Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Newcastle United zwaait probleemgeval Ben Arfa toch nog uit

Laatste update:

Hull City heeft op de laatste dag van de transfermarkt niet stilgezeten. The Tigers versterkten de selectie met Abel Hernández, Gaston Ramírez en Mohamed Diame en hebben kort voor het sluiten van de markt ook nog Hatem Ben Arfa binnengehaald. De aanvallende middenvelder wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van Newcastle United.

/

De 27-jarige Fransman heeft nog maar een contract voor een jaar in Newcastle en keert dus niet meer terug op St. James' Park. Daar zal Alan Pardew niet rouwig om zijn: hij was al een tijdje klaar met Ben Arfa en had de dribbelaar al teruggezet naar de beloften. De manager had duidelijk gemaakt dat Ben Arfa onder zijn leiding nooit meer in het eerste elftal zou spelen.

De middenvelder werd in de afgelopen weken met diverse clubs in verband gebracht, maar wees meerdere aanbiedingen af. Hij leek daardoor zijn tijd bij Newcastle te gaan uitzitten, maar vervolgt zijn loopbaan nu toch bij Hull. "Hatem is een geweldige aanwinst voor onze selectie", zegt Hull-manager Steve Bruce. "We zijn blij met zijn komst."

Hatem Ben Arfa is een aanwinst voor Hull City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iemand enig idee wat Ben Arfa heeft gedaan? Toch wel een klasse speler als hij in vorm is.

2 september 2014 om 07:53

Problemem met de manager

2 september 2014 om 08:45

En 20 kilo overgewicht

2 september 2014 om 13:52

Haha 20 kilo, als dat zo was zou hij een rolstoel in geslagen worden door Pardew. Je overdrijft veel te erg, het was volgens mij 4 kilo.

Goede aankopen zeg van Hull City, Hernandez, Ramirez, Diame en nu deze Ben Arfa zijn geen misselijke spelers. Verwacht dat Hull City nu wel degradatie kan ontlopen.

2 september 2014 om 08:20

Goede namen maar het is toch afwachten. Ramirez heeft het bij Southampton niet laten zien; voor Hernandez is het zijn eerste jaar in de PL en Ben Arfa is een probleemgeval. Alleen Diame is een zekerheid in de PL.

2 september 2014 om 08:54

Ik vind echt jammer dat West Ham Mohamed Diame hebben laten gaan en Morgan Amaltifano hebben gehaald. Diame is een sterkhouder in de Premier League, maar moest gewoon weg waarschijnlijk omdat Alexandre Song ook is gekomen. Daarbij vind ik dat Hull echt fantastische aankopen heeft gedaan met het geld van Shane Long. Ben Arfa, Ramirez, Hernandez en Diame zijn topspelers voor Hull. Denk dat ze meedoen in de middenmoot van de Premier League.

2 september 2014 om 09:26

Ben Arfa had een mooie aankoop geweest voor Marseille

2 september 2014 om 15:53

Ben Arfa wou zelf graag terug naar Olympique Lyon, de club waar Ben Arfa begon, maar zij hadden de financiele middelen niet. Jammer had hem graag terug gezien in de Ligue 1

2 september 2014 om 16:51

Ja heb het ook gelezen. Marseille vind ik ook een mooie traditieclub in Frankrijk

Top dag voor Hull City! Puike aanwinsten

2 september 2014 om 09:51

waarom is gaston ramirez nou weer naar hull, hij was toch best goed bij southampton??

Nog zo'n transfer voor Hull! Lokeren mag de goden danken dat de deadline geen week eerder valt.

Ben Arfa is een topper op zn dag. Hopelijk kan hij al het gezeik achter zich laten en opnieuw beginnen bij Hull. Dan kan het echt een wapen zijn.

Dit is voor alle partijen de beste oplossing.

Hij heeft prachtige dingen bij ons laten zien, maar het is niet meer wat geweest is. Shake hands and good luck !

Ben Arfa liet af en toe een leuke wedstrijd zien met daarna weer een aantal wedstrijden van niks.
Newcastle was eigenlijk te hoog. Zit nu wel denk ik op zijn plek.

Zowel Pardew als Ban Arfa mogen zichzelf eens goed in de spiegel kijken.
Pardew, omdat hij als manager gefaald heeft om het beste in Ben Arfa naar boven te halen en de fans te geven waarvoor ze naar het stadion komen nl. publiekspelers à la wijlen Speed, Shearer, Asprilla, Solano etc.
Maar ja wat kun je verwachten van een manager die zelf niet het goede voorbeeld geeft, daar hebben ze in het Engels een mooie woord voor 'credibility'.
En Ben Arfa is hard op weg zijn geweldige talent te verspelen, Hull City is een stap lager op de ladder.
Ik hoop dat hij de criticasters de mond kan snoeren, want ik heb hem live zien spelen en het is geweldenaar. Zijn brutale spel deed mij denken aan Paul Gascoigne, over verspild talent gesproken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren