Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Newcastle United viert rentree van Krul met overtuigende overwinning

Laatste update:

Tim Krul heeft zijn rentree bij Newcastle United gemaakt. De doelman deed in de Veltins Arena één helft mee in de met 1-3 gewonnen oefenwedstrijd tegen Schalke 04. Vurnon Anita werd na 73 minuten naar de kant gehaald, terwijl Siem de Jong vanwege een lichte blessure en Daryl Janmaat vanwege vakantie niet in actie kwamen voor the Magpies.

/

Het Newcastle van manager Alan Pardew kwam na een kleine twintig minuten op voorsprong door een doelpunt van Emmanuel Rivière, die overkwam van AS Monaco. De spits kopte de bal op aangeven van Rolando Aarons in de verre hoek. Schalke kon geen indruk maken en kwam negen minuten in de tweede helft op een ruimere achterstand door een goal van Aarons.

Rémy Cabella maakte er na een pass van Facundo Ferreyra, die wordt gehuurd van Shakhtar Donetsk, 0-3 van en in de blessuretijd verzorgde Donis Avdijaj de eretreffer voor de Duitsers. Klaas-Jan Hunteleer deed niet mee bij Schalke; hij gaf acte de présence bij het afscheid van Dennis Gentenaar tijdens de open dag van NEC

Denk jij dat Newcastle United komend seizoen in het linkerrijtje eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
3 augustus 2014 om 21:02

Janmaat is nog op vakantie, die komt binnenkort terug!

3 augustus 2014 om 22:00

De nieuwste aankoop v

3 augustus 2014 om 22:01

An Schalke : Klaas-Jan Hunteleer

3 augustus 2014 om 22:55

hoe bedoel je nieuwste aankoop? hij speelt daar al een tijdje!

3 augustus 2014 om 22:54

Kun je niet lezen?: Janmaat deed niet mee omdat hij met vakantie is.

3 augustus 2014 om 23:03

Ik snap niet waarom Janmaat nog steeds op vakantie is en Krul al wedetrijden speelt. Zal vast wel te maken hebben met de verkoop procedure neem ik aan?

3 augustus 2014 om 23:07

Ja ik denk ook dat het door de transfer komt.

3 augustus 2014 om 23:12

Komt denk ik door de intensieviteit van de trainingen tijdens het WK. Dit ligt bij keepers natuurlijk lager dan bij veldspelers. En het feit dat Krul alleen een strafschoppenserie heeft gespeeld speelt hier ook mee. Krul is dus veel eerder hersteld van zo'n WK dan dat Janmaat dat is.

3 augustus 2014 om 23:26

Ja precies, daar dacht ik ook al aan, maar ik dacht dat het onzin was!

4 augustus 2014 om 10:50

Van zo'n WK wel, maar toch niet van het hele afgelopen seizoen?

Wij komen wel in het linkerrtije. Cabella, Siem, Daryl, Riviere, Perez, Colback en Ferreyra zijn goeie versterkingen. Hopelijk komen Grenier, Rémy en een CV ons nog versterken, dan strijden we mee voor de plek in de Europa League. We hebben in Australië en in Duitsland laten zien wat we kunnen. We hebben geleerd van Malaga en zijn klaar voor West Ham.

3 augustus 2014 om 21:08

je kan je naam wel veranderen of je profielfoto veranderen omdat Mathieu Debuchy naar Arsenal is gegaan

3 augustus 2014 om 23:00

Kon het maar, beste kerel! Had ik het wel veranderd naar Remycabella...

3 augustus 2014 om 23:05

Dat kan idd niet via je mobiel, maar waarschijnlijk wel gewoon via de computer. Je moet ff een kijkje nemen via internet op je pc.

3 augustus 2014 om 21:41

Linkerrijtje moet waarsch. wel lukken gezien de aankopen. CL, verwaarloosbare kans; EL, kansje; 7 t/m 10, prima denkbaar.

3 augustus 2014 om 22:09

Onheilspellend, je haalt in Engeland alleen de EL als je vijfde wordt of een van de bekers wint. Ik denk niet dat Newcastle vijfde wordt want ik schat Man City, Man Utd, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Tottenham en Everton allemaal hoger in op dut moment. Als ze EL zouden halen zou dat een geweldige prestatie zijn.

3 augustus 2014 om 22:23

Ik denk ook niet dat ze het halen en vandaar dat ik het had over een kansje. Als in: (erg) onwaarschijnlijk. Maar het is niet helemaal uit te sluiten. Als ik nu een gokje zou wagen, zou ik zeggen dat ze uiteindelijk negende worden.

3 augustus 2014 om 22:02

Rémy???

3 augustus 2014 om 22:59

De hoop is er. Er was sprake van een transfer.

ten 1e was het in Nieuw-Zeeland, ten 2e krijgen we West Ham pas eind November (uit) en op de laatste speeldag thuis, je zult dus Man. City bedoelen daar beginnen we tegen over 2 weken en ten 3e we hoeven niet te leren van de nederlaag tegen Malaga want we speelden met allemaal jonkies dus die nederlaag zat er gewoon aan te komen, als we tegen Malaga gewoon dezelfde spelers (of iig wat meer spelers) hadden gebruikt die we vandaag ook gebruikt hebben hadden we dit toernooi in Duitsland makkelijk gewonnen, nu zijn we 2e geworden op dit toernooi.
We zijn gewoon klaar voor de competitiestart; al ben ik het wel met je eens dat er nog wel iets bij moet zoals een CB of een CV maar daar hebben we nog bijna een maand de tijd voor.
Voor Newcastle begrippen doen we het al uitmuntend op de transfermarkt, want we hebben er 7 gekocht, dan wel gehuurd, dat hebben we in de afgelopen 3 transfermarkten bijelkaar niet eens gedaan, daarvoor hulde.. op naar 17 augustus.

3 augustus 2014 om 23:00

Australië EN Nieuw-Zeeland. Sydney FC? En ik dacht dat we West Ham nog tegen zouden komen in de Schalke Cup.

3 augustus 2014 om 23:02

En we moeten zeker wel leren van de wedstrijd tegen Malaga. MYM moet bijleren, Elliot was niet altijd even best, Mehdi Abeid moet nog bijleren al is hij wel een goeie speler. Ik zie in Roland Aarons echt een nieuwe sterspeler... Wat een voorbereiding heeft hij gehad!

Het wordt leuk om dit seizoen naar Newcastle te kijken. Janmaat, De Jong, Anita en Krul. Van Krul en Janmaat verwacht ik veel en ook De Jong zal vast een goed seizoen draaien.

Newcastle heeft een goed team, europees zie ik ze dit jaar wel halen.

Schalke met veel jonge talenten. Dan kan dit gebeuren. Er ontbreken nog behoorlijk wat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren