Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli opent zijn seizoen in Serie A met spectaculair duel van zeven goals

Laatste update:

Napoli is maandagavond zijn start in de Serie A zonder puntenverlies doorgekomen. De ploeg van Luciano Spalletti had het meer dan een helft heel lastig om Verona van zich af te schudden, maar deed dat uiteindelijk alsnog met grote overtuiging: 2-5. Khvicha Kvaratskhelia, deze zomer overgenomen van Dinamo Batumi, debuteerde uitstekend door het eerste doelpunt van Napoli te maken en de tweede, van Piotr Zielinski, voor te bereiden.

In de openingsfase misten Victor Osimhen, Kvaratskhelia en Hirving Lozano - de drie voorhoedespelers van Napoli - stuk voor stuk een megakans op de openingstreffer. Die eerste goal werd tegen de verhouding in na een half uur gemaakt door Verona. Kevin Lasagna stond bij de tweede paal klaar om een doorgekopte hoekschop alert binnen te volleren: 1-0. Acht minuten na rust kwam Napoli langszij via Kvaratskhelia, die een uitstekende voorzet van Lozano met het hoofd tot doelpunt promoveerde: 1-1.

In blessuretijd van de eerste helft scoorde Napoli op vergelijkbare wijze als Verona eerder in het duel had gedaan. Een hoekschop werd met het hoofd verlengd door Giovanni Di Lorenzo en bij de tweede paal binnengelopen door Osimhen: 1-2. Verona bleef erin geloven en maakte drie minuten na rust weer gelijk, toen Thomas Henry binnenkopte uit een voorzet vanaf de rechterflank: 2-2.

Napoli was vastberaden om puntenverlies te voorkomen en stelde snel orde op zaken. Eerst kon Piotr Zielinski na een steekbal van Kvaratskhelia zo doorlopen, om de bal oog in oog met doelman Lorenzo Montipo simpel in te tikken: 2-3. Stanislav Lobotka maakte er in minuut 65 ogenschijnlijk eenvoudig 2-4 van, door de bal van zestien meter uiterst beheerst binnen te plaatsen. In de slotfase combineerde Napoli zich naar zijn vijfde treffer. Osimhen legde vanaf elf meter fraai terug op Matteo Politano, die na zijn aanname snel handelde en binnenschoot: 2-5.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet verwacht dat Napoli er 5 zou maken. Hebben toch aardig aan kwaliteit ingeleverd al is Hellas ook geen hele goede graadmeter aangezien die echt een dramatische transferwindow hebben gehad. Benieuwd waar Napoli staat tegenover de grote jongens.

WOW wat een start. Wat scoort dit team makkelijk zeg niet normaal. Ik denk dat vele mensen Napoli onderschatten wat logisch is met het vertrek van Koulibaly, Insigne en Mertens, maar ik denk dat er uitstekende aanwinsten zijn aangetrokken. Om te beginnen speelde Kim Min Jae een prima wedstrijd, alhoewel hij zwaar in de fout zat bij het tweede tegendoelpunt. In hem heb ik vertrouwen. Kvara was gewoon abnormaal en is echt een toptalent. Ik denk dat Napoli zeker top 4 gaat halen zolang de aanwinsten goed presteren, want van de spelers die er al waren weten we al wat we kunnen verwachten. Ik moet er wel bij zeggen dat Lobotka echt helemaal is opgebloeid onder Spaletti. Als dit team nog Raspadori, Ndombele, Simeone en Navas erbij krijgt zijn ze echt veel beter dan Roma en zie ik top 4 niet in gevaar komen.

15 augustus 2022 om 20:52

Vind jij Navas een welkome aanwinst? Ik hoef echt niet nog een 35 plusser die Meret uit de basis houdt erbij. Meret is echt een goede keeper wiens ontwikkeling al stevig is tegengehouden door Ospina naar mijn mening. Raspadori zou wel een top aanwinst zijn, hoop vooral dat die komt.

15 augustus 2022 om 20:58

@035Feyenoord Navas is nog steeds een top keeper die niet zolang geleden gewoon de champions league won. Hij is nooit gepasseerd omdat hij slecht heeft gepresteerd maar omdat er gewoon concurrrenten zijn met een grotere naam (Courtois en Donnarumma) ik denk oprecht dat hij nog steeds heel goed is en in Meret heb ik eigenlijk geen hoop meer.

15 augustus 2022 om 21:02

Ah nou daar verschillen we dan echt van mening in. Hoop zelf dat Navas niet komt en Meret 1e keeper blijft. Heeft het vorig seizoen ook gewoon goed gedaan in de povere aantal wedstrijden die die mocht spelen

15 augustus 2022 om 21:06

Ja weet je in potentie is Meret misschien wel de beste doelman van de Serie A maar die potentie komt er steeds maar niet uit. Nu weet ik dat keepers een langere levensduur hebben dan veldspelers maar elke wedstrijd dat hij een fout maakt kan gewoon fataal zijn aan het eind van het seizoen met de vele topploegen in deze competitie. Als het goed is heeft (of gaat) Meret zijn contract verlengen en dan verhuurd worden aan Spezia als ik Fabrizio Romano moet geloven.

15 augustus 2022 om 21:10

Ja maar goed, die potentie kan er alleen uitkomen als de coach het een keer een seizoen lang aandurft met hem als eerste doelman. Dat lukt niet als er de hele tijd dertigers als Ospina en Navas zijn plek innemen. Misschien dat een verhuurperiode van een jaar hem wel goed doet ja

16 augustus 2022 om 01:46

Navas is Europese top nog steeds. Ospina was ook eem ouwe rukker. Is normaal in Italië zeker als keeper of verdediger costacurta was 38 en chielini 37 bijv

15 augustus 2022 om 20:52

Hoe dicht is transfer van Raspadori. Altijd graat wat Italianen bij topteams

15 augustus 2022 om 21:02

@DavidDeTaeye volgens Romano en Di Marzio is Giuntoli er mee bezig, maar hij heeft het wel erg druk. Is tegelijk ook bezig met Navas, Ndombele, Simeone en de verkoop van Fabian Ruiz dus het kan wel even duren voordat de Raspadori deal rond is

16 augustus 2022 om 07:16

Zegt meer over Hellas. Hellas werd in de coppa ook afgedroogd.

Spectaculair begin van Napoli. Had dit zeker niet verwacht na de tot nu toe zeer matige transferperiode. Insigne, Mertens en Fabian weg, nauwelijks wat fatsoenlijks bijgekomen. Ik schat Napoli op dit moment op zn best de 6e ploeg van Italie in, maar misschien dat al die talenten kunnen verrassen. Geloof ook dat Verona niet al te best in vorm is dus ben benieuwd of we dit een vervolg kunnen geven, maar het begin is er.

Zie hier een goede concurrent voor Salernitana.
Verwacht niet zo veel van Napoli eigenlijk. Hoop het ook niet. Sorry boys 😉

15 augustus 2022 om 21:11

Je bedoelt een rivaal van Salernitana ? Ze zijn toch niet echt concurrenten op de ranglijst. Of bedoelde je Verona in de strijd tegen degradatie

15 augustus 2022 om 23:04

Hellas idd! Haha die waren zwak zeg poeeee

Vondt Napoli aanvallend sterk voor de dag komen, verdedigend een stuk minder. Toch zie ik Napoli wel mee doen voor de Champions league plekken, zeker als Raspadori,Simeone, Navas en Ndombele er nog bij komen.

16 augustus 2022 om 01:43

Oshimen en die Georgiër zijn gruwelijk. Die zuid Koreaan ook. Zou mooi zijn die namen een goeie keeper als navas scheelt wel. Raspadori is wel snel en simeone een killer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren