Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oussama Tannane valt ploeggenoot bij NEC af: ‘Hij liet het team in de steek’

Laatste update:

Oussama Tannane zorgde zondagmiddag voor enige verbazing. De aanvaller van NEC oogde tijdens het Eredivisie-duel met Fortuna Sittard (1-1) enkele keren lichtelijk geïrriteerd richting ploeggenoot Anthony Musaba. Tannane leek zijn trainer Rogier Meijer op een gegeven moment zelfs te vragen om Musaba te wisselen. De creatieveling ontkende dit na afloop, maar uitte wel kritiek op de 22-jarige rechtsbuiten.

“Ik vond dat Musaba niet vanuit zijn kracht speelde”, vertelde Tannane tegenover Forza NEC. “We hebben afspraken van tevoren gemaakt en als je die niet nakomt laat je je team in de steek. Musaba is hartstikke snel en ik vind dat hij zijn acties moet maken vanuit de diepte. Nu hield hij de bal vaak bij zich en raakte hij hem te vaak kwijt. Dan moeten wij er als team achteraan lopen.”

Tannane beweerde dat hij Meijer niet om een wissel voor de buitenspeler vroeg, ook al werd Musaba kort daarna naar de kant gehaald. Volgens Tannane hebben de twee het na de wedstrijd in de kleedkamer weer met elkaar bijgelegd. De elfvoudig Marokkaans international baalde zondagmiddag van het late gelijkspel tegen Fortuna. Dankzij een late benutte strafschop van Paul Gladon wist NEC de zege niet over de streep te trekken. “Het is echt doodzonde dat we het seizoen zo afsluiten. Voor de club was het veel mooier geweest als we in het linkerrijtje waren geëindigd.”

Omdat Jasper Cillessen, Lasse Schöne en Ivan Marquez tegen Fortuna allemaal niet op het veld stonden, was Tannane in Sittard de gelegenheidsaanvoerder van NEC. “Ik waardeer het enorm dat de trainer mij die verantwoordelijkheid geeft. Ik ben altijd al bezig met coachen en spelers goed neerzetten, dus dat was nu niet anders”, aldus Tannane. De aanvaller kwam tijdens zijn eerste seizoen in dienst van NEC tot 28 officiële duels, waarin hij goed was 7 goals en 12 assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch weer hele knappe cijfers van Tannane bij een middenmoter. Bovendien een heel seizoen redelijk onder de radar gebleven qua gedrag. Dit soort spelers maken de Eredivisie leuker, zie je toch te weinig bij ploegen onder de top 5.

29 mei 2023 om 10:58

Dat is jouw optiek. Ik denk dat NEC er dit seizoen er veel meer uit kunnen halen, ze hebben te vaak onnodig punten laten liggen d.m.v blunders en onnodige rode kaarten

29 mei 2023 om 11:04

En dat lag aan Tannane? Natuurlijk, voetbal is een teamsport en daarvan is hij onderdeel. Maar 7 goals en 12 assists is toch alleraardigst. NEC was met een paar punten meer 9e geworden, dat zou een betere afspiegeling zijn geweest. Helaas, voor NEC, waren ze het de laatste weken behoorlijk kwijt.

29 mei 2023 om 11:31

Nee omdat het tannane is als het Michel vlap was was het een topseizoen. Tannane moest 30 goals en 25 assist maken dan was het een geslaagd seizoen geweest.

29 mei 2023 om 13:16

@Thegunner030 Je overdrijft en je snapt toch wel waarom er meer van een Tananne wordt verwacht dan van een Vlap? Die jongen heeft veeeel meer talent.

29 mei 2023 om 14:36

Wat verwacht je van een tannane bij nec ? Dat hij er elke wedstrijd 3 inlegt of klaarlegt ?

29 mei 2023 om 16:23

Tanane zou een prima speler zijn voor Utrecht naast Toornstra. Toornstra all round en Tanane bezit ook een hoop kwaliteiten en waar het bij hem ontbreekt kan Toornstra goed oplossen.

29 mei 2023 om 12:08

Onder de radar??? Volg je de ED een beetje?

Hij is toch wel de laatste die hier iets mag van zeggen? Hoe vaak laat hij zijn team wel niet in de steek met een domme rode kaart?

29 mei 2023 om 11:32

Dit seizoen welgeteld één keer. Daar tegenover staan volgens mij 7 goals en 12 assists in een wedstrijd of 27/28 denk ik(?), hetgeen voor een speler van NEC echt bizar goede cijfers zijn.

29 mei 2023 om 11:32

Dus als je zelf doet mag je er niks meer van zeggen? Juist hij weet hoe het beter moet.

29 mei 2023 om 11:39

Cuco10. Hij weet niet hoe het beter moet. Anders was het hem niet 1 of 2x overkomen

29 mei 2023 om 11:52

Doe wat ik zeg, niet wat ik doe. Dat is een uitspraak die hier best van toepassing op is.

Tannane weet dondersgoed wat goed en fout is. Ook voor zichzelf. Dat hij zichzelf alleen niet kan beheersen, dat is een tweede. Je kunt dus gerust wel advies van hem aannemen, ook al houdt hij zichzelf er niet altijd aan. Dat is dan weer zijn persoonlijke probleem, waar jammer genoeg wel meer mensen last van hebben.

29 mei 2023 om 11:50

Hij zegt niks geks. Spelers moeten naar hun kwaliteit spelen.

29 mei 2023 om 13:09

Pakt gemiddeld 1x per 2,5 seizoen een rode kaart. Niet zo vaak dus.

De vraag is altijd is dit oncollegiaal of gewoon eerlijk. Persoonlijk vind ik dat spelers en trainers elkaar noooooit moet afvallen voor de camera. Meerdere spelers en trainers doen dit maar bespreek het intern.

29 mei 2023 om 11:17

Ik legt het nog prima uit, hij valt hiermee niemand af. Hij heeft bovendien gelijk

29 mei 2023 om 11:38

En dan zeuren dat spelers niets meer voor de camera durven te zeggen en met standaardpraatjes komen...

Mattson liet zijn team anders ook even aardig in de steek. Kans voor open goal - is het verschil tussen wedstrijd op slot en nu dan 1-1.

29 mei 2023 om 11:53

Den fout maken is niet hetzelfde als je constant niet aan afspraken houden...

Ik vraag me af of er een trainer in Tannane zit met hoe hij zichzelf hier omschrijft. Volkomen logisch, fouten maken kan, maar afspraken niet nakomen is een groter probleem..

Je kan echt van alles van Tannane zeggen, maar het is wel iemand die zegt wat ie denkt en niet politiek correct gaat lopen lullen om maar aardig gevonden te worden. Is persoonlijk wel iets wat ik, naast zijn voetballende kwaliteiten, wel kan waarderen. Was ook degene die toen bepaalde NEC-supporters om Brandenhorst i.p.v. Cillessen gingen roepen gewoon live op televisie zegt dat ze dat niet moeten doen. Gewoon geen gezeik, als je een mening hebt gewoon (op een enigszins fatsoenlijke manier) uiten en er niet omheen lullen.

Verder heeft Tannane ook gewoon gelijk in deze. Het is echt ongelooflijk in hoeveel wedstrijden NEC veel beter was qua spel en/of kansen maar niet won, dat zijn echt makkelijk een wedstrijd of 7,8 geweest. Echt ongelooflijk hoeveel kansen onze aanvallers gemist hebben, een beetje goede spits had er dit seizoen bij ons gewoon minimaal 15 ingeschoten. Als je dan vervolgens zelden tot nooit je mindere wedstrijden wint is dat natuurlijk zeer frustrerend en kost je dat een karrevracht aan punten. Eindig je vervolgens ook nog 12e wat vanuit bovenstaand perspectief behoorlijk pijn doet want ik vind dat er met deze selectie echt veel meer had ingezeten, zeker als je kijkt naar enkele clubs die boven je zijn geã«indigd. Enige wat ik hoop is dat bij Tannane deze frustratie zich niet omzetten in een beslissing om te vertrekken want dan ben je als NEC-zijnde toch wel heel ver van huis.

29 mei 2023 om 13:00

Nu doe je net alsof altijd zeggen wat je denkt het juiste is. Ik kan je vertellen, dat is niet zo. Gedachtes komen en gaan en dit is een proces waar je geen invloed op hebt. Hierdoor zijn gedachtes vaak onjuist. Ben het met je eens dat je elkaar mag aanspreken wanneer afspraken niet worden nagekomen en dat is wat Tanane doet dus prima.

Als ervaringsdeskundige in het in de steek laten van je team of je team benadelen door handelingen is het prima dat hij deze feedback geeft.

Is bij NEC altijd wel 1 of 2 spelers die hun dag niet hebben.
Ook Tannane zelf vaak onder zijn kunnen , denk alleen maar eens aan de kaarten .

En dit moet hij zonodig zeggen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren