Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Opmerkelijke eis Douglas staat terugkeer naar West-Europa in de weg'

Laatste update:
Douglas88517000.jpg'>
/

Het valt nog te bezien of Douglas komend jaar in Duitsland voetbalt. De stopper van Dynamo Moskou is in gesprek met 1. FC Köln en zou dicht bij een akkoord zijn. Kicker meldt echter dat er een kink in de kabel is gekomen: de speler eist dat ook zijn broer een fors bedrag uitgekeerd krijgt.

Volgens zaakwaarnemer Aleksandar Bursac zijn beide partijen er 'voor negentig procent' uit. "En als een speler zegt dat ook zijn broer iets moet krijgen, is dat een zaak tussen de zaakwaarnemer en de speler, niet die van de club", probeert hij het ontstane probleem naar de achtergrond te verdringen. Uiteindelijk moet Köln tot een akkoord zien te komen met de Russen. "Het is lastig, maar nog altijd mogelijk", aldus Bursac.

De 27-jarige centrumverdediger brak bij FC Twente door in het profvoetbal en verhuisde in de zomer van 2013 naar de Russische hoofdstad. Daar heeft hij een contract tot medio 2016. Zijn transferwaarde wordt geschat op zo'n acht miljoen euro.

Douglas zou een versterking zijn voor de defensie van Oranje

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Douglas is echt een ijzersterke verdediger. Ik heb hem in Rusland niet echt gevolgd maar volgens mij heeft ie het niet slecht gedaan. Ik denk dat hij zeker een versterking voor Köln zou zijn. En ook voor Oranje. In elk geval beter dan een Bruma of Indi.

18 juni 2015 om 20:54

En verder in zijn ontwikkeling dan Kongolo en van Beek, Rekiki..

18 juni 2015 om 20:57

Kongolo in deze vorm heeft er sowieso nog niks te zoeken, al is Van Beek ook niet meer zo in vorm als in het begin.

18 juni 2015 om 21:41

raar toch..? die jongen komt net kijken..

18 juni 2015 om 23:36

Flasher, lijkt me logisch dst Douglas verder is. Hij is een stuk ouder dan Kongolo, Van Beek, Rekik en Veltman. Ik zet Veltman er even bij omdat jij het niet over je hart kunt verkrijgen om er een Ajacied bij te zetten..

19 juni 2015 om 00:33

8miljoen, best bedrag voor iemand met een eenjarig contract.

Iemand die de Russische competitie volgt? Is ie daadwerkelijk NL elftal waardig?

Zou hem en Van Dijk toch graag eens willen zien bij het NL elftal, op dit moment is in mijn ogen De Vrij de enige goede cv in Nederland

19 juni 2015 om 11:28

Ja en zo kan je nog wel meer verdedigers noemen, en zo kunnen er nog wel meer bij, deste gekker dat hij geen kans krijgt toch?

Zeker samen met v dijk een prima slot op de deur!!! Beter dan dat wat er nu staat

18 juni 2015 om 20:51

Als ik eerlijk ben denk ik dat iedereen wel beter is dan wat er nu staat. Daar bedoel ik Bruma Rekik etc mee.

18 juni 2015 om 20:57

Vooral Bruma en Indi. Rekik is nog erg jong he.

18 juni 2015 om 21:01

Indi daar heb ik zelfs geen woorden voor. Wel bedankt dat je hem er nog ff bij noemt helemaal vergeten... Misschien omdat hij wel zo slecht is..

18 juni 2015 om 21:11

Van Dijk heeft Cl gespeeld en deed dat goed dus het nivo is geen probleem

18 juni 2015 om 21:20

Douglas heeft ook cl gespeeld. En een shitload el duels. Dit seizoen nog 6 punten en 2x de nul tegen onze hofleverancier en kampioen in de el ...

18 juni 2015 om 21:42

Zo goed was Van Dijk dus niet in de Europese duels....

18 juni 2015 om 21:05

Samen met Van Dijk? Jij vergeet Vlaar en De Vrij even voor het gemak? Van Dijk moet eerst even naar een betere competitie voor hij in aanmerking komt

18 juni 2015 om 21:10

Vindt ik persoonlijk bullshit. Niveau van Celtic ligt echt niet onder dat van de Eredivisie en daarvan staan er ook veel spelers in. Moet gewoon een kans krijgen in het Nederlands elftal en op basis daarvan beslissen. Ik geloof er niets van dat hij te min is vooral niet als hij voor speler van het seizoen in de Schotse premier league was genomineerd!

18 juni 2015 om 21:19

Maar het niveau van de Eredivisie ontstijgt wel degelijk dat van de Schotse competitie. Daarnaast is het veelzeggend dat een D-elftal van Psv afgelopen zomer korte metten maakte met een volwaardige A-selectie van Celtic. Nee. Van Dijk wordt niet genoeg getest daar in Schotland. Hij speelt als het Ajax van het land een heel seizoen tegen clubs als Almere City.

19 juni 2015 om 00:04

Is door 3 bondscoaches beoordeeld dus is dat niet genoeg ?

19 juni 2015 om 13:11

Praat jij de meute maar na. Punt is dat als simpele verdedigers als Bruma en Veltman de kans krijgen, Van Dijk best wel eens beoordeeld mag worden in een oefenwedstrijd ipv op de trainingen. Veel kwaad kan dat niet lijkt me he.

18 juni 2015 om 21:11

Wat staat er volgens jou in het centrum dan ?? Met De Vrij en Vlaar heb je het beste wat Nederland te bieden heeft . Iedereen zeurt al jaren over van Dijk . Maar als van Marwijk/van Gaal en Hiddink het niet in hem zien zitten , neem ik aan dat hij niet goed genoeg is . Zelfde voor Douglas en Butner .

18 juni 2015 om 22:42

En over 2 jaar van Beek in plaats van Vlaar.
Al zou ik Douglas zeker wel selecteren.

19 juni 2015 om 00:37

Onbetwist basis, dat is waar, maar ik zie toch graag een vervanger op de plek van Vlaar. Slecht seizoen achter de rug, mede door blessures natuurlijk maar vraag me af in hoeverre hij er bovenop komt gezien z'n leeftijd.

Raar dat hij zijn broer betrekt in de onderhandelingen.
Misschien heeft hij ook nog een zus en een oma.

18 juni 2015 om 20:55

Of misschien wat geld naar de hele familie.

18 juni 2015 om 21:26

Of zoiets van "nu heb je ook geld dus kom niet meer bij me zeuren"

Ja en twente heeft ook nog een doorverkoop%. Wordt een lastige transfer, want de Russen willen er ook nog wat aan over houden.

Wat 'n absurde poll deze man hoort absoluut niet in Oranje

18 juni 2015 om 23:23

Want?

19 juni 2015 om 05:53

Moet je mij eens vertellen waarom niet????
Is dat omdat hij in Brazilië is geboren??
Hij heeft een Nederlands paspoort en ik en nog vele van ons vinden hem een goede verdediger.
Ik zou hem ook zeker een kans geven en idd misschien wel in de basis zetten.

Ja natuurlijk hoort Douglas in Oranje. Guus heeft wel behoefte aan kerels achterin. Als ik Guus was dan had ik gewoon vier vaste namen en dat waren dan De Vrij, Vlaar, Douglas en Van Dijk. Die waren dan de eerste keus en er kwam pas een andere naam bij als er een blessure was bij een van de spelers. Dan kun je spelers als Indi, Veltman, Kongolo, Hoedt oproepen als vervangers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren