Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overmars: ‘Als ik hem zie spelen, denk ik: hij kan zo tussen Xavi en Iniesta’

Laatste update:

Marc Overmars is uiterst lovend over Arthur Vermeeren. De achttienjarige middenvelder van Royal Antwerp veroverde rond de jaarwisseling een basisplaats onder Mark van Bommel en presteert uitstekend. “Als ik hem zie voetballen, denk ik: hij kan zo tussen Xavi en Andrés Iniesta staan”, aldus Overmars in gesprek met Het Laatste Nieuws.

Vermeeren verruilde de jeugdopleiding van KV Mechelen in de zomer van 2018 voor die van Antwerp. De drievoudig international van België Onder 19 is dit seizoen aan zijn grote doorbraak bezig in de Jupiler Pro League en dat is ook Overmars niet ontgaan. De technisch directeur van de Belgen is lovend over de defensieve middenvelder, die tot dusver goed was voor twee assists in 29 duels.

“Het is altijd gevaarlijk om te vergelijken, maar als ik Arthur zie voetballen, denk ik: hij kan zo tussen Xavi en Iniesta staan”, vertelt Overmars, die laatstgenoemde ‘heeft zien opgroeien bij Barcelona’. “Ik zat naast hem in de kleedkamer. Arthur is net zo intelligent. Hij pikt dingen op en doet er iets mee.” De technische man beloonde Vermeeren in februari voor zijn stormachtige ontwikkeling met een contractverlenging. De Belg ligt nu tot medio 2026 vast in Antwerpen.

“Ik maak me niet zorgen als Arthur de bal krijgt”, vervolgt Overmars zijn lofzang. “Negen van de tien keer doet hij er iets goeds mee. Je zoekt altijd naar veiligheid en vertrouwen in een ploeg. Arthur heeft dat talent.” Antwerp won vorige week de Belgische beker en doet ook nog mee in de strijd om het kampioenschap. De ploeg van Van Bommel staat op de tweede plaats in de Jupiler Pro League, op twee punten achterstand van koploper KRC Genk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha dit soort hype ben ik wel gewend van Nederlandse, en voornamelijk Ajax-talenten. Dat heeft Overmars daar natuurlijk geleerd. Benieuwd of het hier ook resulteert in compleet ongegronde transfersommen.

Benieuwd hoever deze jongen kan geraken. Als Belg hoop ik natuurlijk dat hij het waarmaakt en hij heeft veel talent maar Iniesta en Xavi? Schei uit hoor

6 mei 2023 om 18:40

Ik ben ook allerminst fan van talenten ophemelen die nog helemaal niks bewezen hebben. Al heeft Vermeeren nu toch al wel een mooi aantal matchen op het hoogste niveau in België op de teller. Volgend jaar Europees kan hij zich nog extra bewijzen. heb hem in ieder geval in onze competitie nog niet echt terugval zien hebben en vind het meer dan terecht om wat pluimen op z'n hoed te steken.

6 mei 2023 om 18:53

Lof is zeker terecht maar dit soort hyperbolen vind ik toch kansloos.

6 mei 2023 om 19:01

Ik hoop dat hij bedoelt 'ik zat naast een jonge Iniesta in de kleedkamer en herken dingen in hem' eerder van... Hij is evengoed als Iniesta... Want dan idd ferm overdreven

Overmars kent de truc goed. Ik vind dit wel een geweldig speler. Mij doet hij persoonlijk enorm
denk aan Xabi Alonso. geweldige pass, zowel kort als lang en ook nog eens bikkelhard en echt een
goede tackle.

Overmars weet als weinige TD’s waar hij over praat heb die gast zien spelen doet het zeker niet slecht en zeker als je dicht bij hem staat mag je wel verwachten dat overmars genoeg in zijn mars heeft geweldig jeugd talent te ontdekken en vooral te ontwikkelen jammer echt jammer maar Marc als je leest kom terug Ajax zonder jou is Ajax een voetbal club met jou is Ajax een top club

Dit komt van iemand die bij het grote Barca gespeeld maar toch ook een commercieel gezien goed na wat voor materiaal hij heeft verkocht voor teveel geld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren