Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli creëert duidelijkheid: ‘Het is de schuld van de media’

Laatste update:

Gonzalo Higuaín blijft bij Napoli. Als we perschef Nicola Lombardo mogen geloven, is er niets waar van de transfergeruchten over Juventus en Arsenal. “Gonzalo heeft nooit verteld dat hij wil vertrekken”, aldus Lombardo in een statement.

/

“Juventus heeft nooit naar hem gevraagd en voorzitter Aurelio De Laurentiis wil hem niet verkopen. Het is allemaal de schuld van de media, die verhaal op verhaal willen stapelen. Maar Gonzalo meldt zich gewoon op de 25e bij Napoli”, aldus Lombardo. De 28-jarige Higuaín speelt sinds medio 2013 in Stadio San Paolo en maakte er al 91 doelpunten in 146 duels.

De Argentijn heeft nog een contract tot medio 2018, maar het leek er toch even op dat hij deze verbintenis niet zou uitdienen. Sky Italia meldde donderdag namelijk dat Higuaín een persoonlijk akkoord had bereikt met Juventus en zaterdag stelde Radio Kiss Kiss dat Higuaín ‘vrijwel zeker’ voor vijftig miljoen euro plus Olivier Giroud naar Arsenal zou gaan.

Denk jij dat Gonzalo Higuaín volgend seizoen voor Napoli speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik geloofde er ook niks van mja de media die maakt het altij mooier dan dat het is.

16 juli 2016 om 22:54

Precies, dat is typisch de altijd opportunistische voetbalwereld. Zomerstop, weinig nieuws. Kranten moeten toch vol. Higuain lijkt me ook wel een goeie vent. Weet wat ie hier heeft (eindbazenstatus uiteraard) en ziet de potentie van de club. Hopelijk kan Napoli zich nog wat versterken nu de grote sterren Hamsik en bovengenoemde blijven.

16 juli 2016 om 22:59

Welke potentie? Ik vind dat Napoli een paar jaar terug met Hamsik, Cavani,... veel dichter bij de top stonden en kans maakten op een titel dan nu.

16 juli 2016 om 23:21

Dat klopt inderdaad. Toen moesten ze Cavani echter wel verkopen en nu zijn ze in staat de felbegeerde topscorer van de Serie A Higuain te behouden. Dat is toch een mooie vooruitgang lijkt me. Als jij dat niet ziet ligt dat aan jou en ik snap ook eigenlijk niet waarom ik dit uit moet leggen

Mooi! Geweldige spits bij een geweldige club. Hopelijk kunnen ze dit jaar de stap zetten naar de top, in Italie zijn ze dat al wel maar de CL moet het volgende doel zijn, en het Juventus echt lastig gaan maken in de competitie. De frisse wind bij Milan en Inter dat langzaam weer wat opkrabbelt gaan hopelijk het niveau weer wat opkrikken naar het niveau dat bij de serie A hoort. AS Roma mag ik zeker niet vergeten, het laatste jaar van koning Totti. Ik hoop dat hij kampioen mag worden dit jaar, maar Juventus is nog te sterk vrees ik. Lijkt ietwat offtopic te gaan, maar het behouden van Pipita voor de Serie A is een mooie stap in de goede richting. Vandaar mijn lichte euforie haha

Mooi hoe die verhalen ontstaan. Al zou ik hem toch wel graag bij Arsenal in actie willen zien! Volgens mij zou dat wel eens heel goed uit kunnen pakken.

17 juli 2016 om 00:33

Arsenal moet zich op andere spelers gaan richten met het oog op de toekomst. De niet-eu regel zal een hoop veranderen denk ik nu de Engelsen uit de EU gaan/zijn

17 juli 2016 om 08:35

Je beseft toch wel dat het enkele jaren gaat duren voordat Engeland/UK uit de EU gaat. En waarschijnlijk zullen ze die regel aanpassen omdat het gewoon veel voordeliger is voor Engeland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren