Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontwikkeling bij Bayern München kan PSV'er Johan Bakayoko toptransfer opleveren

Laatste update:

Bayern München houdt de situatie rondom PSV-aanvaller Johan Bakayoko nauwlettend in de gaten, zo weet Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad te melden. Volgens de journalist kan het voor de 21-jarige Belg zeer gunstig zijn als Vincent Kompany wordt aangesteld als trainer van der Rekordmeister, daar de voormalig topverdediger Bakayoko bij Burnley al wilde strikken. PSV mikt op een transfersom van 50 miljoen euro.

Bakayoko ging vorige zomer niet in op de interesse van Burnley, daar hij graag nog een seizoen bij PSV wilde blijven. Ook vonden de Eindhovenaren het bedrag dat the Clarets wilden betalen onvoldoende.

Bayern München kan volgens Elfrink makkelijk voldoen aan de financiële eisen van PSV. Na het EK wil Bakayoko dolgraag een transfer maken naar een Europese topclub. Volgens Elfrink volgt Bayern München de vleugelflitser al even en kan een aanstelling van Kompany goed uitpakken voor Bakayoko en PSV.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Kompany lijkt nu inderdaad eindverantwoordelijke te worden bij Bayern München en dat kan de kansen voor de Duitse grootmacht vergroten. “De belangstelling van Kompany streelde Bakayoko vorig jaar enorm”, herinnert Elfrink zich.

De 38-jarige Kompany, die nog tot medio 2028 vastligt bij Burnley, kan voor Bayern München weleens de doorslag geven in een mogelijke biedingsoorlog om de handtekening van Bakayoko.

De linkspoot, die in het Philips Stadion nog tot medio 2026 onder de pannen is, zou namelijk ook hoog op het lijstje staan bij Borussia Dortmund en Liverpool. Volgens Elfrink wil PSV minstens 50 miljoen euro voor de diensten van Bakayoko, die bij een goed EK nog meer zou kunnen opleveren.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke voetballer, 50-60 miljoen!

24 mei 2024 om 08:23

Dan zal hij niet naar Bayern gaan. De club die altijd op de centen let en in principe nooit dure aankopen doet buiten iemand die een redelijke zekerheid is

24 mei 2024 om 08:28

Zijn ze de laatste jaren toch wel een beetje van afgestapt.

24 mei 2024 om 08:31

Dat gaat niet meer op. 100 miljoen voor Kane, 80 miljoen voor Hernandez, 50 miljoen voor Kim, 75 miljoen voor de Ligt. We zitten niet meer in 2015 he.

24 mei 2024 om 08:34

Dat zijn wel spelers die uit een sterkere competitie kwamen en een stuk meer bewezen hadden dan Bakayoko. Sowieso is de stap voor hem nog veel te vroeg. Eerst de grote jongen bij psv worden. Zal zonde zijn van zo'n talent.

24 mei 2024 om 09:00

Mwoh, het is gewoon een bedrag (50 miljoen) dat Bayern zou betalen voor een speler die als absoluut toptalent wordt beschouwd in Europa. Bakayoko moet echt zwaar geblesseerd raken en vorm verliezen voordat hij goedkoper wordt dan dit.

24 mei 2024 om 11:13

2 jarig contract, volgend jaar voor de helft op te halen. Gaat Bayern zich niet aan branden voor iemand die geen basisspeler wordt

24 mei 2024 om 11:21

Ze hebben de afgelopen jaren inderdaad meer geld uitgegeven dan eerder. Maar dit was altijd wel een speler van een (met alle respect) ander caliber club dan PSV en met meer ervaring. Jongere gasten proberen ze toch meer vanuit Duitsland te halen / op te leiden.

Bakayoko is denk ik de speler van psv die de meeste waarde vertegenwoordigt. Het is voor psv te hopen dat meerdere clubs hem willen en tegen elkaar op gaan bieden.

24 mei 2024 om 06:52

En de speler die het dubbel en dwars waard is. Zit een hele goede kop op, technisch vaardig, heeft overzicht. In geen jaren een buitenspeler met zoveel potentie in de Eredivisie gezien. Ik denk dat dit iemand is die de absolute top kan halen. Dus deze interesse is goed te begrijpen.

24 mei 2024 om 06:55

Gakpo was toch echt wel 2x klassen beter hoor en qua stats Tadic ook..

24 mei 2024 om 07:07

Tegenwoordig kijken clubs verder in de statistieken. Baka maakt altijd z’n verdedigende meters, net 21 geworden, nooit gebleseeerd, international.. dat PSG, Bayern, Liverpool en Madrid onder anderen achter hem aan zitten zal niet door één YouTube filmpje komen

24 mei 2024 om 07:21

Potentie bedoel ik. Tadic zat natuurlijk al op zijn top. Gakpo vergelijkbaar wel trouwens.

24 mei 2024 om 08:06

Madueke niet te vergeten

24 mei 2024 om 08:09

Och ja. Madueke was ik wel vergeten. Daar had ik hetzelfde van verwacht. Nog steeds trouwens. Dat kan ook echt top worden. Wel blessuregevoeliger. Dat is altijd een dingetje.

24 mei 2024 om 09:09

Ik vond Madueke technisch echt nog een stuk vaardiger Davilla. Hoe die uit het niets een versnelling in een versnelling in kon zetten was echt bijna magisch. Dat was nou een uitgaande transfer waar ik enorm van baalde (ondanks dat ik hem gezien de financiële situatie wel begreep).

24 mei 2024 om 09:47

alleen bij psv al betere buitenspelers gezien. Maar zeker talentvol. ik vind hem geen 50 miljoen waard maar welke speler is nou in onze ogen zijn geld waard tegenwoordig.. uiteindelijk zijn ze waard wat ze er voor geven.

24 mei 2024 om 14:58

@faptherooster, Simons vorig jaar nog? Komen allebei uit 2003, alleen liet Simons het vorig jaar al gelijk vanaf de eerste minuut zien met veel betere stats. Dit jaar bijna gelijkwaardige stats maar in een zwaardere competitie

Bakayoko is echt geen 50 miljoen waard, hij heeft pas 1 jaar op niveau gespeeld en is hooguit 20 miljoen waard

24 mei 2024 om 06:53

Het is maar goed dat jij niet de td van psv bent. Ik vind baka ook helemaal geen bijzondere voetballer, daarom zou ik ook niet rouwig zijn als we hem voor zon bedrag kunnen verkopen

24 mei 2024 om 06:57

Je hebt een punt, maar we leven nou eenmaal in het jaar 2024 en niet in 1997

24 mei 2024 om 08:08

Helaas niet!

24 mei 2024 om 08:39

Anthony had al op CL vanalles laten zien en die was er wel klaar voor en het geld ook waard, of niet? Allemaal speculatie op voorhand. Je weet pas of iemand het waard is als hij het heeft laten zien en dat kan pas als hij de stap heeft gezet.

Koopmeiners was ook niet geschikt voor weet ik wat voor hoog niveau, maar kijk hoe hij groeit. En Reijnders, en Frimpong, en zo kun je nog wel langer doorgaan met spelers die zich ontwikkelen via allerlei wegen.

En er zijn er bij die zogenaamd klaar zijn voor een stap naar boven en die blijken dan toch niet goed te landen. Dus laat maar zitten die wijsheid en wacht gewoon af.

24 mei 2024 om 09:12

Waarom begin je nou over middenvelders en over een speler die 100 miljoen heeft opgebracht? Ik vergelijk toch ook geen appels met peren en zeg dat ik mogelijke overeenkomsten zie? Scouting van een topclub zit wel goed in elkaar hoor, daar maken ze profielen van spelers. Bij de spelers die jij noemt als Antony, is het een oud trainer die een idioot bedrag wilde neerleggen. Koopmeiners, Reijnders zijn uitgebreid gescout en ingepast in het elftal waarin ze spelen. Dat is vaak iets wat je ziet gebeuren in Italië en Duitsland. Engeland niet, daar moet je door middel van je kwaliteiten het direct laten zien en moet jij je aanpassen aan het systeem. Daarom floppen veel spelers in Engeland, maar floreren in andere landen. Daar kijken ze meer naar wat jij als speler nodig hebt. Frimpong wordt gebruikt in een zeer aanvallend systeem. Zet hem neer in een viermans verdediging en laat hem weinig opkomen en je zal merken dat het een gemiddelde verdediger is die we hier in de Eredivisie ook hebben rondlopen.

24 mei 2024 om 12:43

Ik begin niet over appels en peren, maar reageer op iemand die Bakayoko geen 50 miljoen waard en als argument gebruikt dat ie pas 1 jaar op niveau iets heeft laten zien. Dus kom ik met voorbeelden daarop, die ik dan geen appels of peren vind.

Waarom jij mij daarop aanspreekt is me wel een raadsel, want je betoog is in principe een uitleg die ook eigenlijk zegt waarom het best kan dat een club 50 miljoen voor Bakayoko het wel waard vind.

24 mei 2024 om 09:05

Mischien niet waard maar gaat echt wel weg voor meer dan 50 deze jongen zit bij meerdere clubs op de radar en het zijn ook geen kleine clubs die achter hem aan zitten

Bakayoko zou eingelijk voor hemzelf nog een seizoen in eindhoven moeten blijven maar als hij vertrekt moet je de absolute hoofdprijs vragen en op zijn minst het ek afwachten. als hij een paar goede wedstrijden bij belgie speelt kan zijn waarde zomaar als een komeet stijgen.

laat de grote clubs maar tegen elkaar op bieden en geen prijzen noemen.

24 mei 2024 om 08:09

Of hij raakt geblesseerd o.i.d. en zijn transfer gaat in rook op en zit je met een speler die in zak en as zit. Bij een goede prijs gewoon verkopen.

24 mei 2024 om 09:15

Vind het ook bijzonder dat er bedragen genoemd worden. Als je dan al iets wil noemen, zeg dan transferrecord of iets in die richting.

Ik vind het een hoop geld voor bakayoko. Leuke voetballer maar inconsistent, heeft wat mij betreft nog niet meer laten zien dan een Antony toen die wegging. En we weten hoe dat is gegaan

24 mei 2024 om 06:54

Mijn inziens heeft Bakayoko echt véél meer laten zien dan Antony. In bijna alle opzichten. Alleen op een pleintje komt Antony als winnaar uit de bus.

24 mei 2024 om 07:01

En bij Goede tijden, slechte tijden ook denk ik.

24 mei 2024 om 11:15

Alleen speelde Antony prima in de Champions League en Bakayoko was daar een stukje minder. Clubs kijken daar als eerst naar

24 mei 2024 om 12:12

Hoe slecht was hij in de Champions League dan? Ik heb even Sofascore gepakt. Hij heeft 10 wedstrijden gespeeld en heeft op Sofascore een gemiddelde behaald van 7,52 (ik heb gekeken van Rangers). Dat is echt dikke, dikke prima.

Zoom je dan in, kom je op het volgende uit:
Dortmund (0-2) - 8 dribbels, 5 geslaagd, passnauwkeurigheid 83%, 0,32 exp. assists. Echt een goede wedstrijd dus.
Dortmund (1-1) - 2 dribbels, 0 geslaagd, passnauwkeurigheid 80%, 0,28 exp. ass. Dit was vrij matig.
Arsenal (1-1) - 5 dribbels, 5 geslaagd. 92% passnauwkeurigheid, 0,57 exp. ass. Een fantastische partij kortom.
Sevilla (2-3) - 4 dribbels, 3 geslaagd, pass 81%, expass 0,37. Gewoon oké. Een 7je.
Lens (1-0) - Door goaltje van Bakayoko
Lens (1-1) - Door goaltje van Bakayoko
Sevilla (2-2) - 4 dribbels, 3 geslaagd, pass 89%, 0,54 expass. Zijn teammaten laten hem qua dat vaak in de steek dus.
Arsenal (0-4) - Dit was drama van PSV. Ook van Bakayoko. expass 0,27. 1 van 2 gelukte dribbels. pass 74%.
Rangers (2-2) - Twee goals Bakayoko
Rangers nogmaals - Al met al ook heel sterk.

Kortom: Hij heeft twee matige partijen gespeeld Europees gezien (dortmund 1-1 en Arsenal 0-4). Voor de rest heeft hij alleen maar goed gespeeld.

Is hij al klaar voor de top? Nee. Maar met zijn kwaliteiten en vooral het koppie dat er ook op zit, ben ik er heilig van overtuigd dat hij het kan gaan halen. Het lijkt een hele verstandige gozer. En als je nu al zulke cijfers kan overleggen, in jouw eerste jaar als échte vaste basiskracht, dan mag je er ook veel van verwachten.

24 mei 2024 om 13:28

Leuk die passes en dribbelstatistieken maar dat zegt weinig. Grote clubs kijken naar het rendement en dat was gewoon matig in de CL. Ik vond heel PSV niks bijzonders in de CL. 1x wel aardig gespeeld tegen Lens en tegen een B elftal van Arsenal maar dat was het ook wel.

24 mei 2024 om 13:56

Goed argument. Scouts kijken dus echt nergens naar. En daarna pak je PSV plots als geheel. Het is maar hoe de wind waait he? Soms begrijp ik niet Waarom er nog mensen zijn die überhaupt een discussie proberen te starten. Dit frustreert enorm. En zodoende ga ik in vervolg niet meer op jou reageren.

24 mei 2024 om 07:11

Daar valt over te discussiëren, maar ik denk wel dat de top echt nog te vroeg voor hem komt

24 mei 2024 om 09:12

En misschien komt -die top-, ook wel nooit? Nou en? De top, dat zijn, hoeveel clubs? 5-6 in Europa? Het overgrote deel van de voetballers zit daar niet, dus dat is helemaal niet raar als je dat niet bereikt. Maar als je dus de kans krijgt, zou ik niet weten waarom je het niet zou moeten gaan proberen.

24 mei 2024 om 09:55

Ik zeg ook nergens dat die top voor hem komt. Maar hij is jong en talentvol, hij kan nog veel groeien. En zoals je aangeeft, net onder de top is een hele mooie prestatie als je daar terecht komt

24 mei 2024 om 07:52

Die kostte ook bijna 100 miljoen. Dus volgens jou beredenering is 50 mil een prima bedrag toch?

24 mei 2024 om 08:51

@ LucasAndersen...
Ik ben oprecht benieuwd naar je onderbouwing waarom Antony meer heeft laten zien.

Hij levert nog net even te weinig deze jongen. Als hij inderdaad voor 50 weg kan zou ik dat heel knap vinden. Wel echt een publiekstrekker. Beetje net als Anthony.

24 mei 2024 om 07:53

Hou toch op, Anthony is een aansteller, jankerd en kaartentrekker en lijkt buiten het veld ook nog een enorme.... Datgene wat hij trekt is in ieder geval geen publiek meer.

24 mei 2024 om 08:08

Naast al dat, wat ik niet tegen ga spreken, is Antony natuurlijk wel een handige speler. En dat trekt kijkers.

Even los van het feit dat ik Bakayoko echt een klasse beter vind. En er sowieso een véél betere kop op zit. En eigenlijk in niets te vergelijken ook. Dus die hele vergelijking gaat scheef wat mij betreft.

24 mei 2024 om 08:07

Hoezo te weinig dan? 12 doelpunten en 9 assists. Niet echt weinig, vooral als je bedenkt dat hij geen penalty’s nam en de vrije trappen/corners ook bijna niet

Hoop geld voor een redelijk talent.
Ik ben benieuwd. Bayern heeft met Coman, Sané en Gnabry al 3 spelers die echt veel beter zijn dan Johan. Moet hij er dan als 4e man wat bij komen?

24 mei 2024 om 10:00

Bayern en Liverpool vallen idd al af, alhoewel het Liverpool gerucht komt uit de dikke duim van een Belgische journalist. Lijkt me sterk dat hij na 1 leuk seizoen Eredivisie gelijk naar de absolute wereldtop gaat.

24 mei 2024 om 10:22

Lijkt mij ook sterk. En bij Liverpool komt hij toch ook niet aan de bak.
Daar zijn Gakpo en Jota eigenlijk al meer ''centrumspits'' geworden, omdat Diaz (en destijds Mané) en een Salah op de flanken spelen.

En als ze Salah vervangen, dan gaat dat echt niet met een Bakayoko. Die is lang niet zo doelgericht en rendementvol als de Salah van de laatste jaren.

Dan komt er, denk ik, wel een kanon.

24 mei 2024 om 10:48

Jongens als Luuk de Jong en destijds Ali bij AZ schoten de Eredivisie aan flarden, maar eenmaal in een topcompetitie hield dat allemaal heel rap op. Oftewel dit seizoen zegt mij persoonlijk niet zo heel veel. Afgelopen decennium is er, behalve Frenkie en De Ligt, niemand na welgeteld 1 leuk seizoen direct naar de absolute top gegaan? Kan er naast zitten natuurlijk. Maar in ieder geval Liverpool moet véél hoger mikken. Plus we hebben Elliott al op rechts, publiekslieveling en die gaat echt niet banken voor deze jongen.

Ik vind Bakayoko beter dan Anthony 2 jaar geleden… snap nog steeds niet hoe Ajax dat geflikt heeft… 100 miljoen, hoe dan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren