Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Noors international ontbreekt bij Rosenborg en lijkt op weg naar AZ’

Laatste update:

AZ wil zich deze winter nog gaan versterken met Jonas Svensson, zo schrijft de Noorse krant Adresseavisen. De 23-jarige verdediger speelt momenteel bij Rosenborg BK en ontbreekt komende weekeinde in de wedstrijd van zijn club tegen Ranheim.

/

Of Svensson ontbreekt wegens een lichte blessure of dat hij al op weg is naar Alkmaar, is vooralsnog onduidelijk. Afgelopen zomer was het Turkse Trabzonspor geïnteresseerd in de rechterverdediger, maar Rosenborg vond een bod van ruim anderhalf miljoen euro niet voldoende.

AZ zal dus aan dat bedrag tegemoet moeten komen. Sinds de zomer hebben de Alkmaarders Svensson al op de radar staan, maar pas nu is die interesse concreet geworden. De verdediger werd opgeleid door Rosenborg en maakte in 2011 zijn debuut bij de Noorse topclub. Afgelopen jaar maakte Svensson zijn debuut voor de Noorse nationale ploeg, waarvoor hij tot dusver zes interlands speelde.

Denk jij dat Jonas Svensson een goede aanwinst is voor AZ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hehe hier zat ik op te wachten! Ik koop hem altijd op fifa haha. Goede snelle rechtsback en vele malen beter dan Mattias. Ik hoop dat hij echt komt en meteen Mattias komt te vervangen. Dit is een aankoop die direct een versterking is.

Voor zijn leeftijd een hele ervaren kracht, heeft het record van Skeljebred verbroken voor het passeren van de 200 duels voor Rosenborg op de jongste leeftijd.
Heeft 47 duels in Europese competities gespeeld.

Al met al ziet het er goed uit als hij daadwerkelijk binnengehaald wordt.

Op papier is hij gelijkwaardig als niet beter dan Johansson dus ik juich dit toe.

Lijkt me een prima rechtsback voor AZ. Jong maar toch ervaren. Ik vind Johansson vooral verdedigend niet geweldig. Maar ook zijn (gebrek aan) voorzetten zijn matig. Goede zaal als AZ hem binnen haalt.

Hij heeft dus een halfjaar minder contract. Dus is hij goedkoper.

Doorpakken AZ de rechtsback positie is mager bezet in onze huidige selectie. Deze aankoop juich ik zeker toe!

AZ voert goed beleid, zo lijkt het.

28 januari 2017 om 19:42

Dan moet de speler dit keer wel echt komen, we zijn al een aantal keer blijgemaakt met een dode mus in recente tijden.

Zal dus ongeveer een 1,5 miljoen moeten kosten. Dat is direct verrekend met de extra inkomsten uit de Europa League.
Ik hoop dat hij een echte verdediger is en niet zoals Mattias een matige middenvelder die omgeturnd is tot rechtsback. Zo'n beetje elke aanvaller met rechterbeen loopt hem aan de binnenkant voorbij als of hij er niet staat. Alleen tegen echte linksbuitenspelers blijft hij redelijk overeind, maar ja die zijn er bijna niet meer........

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren