Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Panionios-fans zijn niet gediend van bezoek AEK en vernielen veld

Laatste update:

Fans van de Atheense club Panionios hebben dinsdag hun eigen veld vernield. Dat deden ze om te voorkomen dat AEK Athene donderdag zijn Europese wedstrijd tegen het Schotse Dundee United in het stadion van Panionios kan afwerken. Het veld in AEK's stadion was door de UEFA afgekeurd.

Volgens de politie werden de vernielingen door een groep van ongeveer dertig Panionios-supporters aangericht. Ze haalden de doelpalen uit de grond, groeven kuilen in het veld, verbrandden een dug-out en bekladden het stadion met leuzen gericht tegen AEK en de UEFA.

De wedstrijd wordt volgens AEK nu in het stadion van stadsgenoot Olympiakos Piraeus afgewerkt. Alleen Schotse fans worden in dat stadion toegelaten. AEK won de heenwedstrijd in Dundee met 1-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
25 augustus 2010 om 23:33

Dit zijn geen supporters. En zijn dit wel supporters dan zijn ze oliedom. Wie gaat nou het veld van zijn eigen ploeg slopen? ( wat weer paar ton kost ).

Dit zijn meelopers met een brein zo groot als een doperwt.

Wat een stel Idiooten!

Camera beelden bekijken, oppakken die gasten.

25 augustus 2010 om 23:27

Die gasten zullen niet zo dom zijn dat ze vergeten zijn om de cameras te slopen.

On: Bevestigt maar weer eens het beeld wat 'wij' van Griekenland hebben op het gebied van voetbal, stelletje agressieve en geweldadige mensen. Aan de andere kant zou Ajax ook niet graag als straf bij Feyenoord willen spelen, en omgekeerd. Ik weet helaas niet zo veel van het Griekse voetbal dat ik de relatie tussen Panionios en AEK ken. Maar schijnbaar is die niet zo goed.

25 augustus 2010 om 23:55

Maar er circuleren anders wel foto's op internet waar er een aantal prima op zijn te herkennen.

26 augustus 2010 om 01:42

Ze zullen vast rivalen zijn, maar ik kan me voorstellen dat ze een grotere rivaal hebben en ik zou niet willen weten wat ze dan gedaan hadden.

Wat een stel idioten zeg. En als feyenoord in de arena moest spelen dan gaan wij eens even lekker het stadion (je eigen stadion) slopen. Sommige mensen zijn echt dom, en dat bewijzen ze

26 augustus 2010 om 11:37

valt op zich best mee, Panionios heeft alleen wat geld tegoed van AEK over twee transfers en daar wilden de hooligans zich mee bemoeien blijkbaar.

by the way, ze spelen nu in het stadion van een grotere, echte, artsrivaal, namelijk Olympiacos :D

''panionios-fans zijn niet gediend van bezoek AEK en vernielen veld''

Denk niet dat je deze mensen fans kan noemen als ze dit soort achterlijke praktijken uitvoeren.

Wat een actie zeg. Als het zo erge rivalen zijn is het wel een beetje dom om de beslissing te nemen om die wedstrijd te laten spelen in de stadion van je rivaal. Dan zijn dit vanzelfspreken de gevolgen.

Aek in het stadion van Olympiakos! Dat is nog veel erger!

Wel vreemd door die actie van panionios mogen die supporters van AEK hun thuiswedstrijd niet bezoeken best wel krom.

ze hebben er nu dus een speeltuin van gemaakt? Heeft iemand plaatjes of een filmpje. Dit wil ik zien. Was er trouwens alcohol in het spel?

Leuke fan ben je als je het veld en delen van het stadion gaat vernielen van je eigen club.
Zijn die zogenaamde fans soms niet slim genoeg om te begrijpen dat dit de club geld gaat kosten? En dan hebben we het niet over een paar 100 euro.

Beter dan dat ze het op de wedstrijddag doen, bijv. door tijdens de wedstrijd het veld op te komen oid. Het is natuurlijk een bizarre actie, maar zo bizar dat je er wel een lachje van krijgt.. Dit is toch wel het toppunt.

geweldig moet je maar op kamen maar wel triest. dat gaat wel paar tonnen kosten voor alles opnieuw te leggen en dog oud

Stoer hoor, maar wat bereik je ermee? Als je jaloers bent omdat de tegenstander beter is, ga er dan om janken maar ga niet je eigen land naar de kloten helpen, dit kost natuurlijk alleen maar weer geld en Griekenland heeft het al zo zwaar.

26 augustus 2010 om 03:21

wat heeft het land met de voorzitters van elke club te maken?

Nou supporters van Olympiakos Piraeus. Je weet wat te doen. Prachtig die rivaliteit. Helaas kan dat in Nederland niet, want als je het woord jood gebruikt krijg je een boete van 450 euro, boetes en stadionverboden voor vuurwerk en er krijgen zelfs mensen stadionverboden die alleen maar hun blote billetjes laten zien.

Leve Nederland!

25 augustus 2010 om 23:24

Tja als je het stoer vindt om je te gedragen als een mongool, moet je de consequenties kennen

26 augustus 2010 om 01:01

In Nederland draven we wel heel erg door met het uitdelen van stadionverboden, hoor. Bij een wedstrijd van Vitesse kan ik mij nog herinneren dat er Ajacieden in het uitvak zaten te kloten naar thuispubliek, doet thuispubliek het terug; komt steward; 'Ja kom maar hier met je gegevens', gevolg: gesprek met beveiliginsbaas (vrijwillig, maar als je het niet doet volgt een sanctie van een jaar stadionverbod) en een jaar voorwaardelijk stadionverbod.
Sorry maar er zitten ruiten, stoelen, stewards, politie tussen, dus voor je er bent en er uberhaupt iets gebeurt moet je eerst die hordes nemen. Dat is zielig en doorgeslagen. Wat ze in Griekenland doen, sja dat is bijna cultuur bij hen, het is en blijft dom. Rellen, slopen, martelen en weet ik wat hoort niet thuis op het voetbalveld, gezonde rivaliteit met wat gekanker naar elkaar wel.dat is namelijk emotie- tot een bepaalde grens.

26 augustus 2010 om 06:42

@jbullets:

Nee, zelfs dat gekanker hoort niet thuis op een voetbalveld. Je moet gewoon normaal doen en je concentreren op je team. Ga daar maar voor zingen oid.

26 augustus 2010 om 15:37

Amen.

Domme supporters. Je eigen club opzadelen met hoge restauratie-kosten en dat alleen maar om de aartsrivaal buiten de deur te houden. En ze hebben daar al zo weinig geld in Griekenland of mogen de overige Eu-inwoners dat weer via de belasting gaan vergoeden? Want zo houd het nooit op natuurlijk. Dit is gewoon weer een nieuw dieptepunt in de rivaliteit van harde kern groepen al is het wel een originele manier zonder dat er doden of gewonden vallen.

26 augustus 2010 om 03:26

economie,ik weet niet hoe oud je bent maar je zou een les economie moeten volgen...of ook in het woordenboek opzoeken wat het woord lenen betekent..
en leg mij alsjeblieft uit wat griekenland met de voorzitters van alle griekse clubs te maken heeft!ik wil dat heel graag weten!

Haha ik ben de selectie van Panionios een keer tegengekomen in een supermarktje op vakantie, de chips en de sigaretten waren er in overvloed. Totaal andere mentaliteit daar. En als ik dit zo lees, ben ik blij dat het alleen de spelers waren

Zo'n groep valt niet onder het begrip Supporter. Supporters dragen wat bij! Hiermee benadeel je de club gewoon.

Mja snap dat wel, ajax hoeft in utrecht ook niet te komen spelen . aan de andere kant... het veld vernielen was genoeg geweest. Dug out verbranden? slaat nergens op.

Echt heel dom van die zogenaamde ''supporters'', want ze verpesten het nu heel hard voor hun eigen club. De club krijgt een slechte naam hierdoor, loopt veel schade op wat de club weer kan gaan betalen, want die ''supporters'' zullen dat heus niet gaan doen en je mist ook nog eens inkomsten. Hoe bedoel je, ik help mijn eigen club naar de klote:s

Wat een vreemd volk die Grieken.
Ze hebben al geen cent meer te makken en dan vernielen ze ook nog eens hun eigen veld.

26 augustus 2010 om 00:46

Zijn de Grieken een vreemd volk ? Baseer je dit op 30 supporters van de misschien wel 20000 fans die dit in hun hoofd halen ?
Griekenland is een prachtig land voor vakanties, lekker eten, mooie muziek, gezelligheid van alles en jij oordeelt meteen over een heel land ?

Natuurlijk zijn dit belachelijke acties, al is de rivaliteit in Griekenland zeer groot, de die-hard hooligans accepteren dat nou eenmaal niet.
Iedere club heeft wel last van een kleine groep die de boel verziekt voor anderen, zo ook bij Panionios.

26 augustus 2010 om 01:07

Ik vind dat je van de vakanties,lekker eten,mooie muziek heb je helemaal gelijk.en van die 20000fans zitten er nog 15000 debielen bij weet je zelf ook en of dat nou Panionios,aek of Olympiakos.zijn wat betreft allemaal hetzelfde.

26 augustus 2010 om 12:06

Nou geloof me wat jij zegt klopt dus echt niet, je zegt nu dat 75% van de supporters van Aek, Olympiakos, Panionios, Panathinaikos etc. debielen zijn die rotzooi trappen en de boel vernielen ?
Waar basseer jij dat op ken jij de Griekse supporters ? Je praat waarschijnlijk met geen enkele zekerheid.
Laat ik je wat vertellen, ik ken de supporters van al die clubs en daarvan is heus niet 75% debiel, zoals jij zegt, komop zeg..

26 augustus 2010 om 03:23

hebben die grieken geen centen meer? hahaha zulke reacties zijn even dom als die mensen die het stadion hebben verpest..om alleen maar stoer over te komen plaats je een reactie die helemaal nergens op slaat.

Wat een eencellige amoebes toch ook zeg... (en ja ik weet dat een amoebe eencellig is)

Pijnlijk voor de supporters van AEK dat ze de wedstrijd niet in het stadion kunnen zien, wat moet je ervan zeggen? Er valt weinig van te zeggen denk ik zo. Je kan er wel wat van zeggen maar die gasten boeien het toch niet wat men er van vindt denk ik zo.

vandaag nog een berichtje op VZ :

Titel: Olympiakos fans zijn niet gediend van komst AEK en vernielen eigen veld

Begin middag hebben de Olympiakos fans hun mening getoond over de komst van AEK en hebben hun eigen veld gesloopt nu zal AEK weer ergens anders moeten gaan spelen waar is nog onduidelijk als ze niet snel zijn dan word de wedstrijd afgelast


ja ik zie dit dus zo gebeuren maar het is te belachelijk voor woorden dat dit gebeurd zielig noem ik het...

Echt heel triest een aantal berichtjes van een aantal mensen die het stoer vinden om ''arme griekenland'' te zeggen.wat heeft voetbal met de overheid te maken?dus abramovic blijft rijk alleen als zijn land rijk is?
Het is belachelijk wat die mensen hebben gedaan maar dat komt door hun voorzitter,hij denkt dat hij stoer is maar dat is die niet.en ik lees nog reacties zo van ja die harde kerns in griekenland...echt dom..enz enz
is iemand van de harde kern van ajax overleden?ja..
zulke maffe mensen bestaan er overal en als iemand het toegeeft dan leeft ie waarschijnlijk in zijn eigen wereldje...

Laat ze hier maar praten. Meteen de crisis van de overheid erbij halen. Ze denken echt dat het een en al armoede is. Denk dat de gemiddelde Griek mooier woont dan wij in Nederland, met ons 110 m2 huisjes voor 250.000 euro, met een tuintje van 40 m2.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren