Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Onherkenbaar PSG lijdt ook in derde kampioensduel gezichtsverlies

Laatste update:

Paris Saint-Germain is er ook woensdagavond niet in geslaagd om de achtste landstitel uit de clubgeschiedenis op te eisen. Na de eerdere misstappen in de kampioenswedstrijden tegen RC Strasbourg (2-2) en Lille (5-1) leed het team van Thomas Tuchel een 3-2 nederlaag tegen FC Nantes. Tuchel miste acht spelers door blessures en/of schorsingen en wijzigde zijn elftal ook nog eens op zes plaatsen ten opzichte van de fikse nederlaag in Lille. Kylian Mbappé zat om onduidelijke redenen niet bij de wedstrijdselectie van de Parijzenaars.

Het onsamenhangende elftal van PSG zorgde in de openingsfase weliswaar al snel voor gevaar, maar had niet de intensiteit die nodig was om een degradatiekandidaat als Nantes te bestrijden. Een heerlijke knal van Daniel Alves in de negentiende minuut leek PSG aanvankelijk op de goede weg te helpen: hij kreeg de bal van Leandro Paredes en schoot het leer met rechts van grote afstand in de linkerbovenhoek achter de kansloze Maxime Dupé.

De voorsprong van PSG was van korte duur en wederom maakte het team van Tuchel bij dode spelmomenten een zwakke indruk, net als afgelopen weekeinde tegen Lille. Diego Carlos kopte drie minuten later uit een corner de gelijkmaker achter Gianluigi Buffon en vlak voor rust moest de Italiaan opnieuw de bal uit het net halen. Thilo Kehrer liet zich veel te makkelijk aftroeven door Kalifa Coulibaly, waarna het leer via Samuel Moutoussamy uiteindelijk door Majeed Waris werd binnengetikt.

Nantes gooide het duel zeven minuten na rust in het slot en wederom zakte de PSG-defensie door de ondergrens. Na weer een corner van Vincent Rongier vanaf links kon Diego Carlos tussen vier man in de bal over de doellijn heenfrommelen: 3-1. De nederlaag had nog hoger kunnen uitvallen, maar Coulibaly miste een dot van een kans en Buffon stond niet toe dat een inzet van Waris de 4-1 betekende. Op aangeven van Colin Dagba maakte Metehan Güclü in de slotfase de 3-2, maar tot meer was PSG niet in staat. Met nog zes speeldagen te gaan heeft PSG nog altijd zeventien punten meer dan Lille.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is toch wel een klein beetje beschamend aan het worden.

17 april 2019 om 20:56

Ze willen thuis kampioen worden dat is toch duidelijk of ben ik de enige die dat in de gaten heb.

17 april 2019 om 20:57

Dit is gewoon expres gedaan. Kijk de opstelling. Ze willen gwn kampioen wordne in Parijs.

17 april 2019 om 21:09

Als je thuis kampioen wilt worden verlies je niet met 5-1 en ook niet met 3-2 voor de 3e keer oprij

17 april 2019 om 21:13

Alleen Mbappe konden ze nog opstellen hoor. Maar die is wss eruit gelaten vanwege zijn uitspraken.

17 april 2019 om 21:39

Issie gestraft ja?

17 april 2019 om 21:44

Ik denk het, weet het niet zeker. Tuchel is wel nogal van het straffen. Mbappe zal het met het oog op de Gouden Schoen niet leuk vinden

18 april 2019 om 00:41

@benzema20 Rare opmerking. Dat is juist de enige manier om alsnog in eigen huis kampioen te worden nadat het tegen strasbourg niet was gelukt. Je weet dat die 5-1 en 3-2 allebei uitwedstrijden waren, toch? Als ze 1 van die 2 wedstrijden hadden gewonnen, waren ze in een uitwedstrijd kampioen geworden en was het ze dus niet gelukt om thuis kampioen te worden. Is dat echt zo moeilijk te begrijpen?

Hahaha die zijn t echt even helemaal kwijt. Komt goed, in de zomer weer miljoentje of 300 erinpompen zodat ze volgend seizoen al in de winter kampioen zijn..

17 april 2019 om 20:59

Motivatie is ver te zoeken bij dit team, wat ook logisch is na de zoveelste vroege cl exit. Maar ja ze kunnen nu wel thuis kampioen worden.. ook wel leuk.

17 april 2019 om 20:59

Speelde vandaag met een C-elftal. Deze nederlaag was niet zo moeilijk te voorspellen. Tuchel wil in eigen huis kampioen worden, dus hij liet dit duel waarschijnlijk expres lopen.

17 april 2019 om 21:44

Bayern en Juve kunnen ze dan ook mooi achterna. Is dat al gedaan voor volgend seizoen!

Achja dan maar de volgende wedstrijd.

Dit doen ze gewoon expres, schandalig.

17 april 2019 om 20:58

Absoluut. Heel ondoorzichtig.

Heerlijk. Nu vanavond City nog winnen en Liverpool en ik ben flink wat eurootjes rijker!

17 april 2019 om 21:05

Hahaha voor mij precies hetzelfde

17 april 2019 om 21:47

Wat waren de odds voor winst Nantes?

17 april 2019 om 22:00

Ik had Nantes op win en beide teams scoren. 7.00 was de quote. Nantes alleen winnen was geloof 3,85 of iets in die trend (op Unibet).

Nu hopen dat City deze voorsprong in ieder geval vasthoud en er nog 2 goals bijkomen in Portugal en deze jongen gaat dit weekend lekker uiteten

17 april 2019 om 22:26

Mooie odds! Salah heeft je juist geholpen

Tot nu toe tredeb ze steeds met hun B elftal aan; alles lijkt erop dat ze thuis kampioen willen worden, begrijpelijk, maar toch erg onprofsioneel, zelfs een tikkeltje competitie vervalsing

17 april 2019 om 20:56

Iedereen is geblesseerd...

17 april 2019 om 23:03

Cavani, Di Maria en Neymar zijn allemaal al geblesseerd. Dan heb je nog een aantal andere spelers die ook niet fit zijn, een paar schorsingen, en dan kom je hier bij uit.

drake curse is gwn erg 3 x verloren achter elkaar

Lekkerrrr maar Moting blijven opstellen wil je geen kampioen worden.

17 april 2019 om 20:58

Toch duidelijk dat ze thuis kampioen willen worden, logisch toch.

Wat is hier aan de hand.

17 april 2019 om 21:14

Thuis kampioen willen worden.

Handig gedaan. Nadat Choupo-moting met zijn geweldige redding het titelfeest had verpest tegen strasbourg, kon je het beste de twee volgende (uit)wedstrijden ook verliezen zodat je alsnog voor eigen publiek kampioen kunt worden, en dan ook nog tegen Monaco, mooie tegenstander. Soort van wraak nemen voor 2017. Als je de opstelling van vandaag zag, wist je gewoon dat Tuchel stiekem op een nederlaag hoopte.

PSG wilt gewoon in eigen huis kampioen worden. Ben btw niet gecharmeerd van die Tuchel, hopelijk lozen ze die beste man.

Mooi voor Nantes! Nog steeds meer landstitels dan Psg! Helaas alleen niet voor lang..

Wat een armoedige opstelling, en vooral de bank is om van te gieren. 4 spelers waar ik nog nooit heb van gehoord, en de tweede keeper van het Franse elftal.

Geen Di Maria, Neymar, Cavani, Thiago Silva, Marquinhos, Verratti en Mbappe. Dan is het logisch ja, dat ze uit verliezen bij Nantes.

Ach, kampioen worden ze toch wel. Dan maar in eigen huis tegen AS Monaco. Maar ookal worden ze kampioen. Het lijkt me nou niet echt een geslaagd seizoen onder Tuchel. Pakt misschien dan 3 prijzen in zijn eerste seizoen, maar ook de volgende trainer die vroeg wordt uitgeschakeld in de CL, en ook nog is uitgeschakeld in 1 van de twee bekertoernooien.

Wat zeurt iedereen over competitievervalsing en dergelijke?

Neymar, Cavani en Di Maria zijn allemaal al een tijdje geblesseerd. Bernat heeft vorige wedstrijd rode kaart gekregen en Verratti heeft teveel gele kaarten. Silva en meunier waren al ziek en werden vorige wedstrijd toch opgesteld. Beiden binnen 20 minuten uitgevallen. Ja dan mis je zo beetje je hele elftal. Kan psg ook verder niks aan doen.

Moet PSG spelers op krukken en al kotsend het veld insturen ofzo? Of onreglementaire spelers opstellen?

Kijk die opstelling ook . Nkunku een cm voorin . Choupo en vleugelspeler spits . Kurzawa en back op links midden . Ik snap dat psg krap zit in de spelers maar die tuchel doet vaak gekke dingen . Op thiago Silva ma heeft ook elke verdediger in het middenveld gespeeld . Meunier op cdm dan weer rm. Alves soms rechtsbuiten. Zit weinig lijn in

En dan is het gat nog steeds 17 punten....

Stevige tik geweest precies, die Cl exit. 3 pogingen op rij verkwanseld. En kunnen er nog steeds 5 verliezen. Gaat echt helemaal nergens meer over.

PSG wordt zo opgepompt voor de CL dat het in eigen land totaal geen plezier meer uitstraalt. Juve in iets mindere mate hetzelfde verhaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren