Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Newcastle United staat niet te koop, ik blijf tot we een prijs hebben gepakt’

Laatste update:

Clubeigenaar Mike Ashley van Newcastle United is niet iemand die veel interviews geeft. Zondag liet de preses weer een keer van zich horen. The Magpies verkeren in degradatienood en er wordt gefluisterd dat Ashley de club wil verkopen. Helemaal niets van waar, zegt de steenrijke zakenman.

/

“De club staat niet te koop. Ik blijf bij Newcastle United tot wij een prijs hebben gepakt. Als we ons plaatsen voor de Champions League, dan zie ik dat ook als iets winnen”, laat Ashley weten aan Sky Sports. “Vanaf dit moment gaan we ons eigen geluk maken. Rond Kerstmis had ik echt niet gedacht dat we nu op deze plek zouden staan. Natuurlijk ben ik geschrokken van de vrije val.”

“Ik blijf investeren in deze voetbalclub”, gaat Ashley verder. “De club staat er op financieel gebied uitstekend voor, dus we kunnen spelers halen die normaal gesproken boven onze stand zijn. Dat komt omdat we er zo goed voor staan op financieel gebied.”

Denk je dat Newcastle United in de komende jaren gaat meedoen om de hoofdprijzen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan je nog lang wachten

Get out of our club, get out of or club! You fat cockney bastard get out of our club! Was gezellig bij Newcastle!

24 mei 2015 om 17:08

Want?

Als je het geld hebt waarom heb je afgelopen seizoen dan geen spelers gehaald? Selectie van de geordies is echt waardeloos. Loopt geen enkele voetballer tussen waar je bijvoorbeeld nou echt voor naar het stadion zou gaan.

24 mei 2015 om 17:11

Anita

24 mei 2015 om 17:19

Ayoze perez, cabella, sissoko

24 mei 2015 om 17:55

Janmaat. De revelatie van het seizoen bij Newcastle dit jaar

24 mei 2015 om 18:34

Dit bedoel je waarschijnlijk een beetje synisch maar het was idd 1 van de betere spelers dit seizoen. Slecht beleid bij newcastle dat mogen ze eerst eens aanpassen

Ik persoonlijk vind Newcastle een heel mooie club (misschien komt het door de films Goal xD) en zou het heel spijtig vinden moesten ze degraderen.

haha dan kunnen ze nog lang wachten

Die is dus tot zijn dood baas van Newcastle

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren