Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang en Bjorn Meijer schitteren bij zwaarbevochten overwinning Brugge

Laatste update:

Noa Lang en Bjorn Meijer hebben een groot aandeel gehad in de overwinning van Club Brugge op zaterdag. De uitstekend spelende Lang verzorgde tegen Standard Luik na een uur de assist op de 1-0 van Ferran Jutglà, waarna Meijer het duel vlak voor tijd besliste met een fraaie vrije trap: 2-0. Door de overwinning staat Brugge steviger vierde, terwijl Standard het moet doen met plek zeven.

Bij Brugge stond zowel Lang als Meijer in de basis en laatstgenoemde dwong in de openingsfase een hoekschop af. De bal belandde bij Lang, die zijn schot door doelman Arnaud Bodart tot hoekschop verwerkt zag worden. Hoewel de hoekschop die daarop volgde ook niet tot een treffer leidde, bleef Brugge de bovenliggende partij. Zo probeerde de thuisclub het via een vrije trap van Hans Vanaken, die in de muur belandde, en een schot van Meijer. De verdediger zag zijn poging over gaan. Namens Standard was Aron Dønnum dichtbij met een schot, dat door Simon Mignolet gekeerd kon worden. In het laatste kwartier voor rust ging de storm even liggen. Tegenvaller voor Brugge was het geblesseerd uitvallen van Clinton Mata, die werd vervangen door Denis Odoi. Een minuut voor rust belandde een poging van Lang net naast de paal.

Na rust kwam Jutglà een teen tekort om een voorzet van Lang binnen te werken. Een andere Nederlander, Noah Ohio, werd bij Standard tegen zijn zin in na een klein uur naar de kant gehaald. Even later brak Brugge de ban. Lang schilderde een vrije trap op het hoofd van Jutglà, die raak kopte: 1-0. Standard viel tegen en keek met een kwartier te gaan bijna tegen een 2-0 achterstand aan. Na wederom puik voorbereidend werk van Lang kreeg Jutglà de kans om zijn tweede van de middag te maken, maar dit keer stuitte hij op Bodart. Toch kwam Standard dicht bij de gelijkmaker. Eerst vond Philip Zinckernagel Mignolet op zijn pad, waarna Dønnum uit de rebound de paal trof. Vijf minuten voor tijd gooide Meijer het duel in het slot, door een vrije trap over de muur en buiten het bereik van Bodart in het doel te plaatsen: 2-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik volg de belgische competitie niet, maar ik zie steeds vaker bjorn meier voorbij komen (positief). Afgelopen week een indrukwekkende goal en vandaag ook een goeie vrije trap. Hij heeft dus een goede trap!

Iemand die brugge volgt en wat kan zeggen over hem. Kan hij een stap hoger op?

12 maart 2023 om 16:40

Hij zou zeker een stap hoger kunnen, maar van de andere kant is dit nog maar zijn eerste seizoen bij brugge en nog een jaar zou hem niet verkeerd doen

12 maart 2023 om 16:50

Is een speler met meer dan twee longen, loopt continue de hele flank af en vormt een goede tandem met Lang. Goede voorzet en nog steeds maar 19. Hopelijk blijft hij nog een jaartje en dan de stap hogerop. Die komt er wel.

Noa heeft België weer heet gemaakt vandaag.!!!

Die Bjorn Meijer is er ook eentje om in de gaten te houden voor Oranje.

12 maart 2023 om 21:54

Noa speelde echt niet best hoor met z'n verdwaalde schoten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren