Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Owen Wijndal verschijnt met compleet nieuwe look op trainingscomplex Ajax

Laatste update:

De selectie van Ajax is begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste spelers meldden zich donderdagochtend op Sportcomplex De Toekomst voor wat fysieke tests en een interview met Ajax TV. Onder meer nieuweling Branco van den Boomen was van de partij, terwijl huurlingen als Anass Salah-Eddine en Jay Gorter terug zijn van hun uitleenbeurten aan FC Twente en Aberdeen. Verder zijn selectiespelers als Davy Klaassen, Steven Berghuis en Owen Wijndal te zien op de beelden van Ajax. Laatstgenoemde trekt daarbij de aandacht.

“Ik heb jullie gemist man”, zegt Wijndal, terwijl hij uit zijn auto stapt met een opvallend korte coupe. De 23-jarige linksback heeft goed gebruikgemaakt van zijn vakantie. “Ik moet zeggen dat ik wel echt heb genoten. Ik ben met wat vrienden even op vakantie geweest, dus ik heb het wel echt naar mijn zin gehad.” Over de reden van zijn korte kapsel wordt niet gesproken, maar een Ajax-fan reageert op Twitter suggestief. “Als hij eens net zo strak gaat verdedigen als z’n nieuwe haarlijn komt het wel goed komend seizoen.”

Een screenshot uit het video-item van Ajax.

Wijndal gaat, in ieder geval tijdens de voorbereiding, concurreren met Salah-Eddine. Het 21-jarige jeugdproduct hoopt onder de kersverse hoofdtrainer Maurice Steijn door te breken in de Johan Cruijff ArenA. “Het voelt als thuiskomen, ik ben blij dat ik er weer ben. Het plan is dat ik dit seizoen voor mijn kans ga. En mezelf zo goed mogelijk ga laten zien hier, dan zullen we zien waar het eindigt.” Salah-Eddine stelt zich op meerdere posities beschikbaar voor Steijn. “Waar de trainer me nodig heeft, ben ik er. Linksback of middenveld, maar ergens anders kan ook.”

Van den Boomen
Voor Van den Boomen was het een bijzonder weerzien met De Toekomst. De transfervrije aanwinst speelde tussen 2011 en 2014 al in de jeugd van Ajax. Daardoor zag hij donderdag meerdere bekenden. “De fysio’s, de dokter en Davy (Klaassen, red.) die ik gister ook in het ziekenhuis bij de tests zag. Het is leuk om hem weer te zien, hij neemt me ook gelijk mee en vangt me goed op.” Wel moest de 27-jarige rechtspoot aan één ding wennen. “Ik nam de verkeerde ingang vanochtend. Ik ging via de ingang waar de jeugd altijd loopt, nu mag ik via de andere ingang.”

Wie heeft er meer kans om te slagen in Ajax 1?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij kan beter met een andere instelling op het complex komen i.p.v. een nieuwe look.
Wat een zoutzak het afgelopen seizoen.

Hopelijk kan hij dit jaar wel zijn potentie laten zien.

29 juni 2023 om 21:16

@Marcel0306 lekker veel kans op ritme heeft hij gehad

29 juni 2023 om 21:25

Wat heeft instelling te maken met ritme? Liep erbij als een zoutzak. Als je dan de kans krijgt, al is het maar 10 minuten. Dan loop je toch het snot voor je ogen.

Nee in plaats daar van loopt hij een beetje te sjokken over het veld.

29 juni 2023 om 21:31

Kijk alleen al wat hij doet bij de 2 2 van feyenoord in de arena, en je weet voldoende over Wijndal. Ofja beter gezegd, wat hij niet doet.

29 juni 2023 om 21:18

Het is meer dan instelling, het is ook echt kwaliteit. Elke aanname, elke pass, zelfs bijna elke stap ziet er moeilijk en omslachtig uit, alsof hij als enige op modder speelt ipv gras. Ik hoop dat hij komend seizoen mn ongelijk bewijst, maar heb er een hard hoofd in.

29 juni 2023 om 21:36

Ik heb net uitgerekend dat als er 34 bepaalde spelers verkocht worden uit de eredivisie Ajax de beste linkerkant van Nederland heeft.

29 juni 2023 om 21:44

Bij az was ie heel goed, was ie niet aanvoerder daar? Heb Janssen horen zeggen dat Owen een trainer nodig heeft die hem achter zn vodden zit. Blijkbaar gebeurd dat niet bij Ajax en verwachten ze (terecht) dat het uit hem zelf komt. Ik denk dat hij mentaal te kort komt om te slagen. Hij kan echt wel voetballen, dat heeft hij over een lange periode laten zien bij az.

29 juni 2023 om 21:52

Bij AZ werd het ook minder in het laatste seizoen, en hij is op het laatst bij Oranje toen afgevallen richting het EK terwijl hij daar juist de eerste keuze was, wat heel opvallend was. Dat was ook een teken dat hij het heel lastig kreeg als het niveau omhoog ging. Het lijkt me een typisch talent, dat het altijd makkelijk heeft gehad maar zich daardoor mentaal moeilijk staande houdt. Als je het verschil ziet met een Hartman schrik je je dood, terwijl Wijndal van nature misschien meer talent heeft.

29 juni 2023 om 21:59

Welke potentie? Het is een leuk backje voor AZ en dat was het ook. Hij heeft geluk gehad met de onkunde van Ajax dat die daarom daar speelt.

29 juni 2023 om 22:14

Toch heeft bijvoorbeeld zelfs een Malacia het voor elkaar gekregen om een transfer naar Manu te maken. Dan zie ik Wijndal ook nog wel slagen bij Ajax.

29 juni 2023 om 23:24

Nee want Wijndal is letterlijk in alles slechter dan Malacia en je kan vanalles van Malacia vinden,maar inzet kun je hem niet verwijten.

30 juni 2023 om 09:52

Wijndal kan 100% zeker beter voetballen dan Malacia. Veel betere techniek en balbehandeling. Echter heeft hij 0,0 inzet, dus dan wordt het een lastig verhaal.

verkopen , is een miskoop, of stal hem in de 1e divisie tot hij wakker wordt

29 juni 2023 om 22:37

Of halveer zijn salaris tot hij 100% inzet toont.

Wat is er zo bijzonder aan een geschoren kop? Klaassen was interessanter. Die is overduidelijk in Turkije geweest. Benieuwd wat voor mooie haardos die gaat krijgen

29 juni 2023 om 23:26

Haha inderdaad was goed te zien, kan ook prima in NL tegenwoordig met hele goede resultaten en ‘degelijke’ prijzen, een vriend van mij heeft het recent ook laten doen en het werpt zijn vruchten aardig af tot dusver. Bovendien is er een 24/7 whatsapp chat beschikbaar de eerste weken voor alle benodigde vragen en info. Dat lijkt mij iets prettiger dan dat je naar Turkije bent af gereisd en terug komt wetende dat je vanuit daar niks meer zult horen haha.

30 juni 2023 om 09:42

Hij is, naar eigen zeggen, sowieso naar Canada en Mexico geweest. Wellicht kan het daar ook voor een zacht prijsje? :-)

Ik mag hopen dat hij ook een paar nieuwe kistjes heeft gekocht die minimaal het eredivisie divisie nivo aankunnen want afgelopen seizoen was zeer dramatisch.

Je moet eigenlijk zo snel mogelijk van die backs af als Ajax zijnde. Rensch, Sanchez, Wijndal en Bassey zijn allen drama voor het spel dat Ajax wenst te spelen.

29 juni 2023 om 22:47

Qua speelstijl is Rensch juist een match met Ajax. Is sterk in de passing en positiespel. Hij moet alleen stoppen met die slaapmomenten. Hopelijk gaat dat er dit jaar uit. Wijndal is hoogstens prima als back-up in mijn ogen. Kunnen wel een mooie concurrentiestrijd op linksback zien in de voorbereiding dan. Bassey is geen back trouwens.

29 juni 2023 om 23:22

Passing sterk? Zie hem
Zo vaak de simpelste ballen inleveren. Snelheid en loopvermogen komt hij ook echt tekort.

30 juni 2023 om 00:34

Dit seizoen wel. Maar normaal is zijn passing veel beter en gewoon goed. Snelheid is niet geweldig, maar gewoon een prima snelheid. Loopvermogen is lastig om over te oordelen. Denk dat hij er vaak niet overheen komt omdat hij dat type speler niet is, maar dat is toch wel belangrijk in het spel van Ajax. Dus daar moet hij wel in verbeteren. Zijn grootste zwakte is toch wel zijn concentratie.

Overigens zie ik wel graag een goede rechtsback komen en Rensch op de bank.

Haha, ziet er wel wat grover uit zo, hopelijk resulteert het in een nieuwe vorm dit seizoen met wat meer pit en felheid, want voetballend geloof ik wel dat hij mee kan, heeft bij AZ zat leuke dingen laten zien. Zin in het nieuwe seizoen! En iedereen uiteraard succes met hun cluppie gewenst dit jaar met bijv een mooie 2e plek ;-)

Hopelijk heeft Wijndal naast zijn nieuwe coupe ook een andere instelling van zijn vakantie mee terug genomen. Want als hij nog zo'n jaar heeft als het seizoen 2022-2023 is het gauw klaar met Wijndal bij Ajax. Afgelopen jaar ontzettend door de mand gevallen en hopelijk worden er in de toekomst minder spelers van AZ overgenomen.

Zoals sommigen hierboven al aangeven. Ik mag toch hopen dat zijn nieuwe coup ook een nieuwe Owen op het veld laat zien. Aankomend seizoen een paar tandjes erbij graag!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren