Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Olympique Lyon kondigt op opmerkelijke wijze trainerswissel aan

Laatste update:

Olympique Lyon heeft hoofdcoach Hubert Fournier nog niet officieel ontslagen, maar maakt donderdag merkwaardig genoeg wel bekend dat er een nieuwe trainer voor de groep komt te staan. De 49-jarige Bruno Génésio schuift door vanuit zijn rol als assistent, geven les Gones aan. Voor aanstaande maandag staat er een persconferentie gepland waarbij Génésio en voorzitter Jean-Michel Aulas aanschuiven.

/

Fournier staat al een tijd onder druk vanwege de beroerde resultaten die Olympique Lyon boekt. De club is de winterstop ingegaan als nummer negen van Frankrijk en verloor de laatste wedstrijd met 2-1, uit bij Ajaccio. In het officiële communiqué dat de zevenvoudig kampioen heeft doen uitgaan wordt met geen woord gerept over een ontslag van Fournier, noch over een eventueel terugtreden van de coach.

Er wordt slechts gemeld dat Génésio vanaf aanstaande maandag de technische verantwoordelijkheid heeft. Hij werd geboren in Lyon en speelde jaren voor de club: eerst twee seizoenen in de jeugd en daarna nog tien jaar in het eerste elftal. Sinds 2006 was hij als assistent verbonden aan de A-selectie en nu vervangt hij Fournier dus.

Olympique Lyon was hard toe aan een trainerswissel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zat er aan te komen, Lyon presteert echt belabberd dit seizoen vergeleken met het goede vorige seizoen, maar dat het zo slecht gaat vooralsnog komt ook mede door het aantal blessuregevallen, onder andere Umtiti, Lacazette en Fekir zitten in de ziekenboeg

25 december 2015 om 09:29

Wat is je punt men jongen

25 december 2015 om 10:45

Dat het wisselvallige seizoen tot dusverre van Lyon, niet zo verwonderlijk is als je kijkt naar het aantal blessuregevallen. Toch had deze Fournier het wel wat beter kunnen doen in met name de Champions League, want het was allesbehalve een ingewikkelde poule. Daarnaast is de selectie afgelopen zomer niet verzwakt maar juist versterkt met spelers als Beauvue, Darder, Rafael en Morel die zijn aangetrokken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren