Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Onverbiddelijke Ten Hag zet grootverdiener uit selectie; Athletic weet details

Laatste update:

Jadon Sancho maakt voorlopig geen deel meer uit van de selectie van Manchester United, zo laat de Engelse grootmacht weten in een officieel statement. De 23-jarige aanvaller werd woensdag nog wel opgenomen in de Premier League-selectie van the Red Devils, maar zal voor onbepaalde tijd apart trainen. Sancho leeft al tijden in onmin met manager Erik ten Hag, die blijkbaar genoeg heeft gehad van zijn gedrag. 'In afwachting van een oplossing voor een probleem met de teamdiscipline' zit de Engelse international voorlopig niet bij het eerste elftal.

Sancho werd voor de interlandbreak door Ten Hag buiten de wedstrijdselectie gelaten voor de topper tegen Arsenal (3-1 verlies). "Op basis van prestaties op de training hebben we hem niet geselecteerd", verklaarde Ten Hag. "Bij Manchester United moet je elke dag het niveau halen. Daarom werd hij voor deze wedstrijd niet geselecteerd." Sancho was na afloop not amused en plaatste een statement op Instagram. "Ik zal niet toestaan dat mensen dingen vertellen die compleet onwaar zijn", zei de linksbuiten, die in 2021 voor liefst 85 miljoen euro overkwam van Borussia Dortmund. "Ik heb mezelf deze week heel goed gedragen tijdens de training. Ik ben al langere tijd een zondebok en dat is niet eerlijk"

The Telegraph meldde vervolgens dat Sancho afgelopen maandag in gesprek zou gaan met Ten Hag, maar de uitkomst van dat onderonsje lijkt niet positief te zijn uitgevallen. Uit een zeer summier statement op de clubwebsite blijkt dat de rechtspoot voorlopig buitenspel staat bij United, 'in afwachting van een oplossing voor een probleem met de teamdiscipline'. Ten Hag heeft door de situatie een behoorlijk probleem op zijn rechterflank, daar Antony momenteel ook geen deel uitmaakt van zijn selectie. De voormalig Ajacied wordt beschuldigd van mishandeling door zijn ex-vriendin Gabriela Cavallin en twee andere vrouwen.

Sancho voegt met de uitsluiting een nieuw negatief hoofdstuk toe aan zijn avontuur bij United. De 23-voudig international van the Three Lions wist sinds zijn miljoenentransfer naar Old Trafford maar nauwelijks te imponeren in Manchester. In 82 officiële wedstrijden voor de club was Sancho slechts goed voor 12 doelpunten en 6 assists. Sancho werd deze zomer al meermaals hevig gelinkt aan een lucratief avontuur in Saudi-Arabië, maar daar is de transfermarkt inmiddels gesloten. Op sociale media gingen de afgelopen dagen foto’s rond van Sancho die zou zijn gespot in het nachtleven van New York, waardoor het twijfelachtig is of hij zich houdt aan het individuele trainingsprogramma waar United over spreekt.

Update 20:00 uur:
Woensdagavond meldt The Athletic de reden van de maatregel tegen Sancho. De Brit zou de kans hebben gekregen om zijn excuses aan te bieden aan Ten Hag, maar dit weigerde hij. Daardoor besloten the Red Devils om maatregelen te nemen. De club zelf wilde overigens niet reageren op de berichtgeving van de Engelse sportwebsite.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
14 september 2023 om 19:37

@fcvoetbal23, Sancho had dit ook al bij Dortmund. Daar had hij ook boetes gekregen voor het gebrek aan zijn discipline. Je kan alles op Ten Hag afschuiven maar dit komt alleen maar door Sancho zelf. Die gast is te lui om alles uit zijn talent te halen. Antony is belabberd maar zet zich wel volledig in voor het team. Sancho is precies het tegenovergestelde...

Tsja was te verwachten. Als je geen gas terugneemt met Cristiano dan draai je je hand natuurlijk ook niet om voor SanchoErg jammer dat Sancho zelden speelt. is al sinds zijn transfer naar United geen schim meer van zichzelf geweest. Hopelijk kan hij in de winter ofzo nog weg daar want het blijft een prachtige voetballer als die invorm is.

14 september 2023 om 18:49

Misschien is dit wel gewoon wat erin zit. De Bundesliga is sowieso van een lager niveau en er is meer ruimte voor dribbelaars. In de Premier League moet je dan exceptioneel zijn. Dat is Sancho natuurlijk niet. Hij is niet goed genoeg om belangrijk gemaakt te worden, maar heeft zo'n rol wel nodig om te excelleren.

14 september 2023 om 18:56

@sirius

Ja klopt exact, Hij heeft ook totaal niet de mentaliteit van een absolute profvoetballer. Misschien dat een terugkeer naar Dortmund hem goed kan kan doen.

14 september 2023 om 21:49

Kaiser incoming Sirius. Zijn er overigens ook genoeg uit de Bundesliga die prima meedraaien in de PL. Vind het zelf ook wel wat gezeur, zal om en om zijn. Sancho was echt betoverend bij Dortmund met Haaland voor hem en daarvoor nog Paco. Balen dat het hem daar niet lukt, misschien 1,5 jaar uitlenen aan Dortmund? Al komt daar ook weer flink talent aan.

Ten hag is zelf het probleem bij United. Hoe kan je een speler als Antony keer op keer basisplekken geven na zoveel wanprestaties, maar een sancho kreeg altijd max 15 minuten om zichzelf te bewijzen. Overigens hoort een trainer nooit zulke dingen openbaar te zeggen in interviews om alle schuld bij anderen te zetten in plaats van zelf ook verantwoordelijkheid nemen.

14 september 2023 om 17:00

Waarom is Ten Hag het probleem? Ik heb Sancho al tijden geen fatsoenlijke pot zien spelen.
Nooit de speler geweest die hij bij Dortmund wel was.
Dan Anthony heel veel speelt is voor mij een vraagteken, maar Sancho in de vorm waarin hij al tijden speelt is ook geen verbetering.

Dat de Club achter Ten Hag staat zegt ook wel genoeg denk ik over het gedrag en inzet van Sancho.

14 september 2023 om 17:06

Omdat het seizoen nog maar een maand oud is en Ten Hag dit misschien eerder had moeten doen. Of in ieder geval anticiperen voordat de transfermarkt sluit zodat je hem misschien nog kan verkopen of uithuren en je een vervanger kan halen.
Een speler uit de selectie zetten twee weken nadat de transfermarkt sloot is mismanagement.

14 september 2023 om 17:16

Dus ETH had helderziend moeten zijn en in zijn glazen bol moeten zien dat Sancho dat belachelijke statement naar buiten zou brengen?

14 september 2023 om 17:20

Soma...
Wat lul je weer uit je nek man.
Iets met een klepel...

Ten Hag wilde juist af van Sancho. Net als Maguire en SMT. Maar de club kon ze niet verkopen. Om uiteindelijk andere en betere spelers te halen.
Waarom denk je dat Amad en Pellistri zijn behouden?

Dit hele gebeuren gebeurde pas toen de transfermarkt gesloten was. Waarna United zelfs hem nog wilde verkopen aam Saudi-Arabië. Maar Sancho wilde niet.

Dus niks mismanagrment aan. Speler skomt de regels niet na, en moet erop aangepakt worden zoals in elk bedrijfsleven.

Precies hetzelfde als met Ozil en Auba. Of was dat dan ook mis management van Arteta.

14 september 2023 om 17:22

Na een jaar werken met Sancho had Ten Hag moeten weten of Sancho van waarde is. Daar heb je geen glazenbol voor nodig maar mensenkennis.

14 september 2023 om 17:31

Ozil en Aubameyang werden eruit geknikkerd toen het seizoen al een tijdje bezig was. Niet twee weken na de transferdeadline.
Sancho heeft alle wedstrijden op de bank gezeten behalve tegen Arsenal. Ten Hag vond hem goed genoeg en gaf hem zelfs speelminuten vanaf de bank. Dus hoe bedoel je dat het gebeurde toen de transfermarkt sloot?
Arsenal probeerde Partey ook te verkopen aan Saudi-Aarabië maar dat wilde hij niet. Dat wil niet zeggen dat Arsenal hem daarna uit de selectie gaat verwijderen. Ik geloof er vrij weinig van dat Ten Hag hier niets aan kan doen een beetje manager had dit al geregeld.

14 september 2023 om 17:43

Wat maakt het nou uit wanneer ze eruit geknikkerd worden. Het gaat er toch om dat ze eruit geknikkerd worden. Slaat weer nergens op

Sancho werd toch tegen Arsenal buiten de selectie gehouden? Dat was toch toen de tranferwindow al dicht was? Sqncho heeft gewoon niet gepresenteerd voor de wedstrijd tegen Arsenal en vond Pellisti een betere indruk maken. Keuze van de trainer. Zo simpel is dat en hij wordt nu gestraft door zijn post.
Dat is 2 dagen na de tranferwindow.

Wat heeft Party nou hier weer mee te maken. Dat is toch een totaal ander verhaal. Party trant toch gewoon goed en gedraagd zich toch gewoon als een professional. Toch geen reden om hem uit de selectie te zetten.

Snap niet wat je allemaal aan het doen bent.

Ten Hag wilde hem verkopen. Maar de club kon het niet. Wat had ten Hag er meer aan moeten doen dan?

14 september 2023 om 18:05

Timing is essentieel. Had Ten Hag een maand eerder gezegd dat ie slecht trainde en uit de selectie hield dan kon hij nog op zoek naar een vervanger. Ten Hag timed dit heel slecht.
Geef Partey als voorbeeld maar dat is misschien een slechte voorbeeld van mijn kant. Hij veroorzaakt geen problemen op de trainingen.

Je mag tevreden zijn dat Ten Hag discipline wilt zien en daarvoor spelers straft. Daar is niets mis mee. Ik juich dat wel toe. Maar je kan toch wel inzien dat je op dit moment geen rechtsbuiten in de selectie meer hebt en dat een betere aanpak vereist is.

14 september 2023 om 18:12

Wie zegt dat hij een maand geleden zo slecht trainde? Hij maakt de wedstrijd selectie op basis van het trainings niveau in die week. Sancho presteert niet en zit daarom niet bij de selectie vrij logisch toch. Ten hag ziet het talent ook wel maar dat moet wel gepaard gaan met trainen.

14 september 2023 om 18:33

Ook ETH is afhankelijk van de technisch directeur om spelers daadwerkelijk tr verkopen. En dat is nogal lastig als hij 350k per week verdiend en niemand dat ooit gaat geven

14 september 2023 om 19:47

Die discipline hoort bij iedereen te zijn. Rashford was 5 seconden te laat en zat op de bank tegen Wolves. Rashford die in vorm was en de beste en belangrijkste speler op dat moment was voor United. Ook die werd gestraft en geen enkel argument hoeft gegeven re worden om de regels een keer door de vingers te zien. Op deze manier door consequent te zijn met alles en naar iedereen creëren je juist duidelijkheid. Dat vind iedereen fijn. Ook zelfs nu ze erg dun in de buitenspelers zitten is er geen reden om de regels aan de laars te lappen en of het door de trainer door de vingers te zien. Zo ga je die grip op de groep weer verliezen en wordt het een volgende keer wel weer gedaan door een ander

14 september 2023 om 17:12

Vertel eens waarom ten Hag het probleem is?Voor ten Hag was het een grote puinhoop waar er verwende spelers rindlioen die zich groter goede dan de club. Ten Hag heeft aantal van zulke spelers van de hand mogen doen.Waaronder zou een ongemotiveerde Sancho, die niet goed traint, de kantjes ervan afloopt tijdens de trainingen, elke keer te laat komt en zoxh noet aan regels houdt en zelf maar een dotje doet, meer kans maken op een speler (Antony) die wel altijd op tijd is, zich vol inzet, alle regeltjes wel nakomt en meer voor de sport leeft? Is toch vrij logisch dat ten Hag dan voor andere spelers kiest. Moet meer het probleem bij de speler(s) leggen. Die denken dat ze alles maar kunnen maken.Bij Dortmund had hij ook zulk gedrag. Dus niet vreemd dat dit weer gebeurd. Er werd gevraagd aan ten Hag waarom Sancho niet bin de selectie zat en gaf daar kort antwoord op. Sancho komt zelf naar buiten dat het niet waar is en zo is dat balletje verder gaan rollen. Dat Sancho vindt dat die wel goed bezig is, zegt meer over zijn slecjte mentaliteit en professionaliteit. Daarbij legt ten Hag ook niet alle schuld Sancho. Jij weet toch niet wat er voor wedstrijden is besproken en wie zijn afspraken niet na komt?

14 september 2023 om 17:36

Omdat Sancho keer op keer het af lieten weten op de training. Althans, als we de bronnen en artikelen mogen geloven.

14 september 2023 om 18:50

Omdat Antony hard werkt en nog verdedigende arbeid verricht misschien? Misschien wedstrijden van United bekijken. Sancho speelt als een natte krant en loopt geen meter te veel.

14 september 2023 om 20:30Ik quote even iemand vanaf Reddit (en tot zover ik weet lijkt de tijdlijn wel te kloppen):

"ten Hag tried giving him the carrot by giving him a 3 months paid break in the middle of the season private coaching out of the country out off media eyes, publicly backing any chance he could, even making a specific training schedule to account for him always being late, didn't work.

He then tried giving Jadon the stick, choosing 18 year old Dan Gore from the academy with 0 senior minutes over him in the squad, saying he's not been up to standards in training and Jadon responded by lashing out, repaying Ten Hag's effort by calling himself a scapegoat. Embarrassing"

Ten Hag had eerst de wortel en vervolgens de stok. De wortel werd straal genegeerd en de stok werd dusdanig gedraaid door Sancho dat hij probeerde het slachtoffer te zijn. Sancho is een egoã¯stische idioot, en hij heeft een geschiedenis van idioterie bij al zijn vorige profclubs.

14 september 2023 om 21:45

Hoe kun jij dat oordelen dastan?
Ben je bij de trainingen?

14 september 2023 om 22:01

Waarom verzin je iets om je argument kracht bij te zetten.. "een sancho kreeg altijd max 15 minuten..." 29 keer in de basis gestart vorig jaar. Sinds start van seizoen 22/23 is het 2 keer voorgekomen dat hij 15 minuten of minder speeltijd kreeg..

Sancho heeft zat kansen gehad om zich te bewijzen en heeft net zo weinig bewezen als antony.
De ene echt schijnt een instellings probleempje te hebben en zich volgens ten hag niet volledig in te zetten. Als je dan ook nog rare dingen gaat roepen, dan houdt het een keer op toch.

Dat Ten Hag misschien meer in de spiegel moet kijken is misschien waar, maar Ten Hag en Antony doen er niets af aan sancho die er gewoon simpelweg geen pepernoot van bakt.

Dit is vaak het teken van een manager die onder druk staat. Gaat het afreageren op de spelers. Ben benieuwd wie er nu op rechts gaat spelen aangezien Antony er ook niet is

15 september 2023 om 11:05

Volgens mij is gewoon Sancho zelf die vrijwel geen enkele goede wedstrijd heeft gespeeld voor United sinds hij overkwam van Dortmund. Voor zover wij weten heeft ten Hag echt alles gedaan om hem te laten renderen. Er zullen vast dingen zijn die ten Hag anders had kunnen doen, maar dit is er niet een van

Jadon Sancho is ook afgelopen week gespot in het nachtleven in New York, dus lijkt het ook wel te geloven.

Transfermarkt werd twee weken geleden gesloten en het seizoen is nog maar een maand oud. Je zou toch als trainer dit eerder moeten weten dat je vrij weinig wat hebt aan Sancho? Je hebt de hele voorbereiding met hem samengewerkt en traint al een jaar met hem. Nu Antony er niet bij zit heb je geen spelers meer voor de rechtsbuiten positie en moet je een jeugdspeler daar neerzetten.
Slechte management van Ten Hag.

14 september 2023 om 17:09

Hoezo is het de schuld van de trainer dat er geen rechtsbuiten gehaald is?

14 september 2023 om 17:15

En waarom zou het niet zijn schuld zijn? Hij werkt toch al een tijdje met Sancho en kent hem daardoor goed genoeg om te oordelen of hij wat aan hem heeft voor het seizoen 23/24. Zet hem uit de selectie terwijl het seizoen net begonnen is. In de zomer had hij de knoop door moeten hakken maar nee hij doet dat wanneer de transfermarkt al twee weken eerder werd gesloten. Nu zit je zonder een fatsoenlijke rechtsbuiten.

14 september 2023 om 17:18

Hij stond op de transferlijst. Maar er is geen club in de wereld die zijn salaris gaat overnemen en daardoor wilde Sancho niet weg. Hij werd vorige week nog aangeboden aan clubs in het midden-oosten

14 september 2023 om 17:20

In de voorbereiding haalde Sancho een hoog niveau en werd zelfs gezegd vanuit de club dat hij fysiek topfit was. Om hem dan vervolgens de eerste 4 potjes op de bank te zetten en te kiezen voor een Antony die niet in vorm is en een aanklacht aan zijn broek heeft hangen is toch raar? Geef die Sancho gewoon speelminuten en vertrouwen, hij betaalt dat echt wel terug met zijn kwaliteiten.

14 september 2023 om 17:26

Dan zal daar wel een reden voor zijn BR-7Als een collega van jou steeds te laat komt, de kantjes ervan afloopt en maar een dotje doet waar en wanner die zin heeft, die nog meer betaald krijgt dan jij altijd de voorkeur krijgt boven jou. Zou jij daar dan blij mee zijn en accepteren ??

14 september 2023 om 18:00

Sancho speelde in de voorbereiding toen hij een “hoog” niveau haalde als valse nummer 9 en niet als rechtsbuiten.

Als je op gegeven moment ruzie krijgt met alles en iedereen zal het waarschijnlijk ook aan jezelf liggen.

14 september 2023 om 17:13

Doel je nou op Ten Hag of Sancho? Want 1 genoemde heeft 2 akkefietjes gehad in 1 jaar tijd. Dat valt nog wel mee. Wellicht minder dan andere trainers, maar andere trainers worden dan ook om de haverklap de laan uitgestuurd omdat het elftal niet functioneert. Vind het zelf alleen maar verfrissend dat Ten Hag deze acties durft door te zetten en niet zijn oren laat hangen. Want als die hem wel opstelt en het resultaat is er niet, dan is Ten Hag degene die verantwoordelijk is.

Ze lachen zich nog steeds helemaal scheef in Dortmund. Het lijkt me duidelijk dat deze jongeman aan een persoonlijkheidsstoornis lijdt. Begeleiding is hier het Sleutelwoord, deden ze bij Dortmund ook volgens mij.

Helemaal terecht. Sancho moet snel volwassen worden. Ten Hag heeft meer dan voldoende aandacht en sympathie voor zijn ondermaatse presteren opgebracht.

Het is een houdingskwestie bij Sancho. Tijd dat ie wakker wordt.

Erik ten Hag haalt december niet! Vorig jaar was het voetbal al onder het niveau. Met het klein beetje geld die je had heeft hij verkeerd uitgegeven aan Onana en Mount! Had De Gea gehouden Mount niet gekocht, Anthony ook niet gekocht voor 100 miljoen lach nog steeds ballen uit mijn broek. Alleen Martinez, Casemiro, Rashford en Onana zijn topniveau Voorde rest is het spel en team van een slech niveau. Bruno Fernandes goeie statistieken maar zijn spel is matig. Selectie is niet in balans. Top 4 mag hij vergeten Liverpool Newcastle Arsenal en City gaat het worden misschien Spurs als underdog ook!

14 september 2023 om 17:53

Onana, Shaw, Martinez, Varane, Casemiro, Bruno Fernandes en Rashford zou ik zeggen. Bruno was bepaalde perioden de beste speler van United. Als hij in vorm is is United veel gevaarlijker en creatiever vanuit het middenveld. Dan heb je Sancho, Mount en Anthony met de potentie om topspelers te worden en Eriksen die op zijn goede dag uitstekend kan spelen (Hojmund ken ik niet goed).

And so it begins... Wordt dit zijn laatste seizoen of zijn krijgt hij nog een derde seizoen? Er zal waarschijnlijk verwacht worden dat United progressie moet boeken op vorig seizoen. Een puntje of 80+ en een beetje meestrijden om de prijzen. Mocht dat niet gebeuren dan zal er weer verder worden gekeken voot een opvolger

14 september 2023 om 22:41

Silvacity ik dek dat top4 het doel is en zijn lot zal bepalen. Zal niet meevallen. Veel hangt natuurlijk ook af van wel of geen overname.

Ik heb het gevoel dat Ten Hag met zijn stoere aanpak niet bij iedereen de juiste snaar raakt. Sommige spelers hebben nu eenmaal een andere aanpak nodig dan andere.
Misschien moet hij eens met Guus Hiddink gaan praten hoe die dit soort situaties aanpakte. Ik denk aan Romario destijds bij psv.

14 september 2023 om 22:08

"iedereen is gelijk, maar sommigen zijn wat meer gelijk dan anderen". Zo ook Romario bij PSV destijds. En zo ging Hiddink met hem om. Privileges moet je verdienen bij zowel de trainer als de medespelers.
Situatie van Sancho is daar natuurlijk niet mee te vegelijken.

14 september 2023 om 22:42

Inti hij heeft hem vorig jaar heel zacht aangepakt. Dat hielp ook niet. Nu is hij er blijkbaar klaar mee.

ETH is duidelijk en rechtlijnig.
En zo hoort het ook bij een topclub. Prima trainer.

Zelden heb ik begrip voor beslissing van ETH, maar in deze geef de beste man groot gelijk.
Prestaties beginnen bij discipline.

Sancho had dit ook al bij Dortmund. Hij is gewoon een luie voetballer. Als je na 3 trainers en 3 jaar nog steeds geen indruk kan maken is het wel klaar. United moet hem aankomende zomer echt van de hand doen. Hij heeft talent maar als je er niet hard voor werkt dan ga je ook nooit alles uit je carrière halen. Echt weer een grote miskoop bij United. Zoveel geld voor iemand die nog wisselvalliger is dan het weer met geen discipline voor topvoetbal...

Ik weet niet wat er precies achter de schermen gebeurt of is gebeurd.
Wat ik binnen een half jaar doorhad is dat ten Hag zich gedraagt als een boer die niet vreet wat die niet kent.
Hij geeft de spelers die hijzelf kent veel meer credits dan anderen spelers. Niet alleen Antony maar ook Weghorst schoten vaak tekort maar toch bleef hij in hen geloven, zonder argumenten.
Vervolgens moest Onana komen voor de best renderende speler van United in de afgelopen 5-6 jaar.

Bovendien kent de man geen zelfreflectie en zoekt hij zondebokken voor zijn eigen falen.
Hij schoffeerde Ronaldo. Negeert spelers als Mctominay en Elanga.
De een na de andere speler moet het veld ruimen vooral voor spelers die hij uit zijn illustere carrière (kuch) kent!

Het voetbal is niet om aan te gluren. Heeft geen idee wat hij aan zijn team moet veranderen als ze finaal onderuitgaan want zijn spelopvatting is heilig.
Bornmouth, Liverpool, Sevilla en dan heb ik het niet eens over City, want dat was ingecalculeerd.
Record aankopen werden beloond met record nederlagen.

Het verschil tussen een top trainer/coach en een slechte is dat een top trainer zijn spelers beter maakt en niet alleen verwacht dat zijn club de portemonnee blijft opentrekken.
Misschien dat hij ooit bij Ajax spelers beter heeft gemaakt, maar in de PL zeer zeker niet.
Het is een ongeleide projectiel geworden. Een pinball die overal tegenaan botst.

Wel heeft hij veel geluk. Zo maskeerden de slecht prestaties van andere top clubs vorige seizoen, een deel van de tekortkomingen vorige seizoen, met de 3e plaats in de competitie en heeft hij nu een super gunstige loting voor de CL. Wie weet zullen de fans nog een tijdje tevreden zijn over de resultaten.
Ik zie het anders.


14 september 2023 om 22:45

Louismanuel "negeert spelers als Mctominay en Elanga"

Dat zou elke trainer moeten doen. Dus wat is je punt hier? Dat het minder slecht zou lopen met die 2 in het veld? Mctominay strijdt letterlijk met vd beek om slechtste middenvelder van de afgelopen 5 jaar bij united.

Ten Hag is door de media te veel omhoog geschoven. Hij mag Sancho gewoon niet het is persoonlijk en waarom zou je eigen spelers gaan afkraken in de media hou dat lekker prive. Antony mag altijd kloten rare sprinkhaan en Sancho krijgt amper vertrouwen

14 september 2023 om 21:49

Jij kunt in ten hag's hoofd kijken Rudy?

14 september 2023 om 22:46

Rudyc hij heeft hem vorig seizoen zelfs maanden vrij gegeven zodat hij kon dealen met zijn mentale problemen. Hij heeft hem ook niet publiekelijk afgekraakt. Hij heeft gezegd dat hij momenteel niet goed genoeg traint om bij de selectie te zitten.

Ik kan me heel goed voorstellen dat Sancho niet de ideale prof is en dat je als manager helemaal gestoord wordt van die gozer. Ik vind ook dat Ten Hag best wel zijn best gedaan heeft om Sancho de kans te geven om een belangrijk onderdeel van de groep te zijn, van persoonlijke trainingstijden tot constante backing in de media (tot hij het opeens niet meer deed). Op een gegeven ogenblik moet Sancho zelf ook maar wat verantwoordelijkheid nemen, we hebben gisteren de tijden gezien waarop de spelers van United verwacht worden op Carrington en als je het dan nog steeds voor elkaar bokst om te laat te komen dan ben je "gewoon" een eikel..

Aan de andere kant moeten United en Ten Hag er wel heel erg voor waken dat ze niet ieder jaar een keer publiekelijk in de clinch komen te liggen met 1 van hun eigen spelers. Vorig seizoen was het Ronaldo (een clublegende met een vrij flink salaris, waar United met geluk goed vanaf gekomen is!) en dit seizoen lijkt het Sancho te worden..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren