Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Okoye beleeft rampdebuut bij Watford en ligt uit het bekertoernooi

Laatste update:

Maduka Okoye is bij zijn officiële debuut in het shirt van Watford op beschamende wijze uitgeschakeld in de strijd om de EFL Cup. Dinsdagavond waren The Hornets niet opgewassen tegen MK Dons, dat uitkomt in de League One: 0-2. Voor de van Sparta Rotterdam overgekomen goalie waren het zijn eerste minuten in het shirt van Watford in een officiële wedstrijd. MK Dons plaatst zich door de zege voor de derde ronde.

Okoye kreeg in de voorbereiding de mogelijkheid om zich te laten zien bij Watford, maar wist bij aanvang van het nieuwe seizoen geen basisplek te veroveren onder de lat. Daniel Bachmann fungeert in de Championship als eerste doelman, terwijl Okoye veroordeeld is tot het spelen van de bekerwedstrijden. De ploeg van manager Rob Edwards liep in de competitie al tegen zes verliespunten (twee overwinningen, drie gelijke spelen) aan en ligt nu tevens uit het bekertoernooi.

Edwards wijzigde zijn elftal op zes posities ten opzichte van het 0-0 gelijkspel van afgelopen weekend tegen Preston North End. Naast Okoye debuteerde ook Mattie Pollock. In een gelijk opgaande eerste helft, waren het de bezoekers die op slag van rust de leiding grepen via Matthew Dennis. Even daarvoor had Okoye ingegrepen op een inzet van Louie Barry en zag hij William Troost-Ekong handelend optreden.

Na rust liet Troost-Ekong zich in aanvallend opzicht zien en kopte hij een vrije trap van Joseph Hungbo over het doel. Darragh Burns zorgde niet veel later voor een verdubbeling van de score, toen hij op twintig meter van het doel van Okoye te veel ruimte kreeg en de doelman passeerde met een lage schuiver. Hoewel Watford in de slotfase aandrong in de jacht op de aansluitingstreffer, kwam MK Dons geen moment in gevaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat ze in de competitie al zes verliespunten hebben is niet zo raar, het is immers de Championship. Watford staat met die zes verliespunten gewoon tweede op maar één punt achterstand.

24 augustus 2022 om 12:54

Klopt. Als er een competitie is waar geen pijl op valt te trekken is het de Championship wel.

Maar heeft Maduka Okoye nu fouten/blunders gemaakt bij de tegendoelpunten of was de rest van het team gewoon niet goed.

Het lijkt erop dat Okoye slecht heeft gespeeld. Maar als ik al zie dat het team in de competitie al 3 keer gelijk heeft gespeeld zou het kunnen dan hij als nog eerste keeper word toch?

Zonde dat een club als AZ of misschien zelfs Ajax niet met deze keeper aan de haal is gegaan.

Die MK Dons hebben het United van koning Louis ook met 4-0 uit de beker gekegeld toch?

24 augustus 2022 om 13:41

Klopt al was dat geloof ik de leageu cup.

24 augustus 2022 om 16:23

MK Dons heeft ook best wel potentie. Ben er eind vorig seizoen geweest met Sheffield Wednesday en viel me al op dat ze echt een modern stadion hebben. Zeker als je het vergelijkt met andere stadions in de League1.

Leuke naam voor erbij in de voetballerij : Pollock. Absoluut geen liefhebber, maar toch een naam die je direct aan de kunst kunt toeschrijven.

24 augustus 2022 om 13:59

Hij schijnt een verre neef te hebben uit regio Den Haag, was ook een voetballer.

Zuur voor Okoye. Die ziet hiermee een kans om minuten te maken onmogelijk worden. Wellicht nog een gunstig potje in de FA Cup. Anders is de stap naar Watford financieel interessant gebleken maar schiet hij er sportief weinig mee op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren