Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Of hij in Milaan blijft, hangt volledig van Inter af en zeker niet van ons'

Laatste update:

Rafinha Alcântara werd afgelopen halfjaar door Internazionale gehuurd van Barcelona. I Nerazzurri hebben een optie tot koop bedongen in de huurdeal en kunnen de Braziliaanse middenvelder voor een bedrag van veertig miljoen euro definitief binnenhalen. Internazionale zou dit bedrag echter niet kunnen ophoesten.

Mazinho, de vader en zaakwaarnemer van Rafinha, laat weten dat zijn zoon graag in Milaan blijft. “Of hij in Milaan blijft, hangt volledig van Internazionale af en zeker niet van ons. Ik weet niet of we voor 30 juni al nieuws hebben, of dat het duurt tot juli. We wachten in ieder geval af tot Internazionale vorderingen maakt in de onderhandelingen met Barcelona”, zegt Mazinho in gesprek met FCInter1908.

“Ik kan zeggen dat Rafinha het enorm naar zijn zin heeft gehad in Milaan, maar een langer verblijf hangt volledig af van de overeenkomst tussen Barcelona en Internazionale. Het is nu aan hen om met Barcelona te gaan praten”, besluit de belangenbehartiger van Rafinha. De 25-jarige middenvelder speelde in de tweede seizoenshelft zeventien wedstrijden voor Internazionale. Zijn contract bij Barcelona loopt nog tot medio 2020.

Denk jij dat Rafinha ook volgend seizoen voor Internazionale speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

40 miljoen is misschien wel wat veel geld. Snap wel dat Inter hier goed over na moet denken.

29 mei 2018 om 23:05

Er word tegenwoordig ook 5 miljoen voor een brenet betaald, dus ik zou zeggen doen!

Vind het een twijfelgeval, begon onwennig wat logisch is en werd einde seizoen langzaam maar zeker iets beter maar zeker nog niet overtuigend. Vraag me af of wie hem echt nodig hebben, 40 miljoen voor deze speler blijft veel geld.

30 mei 2018 om 00:24

Inter mist ontzettend veel creativiteit op het middenveld en dat heeft Rafinha ze dit seizoen bijgebracht. Voor een eerste seizoen waarbij hij nog eens voor twee derde niet fit was heeft hij het nog naar behoren gedaan. Dit in combinatie met zn intrinsiek talent, zijn leeftijd van slechts 25 en de huidige markt, maakt van die 40mil nog zo'n gek bedrag niet. Als hij volgend seizoen compleet tot onbranding komt, kan je als Inter zijnde zomaar eens het koopje van de eeuw kunnen doen. (Met enige zin voor overdrijving natuurlijk.) Kortom, ik zou het er wel op wagen, waarschijnlijk valt er met Barça nog te onderhandelen om een constructie te bekomen zodat het niet te hard op de blauwzwarte begroting drukt. Wij staan immers ook niet bepaald bekend als de meest harde onderhandelaars

30 mei 2018 om 00:48

@puyolmessi
Het is zeker geen slechte speler en 40 miljoen is tegenwoordig geeneens meer gek maar Inter is niet meer in staat om dit soort bedragen neer te tellen alsof het niets is en ik denk dat het geld ook hard nodig is om Icardi aan boord te houden dus ik ben benieuwd.

Ik denk dat Barcelona met ongeveer 30 miljoen ook wel genoeg neemt. Er is namelijk niet zo'n grote markt voor deze speler vrees ik (gezien de prijs, zijn leeftijd en blessureverleden). Rafinha zelf moet wekelijks spelen dus kan ook niet te kieskeurig zijn. Bij Barcelona is het middenveld al overvol. Kortom: ik denk dat een transfer voor 30 miljoen voor alle partijen een goede deal zou zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren