Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oud-Ajacied in zee met FC Eindhoven: ‘Neemt netwerk met zich mee’

Laatste update:

Tscheu La Ling kende grote successen bij Ajax, maar gaat vanaf heden aan de slag in Eindhoven. De voormalig Ajacied, die eigenaar is van AS Trencín in Slowakije, wordt namelijk technisch adviseur bij FC Eindhoven, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Ling moet onder andere een nieuw beleidsplan uitstippelen en een nieuwe trainer aanstellen na het vertrek van Ricardo Moniz.

Ling krijgt bij FC Eindhoven een grote stem in het samenstellen van de selectie. De selectie voor het komende seizoen is deels rond, maar Ling wil de komende maanden nog een aantal versterkingen naar het Jan Louwers Stadion halen. Verder gaat de voormalig vleugelspeler zich bezighouden met de scouting, de jeugdopleiding, trainingsmethodes en voeding. Ling, die ook in voedingssupplementen handelt, wil zijn werkwijze dolgraag in Nederland implementeren.

“Hij neemt bovendien een enorm netwerk met zich mee”, zegt voorzitter Frans Janssen. “AS Trencín boekt al jaren goede resultaten en is in de afgelopen seizoenen ook succesvol geweest met uitgaande transfers. Die visie sluit aan bij de onze. Werken met jong talent, om telkens een stapje te kunnen groeien.” Ling zal allereerst een opvolger voor Ricardo Moniz willen aanstellen. Pieter Huistra was een belangrijke kandidaat om trainer te worden, maar trekt hoogstwaarschijnlijk naar Azië. Ook Jürgen Dirkx, die vorig seizoen assistent was van Jong PSV, staat op de shortlist.

Een goede zet van FC Eindhoven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had hem ook bij Ajax willen zien, maar Eindhoven heeft een goeie zet gezet! Ben benieuwd hoe hij Eindhoven gaat ontwikkelen.

20 juni 2017 om 18:40

Hmmm... ben wat huiverig als ik zie dat hij bij Eindhoven ook iets over de voeding te zeggen krijgt en ik vervolgens lees dat hij ook in voedingssupplementen handelt... dan loop je dus het risico dat ie daar alleen instapt om een meerjarig contract voor zn handeltje te tekenen en er daarna vandoor te gaan.

Van kandidaat bij ajax naar Eindhoven.. zal vast niet meer dan een 'naam' met netwerkje zijn dan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren