Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onderzoek FC Utrecht levert resultaat op; eerste stadionverboden uitgedeeld

Laatste update:

FC Utrecht is druk bezig met het onderzoek naar de ongeregeldheden in de thuiswedstrijd tegen FC Twente van afgelopen zondag. Toen Thomas Agyepong van de bezoekers zondag werd behandeld aan een blessure, werd op de Bunnikside het bananenlied ingezet. Ook werd er met voorwerpen gegooid en werd er vuurwerk afgestoken; er zijn inmiddels drie stadionverboden uitgedeeld.

/

Utrecht meldt op de website van de club dat drie supporters een voorlopig stadionverbod hebben ontvangen naar aanleiding van misdragingen als discriminatie, het gooien van voorwerpen en het afsteken van vuurwerk tijdens de wedstrijd van afgelopen zondag. “Daarmee heeft het onderzoek, dat door de club is gestart, direct resultaat opgeleverd”, meldt de club trots. Het onderzoek wordt nog voortgezet.

Wilco van Schaik, algemeen directeur van Utrecht, liet zondag al weten dat hij ‘he-le-maal klaar was’ met het gedrag van een deel van de aanhang. “We hebben onze buik vol van die randfiguren die elke keer proberen een mooie voetbalmiddag te verpesten”, zei de sportbestuurder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom denk ik toch dat Utrecht totaal niet capabel is om straffen te kunnen handhaven?

3 november 2015 om 13:46

Dat kan geen enkele club. Zolang er geen meldplicht is kan iemand met een stadionverbod gewoon op een los kaartje naar binnen

3 november 2015 om 14:04

Omdat jij denkt dat Utrecht de enige club is die te maken heeft met randdebielen. Wat natuurlijk niet waar is.

3 november 2015 om 14:37

Praat even voor jezelf. Ik denk het vooral omdat Utrecht haar supporters met de mantel der liefde beschermt in plaats van dat het eens echt hard aanpakt. Ook hier gaat het weer om een "voorlopig stadionverbod". Wil je daar nou een punt me maken en een voorbeeld vormen?

3 november 2015 om 14:59

Zoals jij denkt dat Utrecht incompetent is om straffen te handhaven(gebaseerd op wat eigenlijk?) neem ik de aanname dat jij iets tegen Utrecht hebt.

Daarnaast was jij diegene die een vraag stelde. Ik geef gewoon antwoord.

Utrecht heeft intern een onderzoek gestart en de betreffende mensen zijn gestraft. Debielen heb je bij elke club. Bij de wedstrijd Utrecht - Twente waren er Twente supporters met de vlag:"nsb DNA zit in Utrechts bloed".

3 november 2015 om 15:07

Jup, dat spandoek keur ik ook absoluut af en is van hetzelfde niveau als de spreekkoren die vooraf gingen bij Utrecht-Ajax. Jij kunt echter niet voor mij denken, maar wel vermoedens aankaarten. Dat is toch iets heel anders.

3 november 2015 om 19:05

Schijnbaar heb je de zin van het Twente-spandoek niet helemaal begrepen. En blijkbaar ook het bestuur van FC Utrecht niet. Het gestraft worden door de Knvb om de Bunniktribune niet te mogen bij Utrecht - Ajax en dit af te wimpelen op de Ajax-supporters en de schuldigen een kaartje te laten kopen op een andere plaats, kan je vergelijken met NSB-activiteiten. Ik keur dat spandoek dan ook zeker niet af!
En ja Utrecht, Het is echt optreden om 3 stadionverboden op te leggen, terwijl de halve Bunnikzijde aan het zingen was en er veel meer voorwerpen op het veld werden gegooid. Stadionverboden voor de vorm. Het wordt tijd, dat de Knvb stadionverboden gaat opleggen en dat bij voorkeur voor het hele stadion tijdens Utrecht - Ajax!!!!

3 november 2015 om 20:58

daar heb ik ook nog wel een paar voorbeelden van van twente dus kijk na je eigen supporters voordat je continu andere clubs loop af te zeiken maar wel spandoeken met utrecht nsb normaal te vinden

Een goede signaal van Utrecht. Zulke mensen verpesten het imago van de club.

3 november 2015 om 19:08

Ja, het imago van Utrecht is al jaren geweldig. En nu met deze 3 stadionverboden gaat dat echt met sprongen vooruit. Als ik alle incidenten met Utrecht-supporters van de laatste 2 jaar moet gaan opsommen, ben ik wel eventjes bezig. Dus daar zie ik maar van af.

3 november 2015 om 20:59

ik zie er ook maar vanaf als ik dat bij twente moet doen want die hebben wel een geweldig imago doe nou niet alsof er bij utrecht meer gebeurd dan bij twente want dat is niet zo.

maar wat wil je nou eerst loop je te zeuren dat utrecht alles goedvind en nu ze ingrijpen is het nog niet goed ,dan maakt het ook niet uit wat fcutrecht doet het is toch nooit goed.

zullen we ook even kijken hoe twente gaat optreden tegen haar supporters nu er een spandoek inbeslag genomen is die in utrecht hing .
ik kan jou nu al vertellen dat het twente vak volgend seizoen leeg zal zijn na de misselijk makende tekst op het doek misschien dan weer roepen dat het aan fc utrecht ligt

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren