Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ontevreden aanvaller wil na zeven maanden vertrekken bij Vitesse’

Laatste update:

Vitesse en Abiola Dauda zijn nog geen gelukkig huwelijk gebleken. De aanvaller kwam in de zomer voor een bescheiden transfersom over van Rode Ster Belgrado, maar verloor eind december zijn basisplaats en kwam in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (21 december, 3-0) voor het laatst in actie voor de Arnhemmers.

/

De 27-jarige Zweedse Nigeriaan wil volgens verschillende Servische media zo snel mogelijk vertrekken uit GelreDome. Hij kon op huurbasis naar Partizan Belgrado om er de naar Lokomotiv Moskou vertrokken Petar Skuletic op te volgen, maar heeft daarvan afgezien. Dauda heeft geen trek om terug te keren naar de Servische competitie.

Dauda, die dit seizoen zes keer scoorde in de Eredivisie, kan deze maand nog wel vertrekken bij Vitesse, want de transfermarkten in onder meer Noorwegen, Polen, Rusland, Oekraïne, Zweden, Zwitserland en Qatar zijn nog geopend. Die van Servië sluit over vierenhalf uur. Dauda speelde eerder voor onder meer Kalmar FF.

Zou jij Abiola Dauda in de basis zetten bij Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
13 februari 2015 om 19:40

Ondanks zijn goals heeft hij idd bar weinig laten zien.
Hij lijkt t spelletje van vitesse niet te begrijpen als ik hem zie sjokken

13 februari 2015 om 19:45

Zeer beperkte spits, loopt altijd verkeerd, kan geen bal vasthouden. Het enige dat je m nog een beetje het voordeel van de twijfel zou kunnen geven is dat ie geen voorzetten krijgt om m in te tikken. Maar ook daar heb ik mijn twijfels bij!

13 februari 2015 om 22:39

Uit bronnen heb ik gehoord dat hij ook niet echt tevreden is met het team: hij vindt het team shit..

Past niet in het systeem en is daarnaast niet goed genoeg. Djurdjevic doet niet onder voor hem en Traore is minstens 2 klasses beter.

Nee VZ, u maakt weer een fout. Vitesse - Heracles eindigde in 3-0 doordat Room zo goed stond te keepen.

(toch? )

13 februari 2015 om 19:55

Volgens mij wel ja

Hij heeft zijn kansen gekregen maar past niet in het spel van Vitesse zoals hij heeft laten blijken.

Ik zie hem nu niet zo snel vertrekken, eerder in de zomer. (Gezien de bezetting)
Maar zo zien we maar weer hoe raar het kan lopen in de voetbalwereld. Dauda halen omdat Bosz niet tevreden was over djurdjevic en die is vervolgens weer Dauda voorbij gestreven.

Met Djurdjevic hebben we verder nog een prima spits. Vincent Janssen komt misschien in de zomer van Almere City (mocht hij niet ergens anders tekenen). Dauda heeft het nooit waargemaakt. Een hattrick tegen Excelsior is leuk maar hij stond gewoon 3x op de goede plaats en verder.... ja was het eigenlijk gewoon bar slecht

Dauda is inderdaad niet de spits die we nodig hebbe. Is niet erg balvaste, geen snelheid en geen killer. Dus van mij mag hij vertrekken. Djurdjevic heeft in drie wedstrijden meer laten zien dan dauda. In 6'duels.

Wat een ergenis was deze spits, verloor echt ieder duel en alleen als hij volkomen vrij werd gelaten kon hij scoren want hij is wel redelijk koel voor de goal, maar die mandekkers zijn er niet voor niets dus dat gebeurde zelden, Traore doet het nu uitstekend in de spits en de laatste tijd ontwikkeld Djurdevic zich stormachtig en dan lijkt Dauda overbodig.

In het begin scoorde hij nog wel regelmatig(17 wedstrijden 6 goals totaal),maar daarna ging het bergafwaarts.
Hij miste teveel kansen en dat kostte hem zijn basisplaats
Misschien wel beter dat hij vertrekt ,dan kan Djurdjevic zich ontwikkelen
Traoré vergeet ik expres aangezien hij gehuurd is en ik niet weet of er nog een seizoen aan vast wordt geplakt

Hij heeft ruimschoots de tijd gehad zich te bewijzen. Maar de speler is echt bedroevend slecht gebleken en ik vraag me af of de scouts van partizan gezopen hadden..

Ik denk serieus dat dan mori nog beter in de spits zal spelen dan deze paniekaankoop. (Benieuwd wie er bij vitesse deze speler heeft bekeken en goed genoeg bevonden afgelopen zomer)

Nou is het een keer geen gestalde speler van Chelsea, en dan is hij ontevreden. Het is toch ook wat he.

13 februari 2015 om 22:05

Nou he, het is toch wat met 1 hele chelsea huurling in de basis! Wel balen voor deze man dat die huurling uitgerekend in de spits staat terwijl hij dat eigenlijk helemaal niet is.

13 februari 2015 om 22:09

Waar slaat die opmerking op? Denk jij nog steeds dat al onze spelers van Chelsea komen? Ik dacht dat dit slag napraters inmiddels allemaal het licht hadden gezien...

13 februari 2015 om 23:47

Kunnen we hier misschien een keer mee stoppen?
Waar is de moderator? Ik zie geen enkele vorm van onderbouwing, of ben ik gek?

Ja ontevreden over de ploeg omdat de niet van nature spitsen die spelers zelfs beter zijn.
Hij past gewoon ook niet in de speelstijl van Vitesse
En Nature kraam AUB geen onzin uit en kijk vooral niet teveel VI want volgens hen is Ibarra van Chelsea en Dick Wallace..uhhh ja het is natuurlijk Kevin Diks uit eigen jeugd die Wallace uit de basis heeft verdreven.
Bij VI zijn zo onwetend net als jij Van Nature bent!!
Overal waar niet spelende spelers zijn nu eenmaal ontevreden bij elk team.
Dauda zou best goed kunnen voetballen als ie 100% fit want hij oogt in ieder geval niet fris na pakweg een uur spelen..

14 februari 2015 om 08:30

Dat hij niet tevreden is over de ploeg kan ik me nog wel voorstellen. Hij krijgt als spits weinig goede ballen en goede voorzetten geven onze spelers nou ook weer niet zo vaak. Wellicht dat hij met goede aanvoer beter rendeert. Voetballend kan hij iig niet mee op dit moment. Als ik hem zie sjokken krijg ik ook het idee dat hij nog steeds niet fit is. Zie ik toch veel liever de ijverige Uros

Wie deze man heeft gescout die heeft geen verstand van voetbal, wat een zeer matige spits is het. Loopt verkeerd, bal aanname zeer matig, koppen matig, inzet matig. Kan leuk mee doen bij ijsselmeervogels, maar niveau eredivisie nee dat wordt hem nooit.

14 februari 2015 om 10:15

Degene die hem gescout heeft kan best verstand van voetbal hebben. Maar het type speler moet ook passen bij het spel dat de club / de trainer voorstaat. Dat is heel helemaal niet het geval.
Ik geloof namelijk best dat Dauda kan renderen, alleen niet in dit systeem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren