Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nigeriaan op weg naar Leicester: ‘Dit was mijn laatste wedstrijd voor Genk’

Laatste update:

Wilfred Ndidi heeft dinsdagavond zijn laatste wedstrijd voor RC Genk gespeeld. Na afloop van het duel met Gent (2-0) bevestigde de Nigeriaanse middenvelder, die eerder deze maand al medisch werd gekeurd bij Leicester City, dat hij vertrekt. Hoewel hij zich niet wilde uitlaten over waar hij zijn carrière voort zal zetten, lijkt zijn transfer naar the Foxes in kannen en kruiken.

/

"Ja, dit was mijn laatste wedstrijd bij Genk", zei Ndidi dinsdagavond tegen Sporza. "Of ik nu emotioneel ben? Ja, toch wel een beetje door deze situatie", doelde hij op het ontslag van trainer Peter Maes. "Hij heeft van mij deze speler gemaakt. Ik waardeer de kansen die hij me gegeven heeft. Ik heb mijn transfer mede aan hem te danken.”

Genk vangt minimaal zeventien miljoen euro voor de negentienjarige Ndidi. Het bedrag kan middels bonussen nog met vijf miljoen euro oplossen. Zodoende maakt de Belgische club een flinke winst, daar Ndidi in januari 2015 slechts voor een ton werd overgenomen van het Nigeriaanse Nath Boys FC.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een topper. Zo jong en zo constant. Als alles normaal verloopt is Leicester maar een tussenstap. Damn wat gaan we hem missen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren