Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ongelooflijk, ik stond op het punt om AZ te verlaten en nu ben ik de held’

Laatste update:

AZ boekte donderdagavond een knappe 3-2 overwinning op Zenit Sint-Petersburg en dat was deels op het conto van Muamer Tankovic te schrijven. De Zweed knalde de Alkmaarders op een moeilijk moment met een heerlijke pegel naar 3-1 en speelde zo een belangrijke rol in de Europese overwintering. Voor Tankovic, die afgelopen zomer op het punt stond te vertrekken, voelde het als een bevrijding.

/

“Voetbal is een heel grappige sport. Het ene moment sta je erbuiten, het volgende moment kom je er weer in en ben je de held. Je moet de goede momenten opnemen en ze voor altijd in je geheugen opslaan”, vertelde hij na de wedstrijd aan FOX Sports. “Ik was erg gefrustreerd in het begin. In de zomer stond ik op het punt om te vertrekken, om ergens op huurbasis naartoe te gaan, en nu ben ik de held. Het is ongelooflijk, ik wil niet meer aan het verleden denken, ik wil hiervan genieten.”

AZ verzekerde zich door de zege op de Russische grootmacht van de tweede plaats in Groep D en bleef zo het eveneens zegevierende Maccabi Tel Aviv voor. De Israëliërs waren in eigen huis met 2-1 te sterk voor Dundalk.

Vind jij dat Muamer Tankovic een onbetwiste basisspeler moet zijn bij AZ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie goal, nodig ook omdat Tankovic een paar minuten te lui was om z'n mannetje te dekken waaruit de 2-1 viel. Geniale voetballer, maar zelfs als iedereen op hem let 30x in de wedstrijd te lui om een sprintje te trekken..

Geen onbetwiste basisspeler, maar kan zeker iets geniaals doen. Als hij ook eens een sprintje extra zou doen bij t drukzetten/verdedigen dan kan hij dat zeker wel worden.

Tankovic is hoe dan ook beter dan Dabney dos Santos en Levi Garcia (zeker in de vorm hoe de 2 verkeren). Eindelijk krijgt hij de kans en pakt hij die met beide handen, tegen Excelsior 1ste helft 100% pass accuracy, een goal en een assist. Vandaag weer een goal en assist. Hoe dan ook zullen mensen op hem blijven haten alleen hij hoort gewoon basis te staan, vorig jaar ruzie gehad met JvdB nadat hij op de bank ging zitten na een doelpunt, nu veel slimmer aangepakt door normaal te gaan juichen. Hij verdient het om basis te staan, tenminste de aankomende paar weken (na de winterstop). Als Dos Santos en Garcia dan weer in vorm zijn zal er een leuke concurrentiestrijd los barsten, wat alleen maar goed is voor alle 3.

8 december 2016 om 22:43

Daar ben ik het niet mee eens. Dos Santos is niet goed in afmaken maar kwa assists dribbels en acties find ik dos Santos toch echt beter

8 december 2016 om 22:47

In vorm wel, de laatste weken totaal niet. Verder heeft Tanko afgelopen 2 wedstrijden (tegen Excelsior en vanavond) 2 goals en 2 assists

8 december 2016 om 22:52

In vorm is Tankovic de beste speler die wij hebben. Dat zeg ik al jaren. Geniale voetballer die eigenlijk alles heeft. Goed schot, goede techniek, inzicht, fysiek redelijk, aardig snel en kan doelpunten maken. Daarnaast op meerdere posities in te zetten. Echt waar, als hij vertrouwen krijgt zul je t zien. Daar begint hij nu al mee. Hij moet alleen wat minder lui worden.

8 december 2016 om 23:05

Dat probeer ik ook al 2 jaar te roepen alleen word door iedereen voor gek uitgemaakt. Multifunctionele speler die op 10, 9 en op de flanken kan spelen, technisch zo begaafd en fysiek heel sterk, nog redelijk snel ook. Hij mistte alleen dat vertrouwen.

8 december 2016 om 23:21

Klopt. Vorig jaar wel enkele wedstrijden gespeeld achter elkaar en toen zag je t vertrouwen en zijn vorm groeien. Wonderbaarlijk genoeg koos vd Brom toen weer voor die dramatische Dos Santos. Hopelijk mag Tanko nu blijven staan.

8 december 2016 om 23:26

Jij snapt 'm! Een verademing op de linkerflank. Er zit met hem zoveel meer voetbal in het team. Ik denk dat hij vandaag een keer of 4 iemand vrij voor de keeper heeft gezet met zijn prachtige pasjes en dribbels. Openbreken dat contract.

Is in potentie een van de beste spelers die we hebben, alleen is het bij hem vaak alles of niets. Lijkt heel veel vertrouwen nodig te hebben om goed te kunnen voetballen anders is het vaak slappe hap. Denk overigens dat hij op 10 nog beter tot zijn recht komt.

8 december 2016 om 23:51

Hij heeft alles voor een goede nummer '10', maar hij is denk ik te lui voor een centrale rol. Dan moet je twee stofzuigers achter hem hebben met voetballend vermogen. Die hebben we niet echt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren