Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Op basis van de eerste berichten lijkt het er niet goed uit te zien’

Laatste update:

Heracles Almelo moet het de komende weken naar alle waarschijnlijkheid zien te redden zonder Matthew Amoah. De aanvaller, die enkele weken geleden transfervrij werd aangetrokken, kampt met een blessure aan de hamstrings.

/

Amoah raakte afgelopen zondag geblesseerd in het competitieduel in en tegen Heerenveen (2-4). De Ghanees moest de wedstrijd al tien minuten voor rust laten voor wat het was. Uit een eerste onderzoek is naar voren gekomen dat Amoah waarschijnlijk een scheurtje in zijn hamstrings heeft opgelopen.

Heracles hoopt spoedig duidelijkheid over de definitieve ernst van de blessure te krijgen. “Daar is het dus nog wachten op", vertelt trainer Jan de Jonge in TC Tubantia. “Op basis van de eerste berichten lijkt het er niet goed uit zien. Maar ik ben geen dokter, dus is het ook voor mij nog afwachten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mmhm klote nieuws. Amoah zorgde voor vrolijke strijd weer in het veld.
En ondanks zijn lengte vind ik hem heel sterk met de kop.
Nu zal Kangaskolkka zaterdag denk ik gaan spelen. Hij komt er ook zeker wel maar zal nog moeten wennen aan het hogere tempo in het veld.

20 augustus 2013 om 08:33

Inderdaad, ik ging vroeger wel eens bij NAC kijken. Het is echt ongelooflijk om te zien hoe hoog dat mannetje komt als hij springt om te koppen.

Die man kan ook maar beter stoppen met voetbal! Altijd is hij weer geblesseerd! Leuke voetballer niet daarvan, maar altijd die blessures

Zuur voor Amoah en voor Heracles!
Neem aan dat Tannane hem gaat vervangen zaterdag, deed het niet slecht zondag volgens mij!

Zuur inderdaad, zag er uit als een raar incident bij die paal.
In vorm is hij nog van waarde, maar hij is wel sneller geblesseerd. Amoah is ook wel een aantal jaar ouder dan de 32 die in zijn paspoort staat. Daar werd in zijn tijd in Ghana behoorlijk mee gesjoemeld om die spelers maar mee te krijgen met de jeugdselecties.

20 augustus 2013 om 08:59

Alsof elke Ghanese voetballer een verkeerde geboortedatum in het paspoort heeft staan. Een beetje onzin om zomaar lukraak deze onzin te verkondigen.

20 augustus 2013 om 12:37

Hahaha je hebt gelijk, nog 2 goede wedstrijden en Eghan is 28 nog 1 x een blessure en Amoah heeft eigenlijk de pensioen gerechtigde leeftijd al bereikt.

20 augustus 2013 om 16:37

Bony ziet er ook ouder uit dan dat hij "is", net als spelers als Amoah.

Dat is balen!
Van Amoah gaat altijd dreiging uit. Tannane is niet echt een spits, ik verwacht dan ook Kangaskolkka komende zaterdag tegen PSV in de spits.

20 augustus 2013 om 08:58

Toch kon Kangaskolkka gewoon blijven zitten afgelopen zondag, en kwam Tannane in de spits te spelen, wat hij zeer goed deed. Lijkt me niet dat ze dat dan gaan veranderen tegen Psv, waar de snelheid van Tannane nog wel eens handig kan zijn op de counter

Hij deed het tegen Pec best aardig en was soms gevaarlijk. Een versterking voor Heracles is het wel dus dit is erg jammer.

Heel jammer voor beide partijen hij was toch echt wel een versterking voor dit heracles ook voegte hij de nodige ervaring toe aan dit team.

Erg jammer, vond hem een gretige indruk maken de eerste wedstrijden. De manier waarop hij geblesseerd raakt is ook erg ongelukkig. Hoop dat hij weer snel fit is en kan gaan strijden voor een basisplaats.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren