Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Natuurlijk ben ik boos geworden, maar dat lijkt me ook logisch'

Laatste update:

Warner Hahn deed het vorig seizoen goed bij FC Dordrecht en verdiende daarmee een transfer naar Feyenoord. De doelman hoopte in Rotterdam eerste doelman te kunnen worden, maar verloor de concurrentiestrijd van Erwin Mulder en belandde op de bank. Toen Feyenoord ook nog eens Kenneth Vermeer naar De Kuip haalde, wist Hahn dat hij verder moest kijken.

/

Zijn werkgever wilde hem verhuren aan Excelsior, maar Hahn voelde meer voor een overstap naar PEC Zwolle. In een gesprek met technisch directeur Martin van Geel, trainer Fred Rutten en keeperstrainer Patrick Lodewijks maakte Hahn nog wel zijn onvrede kenbaar. "Natuurlijk ben ik boos geworden, maar dat lijkt me ook niet meer dan logisch. Als jouw baas tegen je zegt dat je niet meer mag schrijven, dan denk ik dat je ook pissig bent", zei hij tegen een journalist van NUsport.

"Voetbal is hard, dat zie je ook bij Erwin Mulder", vervolgde Hahn. "Ik heb geluk dat ik nog verhuurd kon worden. Na de afgelopen week met Jong Oranje was ik er wel uit dat dit het beste voor mij zou zijn. Ik kan hier de ervaring opdoen die ik nodig heb. Ik ga hier bij PEC lekker een jaar keepen en je zou zeggen dat ik daarna terugkeer bij Feyenoord, maar ja, ik heb ontdekt dat je het nooit weet als je twee maanden bij een club zit."

Feyenoord is niet netjes omgegaan met zijn keepers

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zelfde als de kwestie eto'o en di Maria nu weten we het wel een keer. Feyenoord is niet netjes geweest richting Mulder. Hahn is toch voor de toekomst dus Pec is een prima tussenstop voor hem dan speelt hij iig wekelijks.

15 september 2014 om 07:37

Voor Hahn is het juist nog lulliger. Hij wist dat hij vroeg of laat de kans zou krijgen. Dat is de reden waarom hij is gehaald en dan flikken ze hem dit. En zoveel heeft hij zich nog niet uitgesproken dus zeker geen kwestie eto'o.

15 september 2014 om 07:41

Bedoel de hele situatie rond de keepers van Feyenoord op dit moment.. Dat is zeker wel te vergelijken. En natuurlijk het klopt wat je zegt maar dit seizoen zou die amper kans gaan maken aangezien Feyenoord Mulder er toch wel in liet staan.. Volgend seizoen moest hij verder gaan kijken

15 september 2014 om 07:42

Denk dat hij bedoeld dat er elke dag wel over geschreven wordt ook zonder dat Hann er zelf wat voert gezegd heeft.

Blijft lullig voor Hann maar dit is de voetballerij en daar ka je alleen maar weer van leren.

15 september 2014 om 08:16

Lullig of niet, Werner had ook een terugslag na dat hij tekende bij Feyenoord, het is een goede keeper maar jong en wisselvallig, en mulder zakte gewoon helemaal weg dit seizoen. Punt is je speelt wel bij Feyenoord, dan moet je er wel gelijk staan, doet hahn dat niet komt hij weer op de bank en is zijn de verwachtingen duidelijk. Mulder moet lekker ergens anders heengaan want tweede viool spelen is niet goed voor hem. Vermeer verkopen over 2 jaar Hahn op doel mist hij zich blijft verbeteren.

15 september 2014 om 08:18

Er zal wel wat gezegd zijn maar vaak worden er of hetzelfde interview geknipt en dagenlang uitgerekt geplakt als artikelen of frans bauer hoeft maar gevraagd te hebben van Hahn hoe is het bij Pec? en een antwoord van 1 zin wordt ook gelijk een artikel.. Het word gewoon uitgerekt wat nergens voor nodig is. Zelfde verhaal met die poll. 5000x hetzelfde krijg je ook 5000x dezelfde resultaten.

Die Hahn speelt nu bij een betere club als Feyenoord dus lijkt het mij alleen maar chiller

15 september 2014 om 15:00

Net als Lukoki nu bij een betere club dan Ajax speelt?

15 september 2014 om 17:33

Op dit moment is zwolle de best voetballende plosg van de eredivisie. Maargoed, dat kan allemaal snel veranderen

Al vraag ik me af of hij elke week gaat keepen... Ik denk dat als Begios weer fit is dat Hij onder de lat staat!

Kan 't wel begrijpen. Meestal krijg je maar 1 kans als de JC-schaal, bekerwinnaar en medekoploper langskomt. Toch klasse dat Feyenoord 'm heeft laten gaan en hem deze kans gegund heeft.

Tja, dit is hard en lullig voor ze, dat zeker. Maar voor Feyenoord is het goedkoop aantrekken van Vermeer gewoon een buitenkansje op een directe versterking. Vanuit professioneel oogpunt mogen we dat natuurlijk niet laten liggen, enkel omdat we daarmee Mulder en Hahn kwetsen. Voor die twee is de situatie frustrerend en de emotie is begrijpelijk. Als dat een beetje is weggezakt komt hopelijk ook meer begrip voor de beslissing om dit te doen. Zoals Rutten het ook zei: Menselijk gezien is dit heel moeilijk uit te leggen, professioneel gezien niet. En we moeten wel professioneel zijn.

15 september 2014 om 10:17

Van Geel verkoopt t als een buitenkansje. Een keeper in de categorie Petr Cech zou dat zijn. Niet Vermeer die minder wedstrijden heeft gekeept dan de jongere Mulder. Ik zie de meerwaarde van Vermeer t.o.v. Mulder dus niet.

Maar fijn dat Feyenoord fans niet meer praten over het niet binnen kunnen halen van een goede spits, iets wat Brands bij PSV blijkbaar wel kan.

15 september 2014 om 10:48

Voor Feyenoordbegrippen is dit een buitenkansje. Omdat Vermeer kwalitatief gewoon een betere keeper is en goedkoop opgehaald kon worden. De vergelijking met Petr Cech slaat naar mijn idee nergens op want daar zouden zoveel andere clubs in geinteresseerd zijn die veel meer kunnen bieden dat Feyenoord bij voorbaat al kansloos is op zijn komst.

En wat betreft die spits: Ik geloof best dat Van Geel gewoon keihard heeft gewerkt aan de komst daarvan en hij heeft het bij diverse goede spitsen geprobeert. Die bleken echter allemaal niet haalbaar helaas. Dan moet je gewoon inzetten op de ontwikkeling van de eigen spelers.

15 september 2014 om 15:17

Ik ben het roerend met je eens, maar je vergeet de uitlatingen van Van Geel over Mulder in de media. Die waren zowel menselijk als professioneel moeilijk uit te leggen.

15 september 2014 om 15:58

Dat had hij anders kunnen verwoorden ja. Of gewoon helemaal lekker achterwege laten. Je kan best zeggen dat het aantrekken van Vermeer gewoon een goede deal was voor Feyenoord zonder je daarbij negatief uit te laten over Mulder. Leerpuntje voor Van Geel.

Hopen dat ze Kostas Lamprou volgend jaar niet meer nodig hebben zodat hij transfervrij overgenomen kan worden!

15 september 2014 om 12:26

Maar Vermeer is wel gewoon beter als hun 2 en dat voor zo weinig geld ik snap Feyenoord wel !!

Wat dom van Feijenoord dat ze Vermeer hebben gehaald en Mulder dan gewoon geen kans geven en hahn al helemaal niet. Hoop voor ze dat alles uiteindelijk fout gaat

15 september 2014 om 16:59

Mulder heeft zijn kans al gehad en nooit echt kunnen overtuigen. Daarnaast als Hahn door de mand valt zijn we dom omdat we geen betere keeper halen nu we eindelijk weer wat kunnen uitgeven.

Voor Hahn is dit uiteindelijk gewoon beter. Nu kan hij wennen aan het niveau van de eredivisie, ervaring opdoen en beter worden dan het hele seizoen of op de bank te zitten of er gelijk te moeten staan en de druk hoger is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren