Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nieuwe Dean Huijsen’ in trek: ‘PSV en Ajax willen hem heel graag hebben’

Laatste update:

Ruud Nijstad heeft over belangstelling niets te klagen. Volgens journalist Leon ten Voorde wordt het zestienjarige talent uit de jeugdopleiding van FC Twente en Heracles Almelo naast Juventus ook op de voet gevolgd door scouts van PSV en Ajax. Nijstad was onlangs al in Turijn om de faciliteiten van Juventus te aanschouwen.

"FC Twente is al een tijdje druk bezig om hem te binden, alleen de concurrentie is moordend", onthult Ten Voorde vrijdag in de podcast De Warming Up van Tubantia. "Die concurrentie komt zelfs uit het buitenland. Hij is bij Juventus geweest, die willen hem heel graag hebben."

"Die doen er ook alles aan om hem binnen te halen. En die jongen is ook al bij PSV op bezoek geweest. PSV en Ajax willen hem ook heel graag hebben. Het is een jeugdinternational en een centrale verdediger uit Vriezenveen. Wat is er nou mooier dan dat een jongen uit Vriezenveen bij Twente gaat spelen?", hoopt Ten Voorde op een langer verblijf van Nijstad in Enschede.

De clubwatcher weet dat Nijstad niet alleen beslist over zijn nabije toekomst. "Het umfeld is heel belangrijk bij zulke jongens. Heb je een stabiele omgeving en zaakwaarnemer? Dat soort jongens hebben al een zaakwaarnemer of een bureau die begeleiding biedt."

"Het is even afwachten welke kant het opgaat. Ik denk, hoe mooi de verhalen ook zijn, dat je als jongen van zestien uit Vriezenveen niet moet willen dat je in een appartementje in Turijn moet gaan zitten", hoopt Ten Voorde dat Nijstad heel goed nadenkt over de volgende stap in zijn loopbaan.

"Ik ben een beetje van de oude stempel. Maar ik denk dan: Zorg dat je in je eigen regio doorbreekt. En als je echt goed bent, komen de clubs vanzelf wel", voegt de Twente-watcher daaraan toe.

Juventus


Fabrizio Romano maakte maandag melding van de interesse van Juventus in Nijstad. "Het Nederlandse talent Ruud Nijstad heeft vandaag de trainingsfaciliteiten van Juventus bezocht", zo schreef Romano op X. "Morgen (dinsdag, red.) zal hij terugkeren bij Twente."

"Juventus wil Nijstad graag contracteren, om op die manier een vergelijkbare deal op te zetten als eerder met Dean Huijsen gebeurde", aldus de Italiaanse transfermarktexpert. Nijstad is, net als zijn potentiële teamgenoot, een centrumverdediger. De linkspoot wordt gezien als een groot talent in de FC Twente/Heracles Academie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

What are the odds? ????#ajax
Reacties

Ik ben echt toe aan een nieuwe Dean Huijsen, die oude komt me na al die jaren echt de strot uit.

23 februari 2024 om 18:24

Volgende week: 'nieuwe Ruud Nijstad' scoort namens Daarlerveen JO-7'

23 februari 2024 om 18:26

Ja jeee, ben onderhand na die 4 wedstrijden ook al wel uitgekeken op Dean Huizen…. NXTT

23 februari 2024 om 18:27

Ik ben Ruud Nijstad al wel een beetje zat. Waar blijft die volgende lichting?

23 februari 2024 om 18:58

Vertel dat vanavond eens tegen je vrouw, verandering begint bij jezelf😉

Nieuwe Dean Huijsen.. zijn carrière is net begonnen man.

23 februari 2024 om 18:27

Haha we weten nog niet eens of ie links of rechts is

Dean Huijsen is pas net een beetje bekend bij de meeste NL fans en er is nu al een 'nieuwe' Dean Huijsen? Bijzonder. Hou persoonlijk niet zo van die vergelijkingen met huidige spelers.

Ja maar gaat die npu voor Spanje of Nederland uitkomen? Dat is de enige vraag betreft Dean Huijsen die ik nu wil weten na al dat getease. Ken weinig tot niks over Ruud Nijstad. Goeie Hollandse voetbalnaam wel

24 februari 2024 om 00:26

Spanje, toch? Dat had ie jaren geleden al uitgesproken volgens mij. En nu gaat ie voor Jong Spanje uitkomen dus z’n keuze is bevestigd/gemaakt.

Ja want Dean gaat ook al bijna stoppen... wauw zo jammer zulke journalistiek

Deze nieuwe Dean is nog zo jong dat het kennelijk niet mogelijk was een foto van hem te plaatsen, dus daarom nog een foto van de over datum oude Dean 🙄

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren