Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Napoli hanteert vraagprijs van 99 miljoen euro

Laatste update:
/
Barcelona gaat aankomende zomer mogelijk proberen om Benicio Baker-Boaitey over te nemen van West Ham United. De zestienjarige vleugelaanvaller staat eveneens op de radar bij Paris Saint-Germain en RB Leipzig. (Daily Mail)
/
De Europa League-uitschakeling heeft mogelijk een flinke invloed op de transferplannen van Arsenal. The Gunners dreigen voor aankomend seizoen naast Europees voetbal te grijpen, waardoor het budget voor aankomende zomer met zeventig miljoen euro zou dalen. (The Sun)
/
Napoli wenst 99 miljoen euro te incasseren voor Kalidou Koulibaly. De verdediger wordt genoemd bij onder meer Manchester United, Paris Saint-Germain, Barcelona, Real Madrid en Manchester City. (Daily Mail)
/
Valencia heeft een vervanger voor Ferran Torres op het oog. Als het talent aankomende zomer vertrekt, komt Florian Thauvin van Olympique Marseille in beeld. (Calciomercato)
/
Newcastle United gaat in gesprek met Sean en Matthew Longstaff in een poging om de twee broers langer aan boord te houden. Eerstgenoemde wordt genoemd bij Manchester United, terwijl Matty beschikt over een aflopend contract. (Shields Gazette)
/
Napoli is persoonlijk akkoord met German Pezzella. I Partenopei zal nog wel tot een deal met Fiorentina over het vertrek van zijn aanvoerder moeten zien te komen. (Calciomercato)
Denk jij dat Kalidou Koulibaly aankomende zomer bij Napoli gaat vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Deze zomer weer massale protesten in Noord Londen tegen Stan Kroenke aka The Parasite.

Het is toch ongelofelijk chill om bij de Daily Mail te werken. In de ochtend kom je binnen, verzint een verhaal, ramt wat op je toetsenbord en publiceert het even.

99 Miljoen voor Koulibaly. Tsja, als de hele Europese top achter je speler aan zit kun je wel wat eisen.

29 februari 2020 om 15:39

Is vd zomer 29. Dan is 99m wel heel extreem.

29 februari 2020 om 17:15

dat geld kan united beter gebruiken om vol voor upemecano, konate of diop te gaan. Zijn veel jonger - en waarschijnlijk een stuk goedkoper - en zeker upemecano is net zo goed.

Waarom word city nog steeds genoemd als geintresseerde. Ze zullen hoe dan ook daar moeten bezuinigen.

29 februari 2020 om 15:38

Dat weet ik niet hoor. De hele discussie gaat over hoe City zichzelf financierde om een topclub te worden.inmiddels zijn ze dit echt, dus kan zomaar dat ze nu wel voldoende echte inkomsten hebben om te blijven investeren.

Koulibly or Upemecano? Wie jullie? Ik ga voor Upemecano die niet alleen beter maar ook goedkoper is.

29 februari 2020 om 16:23

Ik ben een groot fan van Upamecano maar hiermee doe je Koulibaly naar mijn mening veelste te kort mee. Op dit moment vind ik Koulibaly een van de betere centrale verdedigers op de Europese velden en hij straalt dat in alles uit. Leiderschap, rust, overzicht, positionering en zijn tackles zijn fenomenaal. Een beer van een vent is hij en kan naar mijn mening zo in het rijtje van Ramos, Van Dijk, De Vrij, Silva etc. Dayot is een hele grote talent maar heeft nog zeker wat stappen te maken om een van de betere te worden en dat is gezien zijn leeftijd zeker niet erg, maar wat hij tot nu toe laat zien is zeker veelbelovend.

29 februari 2020 om 17:17

sws upemecano. Die is veel jonger dus je haalt veel meer uit je investering. Met koulibaly moet je over 3 a 4 jaar weer voor een nieuwe verdediger gaan kijken. Hoop echt dat united upemacano binnen weet te halen.

Aardig bedrag maar wel een versterking voor al die genoemde clubs. Mocht real varane voor 80 miljoen verkopen aan united dan is dit de ideale opvolger. Schat hem ook hoger in dan varane. Varane is wel sneller maar koulibaly verdedigend sterker

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren