Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NEC weet al na vier wedstrijden voldoende en komt met contractnieuws

Laatste update:

NEC is ervan overtuigd dat Dario Dumic een aanwinst is voor de selectie. De verdediger werd in januari op huurbasis overgenomen van Bröndby IF, maar al snel werd duidelijk dat NEC langer dan een halfjaar wilde samenwerken met de Deen. Vrijdagochtend maken de Nijmegenaren via de officiële website van de club bekend dat er een akkoord is bereikt met Dumic.

/

De 24-jarige mandekker, die sinds zijn komst vier competitiewedstrijden van NEC meedeed, gaat een contract voor drie seizoenen tekenen. In deze verbintenis komt bovendien een eenzijdige optie te zitten voor nog een extra jaar. Het nieuwe contract gaat per 1 juli in en Dumic zal dan transfervrij worden overgenomen van Bröndby.

NEC haalde Dumic vorige maand binnen als de opvolger voor aanvoerder Rens van Eijden, die aan Dinamo Moskou zou werden gekocht. Door allerlei aanvullende eisen ging deze transfer echter niet door en Van Eijden is nu dus een concurrent van Dumic. NEC speelt zondagmiddag tegen landskampioen PSV.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben bang dat van eijden toch op de bank mag gaan zitten. Dumic doet het zeer goed.

12 februari 2016 om 11:32

Van Eijden gaat toch weg

12 februari 2016 om 11:42

En van Eijden is toch slecht

12 februari 2016 om 11:54

Slecht? Ik ken mindere verdedigers.

12 februari 2016 om 13:00

Vertel eens waarom dan. Is dit seizoen een van de beter cvs in de eredivisie

12 februari 2016 om 14:12

Favoriete club Vitesse, dus dat zegt al genoeg (ik doel op de provocatie). Van Eijden heeft zich, samen met Golla, iedere wedstrijd staande weten te houden. Alom geprezen spitsen zoals Haller, Kramer en Solanke heb ik niet gezien in de wedstrijden van hun clubs tegen Nec. Zoals Tottinec al zegt: er lopen hier in Nederland een hoop mindere verdedigers rond.

12 februari 2016 om 22:46

Naja Van Eijden is natuurlijk geen topper in onze competitie maar een hele goeie voor clubs als NEC. En dus een aanwinst voor de meeste clubs in de Eredivisie. Niet doen alsof hij er niks van kan, zou hem zo ruilen met een van onze huidige cv's in de basis..

Het is ook een goede speler, een echte verdediger! Hij is lang, sterk en wint zowat elk duel en levert de bal in bij de speler in hetzelfde shirtje. Een echte no nonsens verdediger. Gebeurt ook niet zo vaak dat een speler van NEC een (soort van) 4 jarig contract krijgt.

Goed centrum heeft NEC dan de komende jaren met Dumic en Golla! Nu nog proberen Kane definitief vast te leggen en een linksback aantrekken en je hebt voor Eredivisiebegrippen een zeer sterke verdediging.

12 februari 2016 om 12:10

Kane vast leggen gaat hem helaas niet worden.

12 februari 2016 om 13:27

Kane vastleggen gaat hem inderdaad niet worden. Die wordt volgend seizoen uitgeleend in de PL gok ik. Hoe staat het trouwens met de situatie van Woudenberg bij Feyenoord? NEC zou hem graag willen overnemen en de meeste supporters zouden dit denk ik ook wel willen. Heeft hij nog toekomst bij Feyenoord?

12 februari 2016 om 14:01

Als Feyenoord slim is, dan verkopen ze Woudenberg niet. Ik ben heel tevreden over Woudenberg en snap eigenlijk niet waarom deze jongen nooit een kans heeft gekregen. Hij heeft een enorme werklust en drive en staat daarnaast verdedigend en opbouwend z'n mannetje. Ik hoop dat NEC hem over kan nemen, maar ben er bang voor.

12 februari 2016 om 15:08

Hooguit clubs als Ajax en PSV zouden Kane kunnen vastleggen. Die gaat van de zomer terug naar Engeland, als hij weer verhuurd wordt zal dat ook in Engeland zijn.

12 februari 2016 om 22:24

Golla en ijzersterke verdedging in 1 zin noemen is niet echt handig, zo goed is die Pool niet eens.

Wat denken de NEC-volgers wat de basis wordt voor het komende half jaar achterin?

12 februari 2016 om 12:56

Ik ben bang dat Faber de onverstandige keuze gaat maken door Dumic te passeren voor Van Eijden. Of hij gaat 5-3-2 spelen zoals ie komende zondag tegen PSV waarschijnlijk gaat doen.

12 februari 2016 om 13:02

Onverstandig? Van Eijden brengt veel voetbal en is aanvoerder dus is denk ik wel handiger. Misschien verdedigend wel wat minder.

12 februari 2016 om 13:23

Dumic doet imo nauwelijks onder voor Van Eijden(ontzettend knap van NEC dat ze dat voor mekaar krijgen) en ligt nog langere tijd vast. Van Eijden is komende zomer weg. Een basisplaats van Van Eijden zou nooit ten koste mogen gaan van Dumic.

Overigens denk ik dat Faber (helaas) met 5 verdedigers gaat spelen en als Santos weer terug is hem de voorhoede laat vormen met Limbombe. Zonde wat mij betreft, had Santos gekoppeld aan Roman en Limbombe in een vrije rol eromheen. Hadden we aanvallend toch wat meer stootkracht gehad wat we goed kunnen gebruiken. Nu leg je nog meer het aspect op het verdedigende terwijl je aanvallend best wat extra's had kunnen gebruiken.

12 februari 2016 om 13:29

Hoezo is dat onverstandig? Met Van Eijden in de basis stond de achterhoede ook heel sterk, misschien zelfs beter dan nu. Als Van Eijden beter is moet hij gewoon het komend halfjaar spelen, hetzelfde geldt voor Santos. Als ze niet meer kunnen worden verkocht moeten we ze maar laten spelen om te mikken op een plek in de play-offs.

12 februari 2016 om 13:34

Dat is ook mijn punt een beetje. Ik weet niet precies waarom maar ik ben zeer onder de indruk van Dumic. Nouja, eigenlijk weet ik wel waarom. Dumic is verdedigend sterk, kopsterk, kan situaties uitstekend inschatten, blijft rustig en heeft een mooie lange bal. Ik vind hem oprecht niet minder dan Van Eijden, en dan moet imo altijd de speler met de langste contractduur spelen. Maar dat is puur mijn kijk erop.

Verder lijkt het zoals gezegd niet eens op een keuze tussen beide heren uit de draaien omdat Faber ze waarschijnlijk beiden gaat opstellen. Iets waar ik overigens ook mijn vraagtekens bij heb, maargoed...

12 februari 2016 om 14:08

Ik denk 3 centrumverdedigers niet eens zo'n slecht alternatief is. Tegen AZ werd je overrompeld op de rechterflank, omdat Appiah z'n tegenstander niet tegen kon houden en Bikel het niet over kon nemen. Een mannetje extra centraal geeft wat meer zekerheid. Centraal achterin Dumic, Van Eijden en Golla, Woudenberg en Kane op de backposities, op het middenveld Foor, Bikel en Breinburg en voorin Santos en Limbombe. Eredivisie-waardig elftal met als back-up nog Ritzmaier, die ik persoonlijk ook graag in de basis zie, maar zijn draai (nog) niet heeft gevonden.

12 februari 2016 om 15:05

Beste Keizerstad, ik waardeer jouw reacties op VZ omtrent ons enniessee altijd, en vind het mooi dat wij elkaars reactie vaak nog meer kunnen onderbouwen met feiten/argumenten.
Ik denk echter wel dat je nu een beetje voorbarig bent in je oordeel met Dumic en Rens. Je onderwaardeert Rens nu iets te veel.
Na mijn mening stond het blok toch echt beter met Rens en Golla, neemt niet weg dat je de kwaliteiten van Dumic goed beschreven hebt!

Prima aanwinst. Sterke verdediger die ook gevaarlijk is met corners.
Goed werk van NEC om hem nu al vast te leggen.

Jaloers op NEC. Wanneer hun sterkhouder achterin leek weg te gaan kwamen ze met iemand die nog beter is. Toen Botteghin bij ons vertrok kwam Reijnen er voor terug...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren