Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Owusu Abeyie kiest voor Ghana

Laatste update:

Volgens Voetbal International zal Quincy Owusu Abeyie in februari zijn debuut maken voor het Ghanese nationale team. De aanvaller speelde in de jeugdelftallen van Oranje, maar zal dus de overstap maken naar het geboorteland van zijn ouders.

De woordvoerder van de Ghanese voetbalbond, Randy Abbey, heeft goede hoop dat Owusu Abeyie op 6 februari tegen Nigeria kan spelen. Daar is wel toestemming van de FIFA voor nodig. “Maar we zijn ervan overtuigd dat zijn aanvraag om van nationaliteit te veranderen op tijd wordt goedgekeurd.”

Owusu Abeyie werd bekend bij het Nederlandse voetbalpubliek op het WK -20 in eigen land. De razendsnelle en flamboyante aanvaller zorgde met zijn dribbels voor een hoop gevaar. Destijds stond hij onder contract bij het Engelse Arsenal, maar verder dan vijf duels in het eerste elftal kwam hij niet.

Verrassend besloot de 20-jarige geboren Amsterdammer een overstap naar het Russische Spartak Moskou te maken. Ook daar kan hij niet rekenen op een basisplaats en kwam hij slechts veertien duels in actie. Hierin scoorde Owusu Abeyie één keer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren