede dankzij fraai één-tweetje Mbappé halve finalist

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft zich geplaatst voor de halve finale van de Coupe de France. De ploeg van trainer Luis Enrique was in het eigen Parc des Princes met 3-1 te sterk voor OGC Nice. Kylian Mbappé, Fabián Ruiz en Lucas Beraldo zorgden voor de treffers van PSG, dat het in de halve finale opneemt tegen Stade Rennes.

Bijzonderheden:


PSG kwam al in de elfde minuut op voorsprong. Mbappé ging een één-tweetje aan met Ruiz, kreeg de bal terug in de zestien en werkte van dichtbij af: 1-0.

Nice-doelman Marcin Bulka ging na ruim een half uur ernstig de fout in. De Pool wachtte veel te lang met wegtrappen en rekende daarbij niet op Ousmane Dembélé. Bulka schoot de bal tegen Dembélé aan en wist toen niet meer waar de bal zich bevond. Die bevond zich bij Dembélé, die Ruiz een niet te missen kans bood: 2-0.

Een kleine tien minuten voor tijd kwam Nice terug in de wedstrijd. Een schitterende dribbel van Jérémie Boga had een beter lot verdiend, maar tot opluchting van de Ivoriaan was de rebound wel een prooi voor Gaëtan Laborde: 2-1.

PSG wanhoopte echter niet van de aansluitingstreffer en maakte er na een uur spelen 3-1 van. Het was Lucas Beraldo die bij de tweede paal binnenkopte en zo voor zijn eerste treffer in Parijse dienst tekende.

Onder meer Kang-in Lee, Dembélé en Warren Zaïre-Emery kwamen nog dicht bij de vierde treffer van PSG, terwijl Gianluigi Donnarumma in blessuretijd nog voorkwam dat Terem Moffi de spanning terugbracht. Gescoord zou er niet meer worden en dus bekert PSG verder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het feit dat er na 24 uur nog steeds nul reacties zijn hier zegt genoeg over PSG imo. Mbappe zal natuurlijk nooit een all time great worden zolang hij daar blijft spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren