Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overmars kan blufpoker spelen met Antwerp na interesse in sleutelfiguur

Laatste update:

AS Monaco is bij de zoektocht naar een vervanger voor Benoît Badiashile uitgekomen bij Willian Pacho, schrijft Het Nieuwsblad. De centrumverdediger moet worden overgenomen van het Royal Antwerp FC van Marc Overmars en Mark van Bommel, waar hij nog een contract heeft tot medio 2026. De voormalig technische man van Ajax zal dan ook hoog in de boom zitten wat betreft de transfersom.

Alles lijkt erop te wijzen dat Monaco op korte termijn afscheid moet nemen van Badiashile. De Fransman maakt dit seizoen een sterke indruk in de Ligue 1 en staat voor een toptransfer naar Chelsea. De transfer moet in de komende dagen zijn beslag krijgen, wat Monaco ertoe heeft aangezet om de markt te verkennen op zoek naar een vervanger. De zoektocht van les Rouges et Blancs lijkt zich in eerste instantie op België te focussen, waar een aantal kandidaten zijn geïdentificeerd.

De belangrijkste kanshebber lijkt Pacho te zijn. De mandekker, die ook in de belangstelling staat van Rangers FC, ontwikkelt zich stormachtig. Het Nieuwsblad, dat zich baseert op Ecuadoriaanse bronnen, weet dat scouts al meermaals hebben gekeken naar de verrichtingen van de verdediger van Antwerp. Het is niet bekend of Overmars bereid is om te praten over een vroegtijdig vertrek van een van zijn sterkhouders. Mocht dat wel het geval zijn, dan kan de voormalig Ajacied de hoofdprijs vragen. Pacho heeft nog een contract van 3,5 jaar.

Pacho genoot zijn jeugdopleiding in zijn geboorteland bij Independiente del Valle. Vorig jaar januari tekende hij een vijfjarig contract bij Antwerp, nadat eerder ook VfL Wolfsburg en Borussia Mönchengladbach in de markt waren voor de centrumverdediger. Pacho kwam tot dusver 27 keer in actie in alle competities namens the Great Old. Daarin wist hij niet te scoren, maar leverde hij wel een assist af. In Qatar maakte hij onderdeel uit van de WK-selectie van Ecuador, maar bleef hij in alle groepsduels op de bank.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond Colombia persoonlijk dit WK erg goed spelen, snap de interesse in Pacho daarom ook wel!

5 januari 2023 om 16:12

Colombia deed niet eens mee haha, ik denk dat je Ecuador bedoelt

Wat een baan heeft overmars hè. Leuke club en goed project. Verwacht dat ze over een jaartje of 4 het niveau van Ajax kunnen overtreffen.

5 januari 2023 om 11:02

Royal Antwerp over 4 jaar wel in de Champions League finale? Dat wordt sensationeel!

5 januari 2023 om 11:09

Antwerp is wel de laatste Belgische club die in een Europese finale stond...

5 januari 2023 om 11:29

Wembley '93, tegen Parma... met oa 'cisse' Severeyns, Rudy Smits en Hans-Petter Lenhoff

5 januari 2023 om 14:06

En waarop zijn die verwachtingen gebaseerd? Slaat natuurlijk helemaal nergens op. Antwerp is gewoon van het niveau FC Utrecht oid.

5 januari 2023 om 14:53

Minstens niveau AZ. En met financiën waar Feyenoord en PSV momenteel niet van zouden weglopen.

5 januari 2023 om 17:05

Vooralsnog doet Antwerp toch weinig met die financiën? Ze halen met dikke salarissen overbetaalde vedettes zoals naingollan en Alderweireld (janssen is overbetaald maar totaal geen vedette), en leuke talenten. Het valt me tot nu toe enigszins tegen wat Antwerp bereikt met hun grote financiële mogelijkheden.

Op de lange termijn gaan ze Psv en Feyenoord echt niet bij houden aangezien die clubs toch veel geld verdienen met transfers.

Volgens mij kan Overmars voorlopig niet zo veel gezien zijn medische toestand.

Ja, als ook Rangers op het vinkentouw zit dan weet je dat je goud in handen hebt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren