Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli laat zich opnieuw verrassen; grote druk op schouders Benítez

Laatste update:

Rafael Benítez komt steeds verder in het nauw. De Spaanse trainer slaagde er niet in om Napoli naar het hoofdtoernooi van de Champions League te leiden en zondagavond liepen i Partenopei alweer tegen hun tweede competitienederlaag van het seizoen aan. Udinese, waar Napoli in september 2007 voor het laatst won, boekte een minimale zege: 1-0.

/

Er werd in de eerste helft zeker niet aan klantenbinding gedaan in Stadio Friuli. Beide partijen speelden ongeïnspireerd en er werden nauwelijks kansen gecreëerd. Namens de thuisploeg mikte Emmanuel Badu na een foutje van Miguel Britos net naast en Wálter Gargano kreeg nog de beste mogelijkheid, maar de middenvelder van Napoli krulde een inzet tegen de paal. De tweede helft bood ook weinig spektakel, maar er werd nog wel één keer gescoord.

Na zeventig minuten gleed Danilo een voorzet bij de tweede paal achter doelman Danilo: 1-0. Benítez speelde met het inbrengen van Jonathan De Guzmán en Dries Mertens zijn laatste troeven uit, maar ook de invallers konden een nederlaag niet afwenden. Napoli, dat donderdag nog wel met 3-1 won van Sparta Praag, blijft derhalve na drie speelronden op drie punten steken.

Denk jij dat Rafael Benítez tot Kerst blijft zitten bij Napoli?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar Napoli heeft opnieuw gefaald. Wat spelen ze matig onder Benitez, ze hoorde ook te verliezen tegen Genoa, maar toen wonnen ze met een klein wonder.
De geslepenheid en de samenhang die Mazzarri in het team had is totaal verdwenen onder Benitez. Echt een hele matige coach vind ik. Het zal niet lang duren dat hij wordt ontslagen als hij zo door blijft gaan, want ADL is nou niet de meest geduldige voorzitter en heeft overal lak aan.

De overwinning van Fiorentina op Atalanta is knap. Zeker omdat Atalanta goed in vorm is en in Bergamo spelen is nooit een eitje.

21 september 2014 om 20:14

Ik denk niet dat het met Benitez heeft te maken want vorig seizoen speelde ze ijzersterk in de CL. Het heeft denk ik meer te maken met de defensie en middenveld. Keeper is geen topniveau, defensie en middenveld spelen zwak. Wat mij betreft mag meneertje Laurentiis wat centjes uitgeven op die posities.

21 september 2014 om 20:14

Begrijp er eerlijk gezegd niets van waarom het nu opeens zo slecht gaat met Napoli. Dat de verdediging echt ondermaats is moge duidelijk zijn, maar in aanvallend opzicht zag het er vorig seizoen nog heel goed uit. Higuaín en Callejón leken vaak niet gestopt te kunnen worden. Wat ze nu laten zien is echter drie keer niks, vooral Pipita valt me echt enorm tegen.

21 september 2014 om 20:16

Benitez heeft de voordeel van de twijfel door voornamelijk zijn successen bij Liverpool, maar dat is toch ook weer een tijdje terug. De laatste jaren bewijst hij meer het tegendeel en moet je je afvragen of deze coach past bij de huidige ambities van Napoli. Gezien de resultaten is het sowieso geen discussie meer...

22 september 2014 om 00:08

Hij zet soms domme zette om bepaalde spelers in bepaalde momenten op te stellen. Dat zag je vorig jaar ook

Napoli is er niet op vooruitgegaan, die gaan niet erg hoog eindigen denk ik. Waarom steeds weer Insigne, die het niet aankan? Mertens heeft betere stats, meer ervaring, scoort vaak belangrijke goals, en is gewoon beter. Alles aan Mertens is beter en hij moet dus altijd starten mits fit.

Zal zo niet lang meer duren voor Benitez, wie ik toch een matige trainer vind op zijn Valencia periode na.

21 september 2014 om 20:18

Hopelijk wordt hij ontslagen ik ergerde me vorig jaar al dood aan hem in de europa league, er zit gewoon totaal geen systeem in. Dit is eigenlijk het eerste jaar dat napoli serieuze concurrentie heeft voor plek 3, inter is nu sterker

21 september 2014 om 20:26

Inter niet alleen, A.c. is denk ik ook sterker, evenals Fiorentina. Dit Napoli haalt nooit plek 3 of 4.

21 september 2014 om 21:04

@ Alexdelpiero10,

Ik begrijp ook nooit wat Napoli (en 'n aantal andere mensen) in Lorenzo Insigne zien.

Ik kreeg dan meestal te horen van 'ja, Insigne komt uit de eigen jeugd, dus hij is echt een goede speler', of 'hij is de opvolger van Ezequiel Lavezzi', maar hij speelt nu al bijna twee jaar in het eerste elftal van Napoli en ikzelf kijk redelijk vaak naar wedstrijden van Napoli, maar echt onder de indruk, ben ik, niet van Insigne.

Dries Mertens, vind ik, veel beter dan Insigne. Hij is veel meer aanwezig, geeft meer assists en pikt zijn goals ook gewoon mee. Vorig seizoen, het eerste seizoen van Mertens bij Napoli, deed Mertens het ook uitstekend, met 33 wedstrijden en elf goals.

Rafael Benitez moet in mijn ogen ook gewoon weg bij Napoli. Ik kan nu dan niet zo gauw bedenken wie Napoli dan als nieuwe trainer moet halen, maar ikzelf hoop dat Benitez vertrekt.

Ikzelf heb ook het gevoel dat sinds Benitez trainer bij Napoli is, dat Marek Hamšík steeds minder is gaan spelen. Voordat Benitez bij Napoli kwam, was Marek Hamšík destijds met Edinson Cavani en Ezequiel Lavezzi 'de gouden driehoek van Napoli'.

Toen Lavezzi vertrok, bleven Cavani en Hamšík nog over en doen deed Hamšík het ook gewoon nog naar behoren. Maar ik heb het gevoel dat Benitez Marek Hamšík verkeerd gebruikt en dat hij daardoor niet echt z'n vorm kon/kan laten zien die hij normaal heeft.

Als er een nieuwe trainer komt, dan ben ik ervan overtuigd dat Marek Hamšík weer de oude Marek Hamšík zal worden. Een Hamšík in vorm, vind ik, op dit moment dan toch de beste speler van Napoli.

Rafael
Zúñiga
Raúl Albiol
Koulibaly
Ghoulam
de Guzmán
Jorginho
Callejón
Hamšík
Mertens
Higuain
21 september 2014 om 23:31

Hamík? Is het niet gewoon Hamsík?

Napoli had zich tijdens de zomer goed moeten versterken vooral achterin daar ligt in mijn ogen het probleem, die Coulibaly vind ik nou ook niet zo geweldig.

Verder vond ik Michu ook een vreemde aankoop voor voorin..

Jezus, Napoli is een en al drama. Udinese heeft terecht gewonnen voor mij. En Benitez is zo"n waardeloze trainer. Hamsik, Callejon, Mertens banken... Mertens vooral altijd spelen, is momenteel 10000 keer beter dan Insigne.

21 september 2014 om 20:11

Hoezo zaten die 3 op de bank lol?

21 september 2014 om 20:13

Omdat Benitez een achterlijk speenvarken is. Moet snel oprotten uit Napels.

21 september 2014 om 20:21

nou wat mij part blijft hij daar. 1 concurrent minder dan

Zwaai Zwaai Benitez (en misschien ook "hallo Mancini" ).

Niet alleen op sportief vlak gaat het slecht met Napoli, volgens mij hebben ze ook een dieptepunt bereikt met de verkoop van hun seizoenskaarten. Maar wat wil je ook als je zo droevig speelt. Onder Mazzarri in zijn 3-4-1-2 was het tenminste nog vaak op pressie spelen. Benitez hanteert echter liever uitbraakvoetbal, wat doodzonde is aangezien je met Hamsik, Insigne en Jorginho drie uitstekende spelers hebt die het spel kunnen bepalen.
Vorig jaar werden de problemen nog wel verbloemd omdat de kansen er wel waren en ook de doelpunten. Waarom het dan uitgerekend dit seizoen nog minder gaat is mij een raadsel. Die Higuaín bakt er ook niets meer van.

opnieuw speelt napoli slecht. alleen tegen sparta prague ging het dit seizoen goed. de verdediging is zwak en het offensief laat weinig zien. vorig jaar was dit team heel goed. nu gaat het minder denk ik. maar het kan nog veranderen door versterkingen in januari en goede opstellingen van benitez.

Oh oh oh, wat speelt Napoli dramatisch dit jaar. Op de eerste speeldag wonnen ze met heel veel geluk van Genoa, anders stonden ze nu in de onderste regionen. Het probleem is ook gewoon dat er te weinig is vernieuwd, ze hebben echt te weinig actie ondernomen op de transfermarkt. Britos in de basis bij een Italiaanse topclub kan eigenlijk echt niet. Ook begin ik steeds meer vraagtekens te plaatsen bij Benitez, misschien is het wel tijd voor een ander persoon aan het roer.

Als deze ezels gelijk hadden gemaakt was ik 1600 euro rijker

Heb altijd gevonden dan Benitez een matige coach is. Hopelijk is hij dat Nog als juve tegen Napoli moet dan maken we meer kans. Snap ook nooit waarom Napoli zich niet eerst versterkt in de verdediging. Vind deze echt waardeloos

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren