Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli beëindigt keeperscrisis en presenteert nieuweling voor aftrap

Laatste update:

Toni Doblas lost de komende maanden het keepersprobleem bij Napoli op. De Italiaanse club maakte donderdagavond via de officiële kanalen de komst van de 33-jarige doelman bekend. Doblas werd vlak voor de aftrap van het Europa League-duel met Swansea City aan de fans voorgesteld.

José Manuel Reina is weliswaar de onbetwiste nummer één van Napoli, maar stand-in Rafael Cabral raakte in het eerste Europese duel met Swansea City zwaargeblesseerd aan zijn knie. De doelman uit Brazilië staat minimaal tot aan het einde van het seizoen aan de kant en de directie van de Serie A-club zag zich genoodzaakt om een clubloze doelman aan te trekken.

De namen van Tim Wiese en Martin Fülop deden de ronde, maar Rafael Benítez heeft voor landgenoot Doblas gekozen. De Spaanse doelman stond in het verleden bij onder meer Real Betis en Real Zaragoza onder contract en stond voor het laatst op de loonlijst van FK Khazar Lankaran uit Azerbeidzjan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe haalt Benitez het in z'n hoofd om deze man naar Napoli te halen? Hij is zo belachelijk slecht!

27 februari 2014 om 19:53

Ze moeten een reserve keeper hebben eh..

27 februari 2014 om 20:02

Er zijn zat keeper die voor Napoli zouden willen spelen, desnoods haal je iemand uit eigen jeugd, maar niet Doblas.

Wat is dit voor een waardeloze transfer? Ze hebben nu met reina een prima eerste keeper, daarachter is Colombo ook een prima tweede keeper. Waarom ze nu zo'n jongen halen is mij een raadsel, misschien een vriendendienst van benitez? Laat dan een keeper uit de jeugdopleiding doorstromen naar het eerste als derde keeper. Trouwens klopt een stukje niet in dit artikel, reina is namelijk echt niet de onbetwiste nummer een bij napoli. De laatste tijd was rafael gewoon eerste keeper, reina moest het doen met een plek op de bank.

Ze hebben vast wel een keeper in de jeugd, kan je beter die de kans geven. Napoli blijft maar buitenlanders kopen terwijl ze een geweldige jeugdopleiding hebben.

Onverstandige keuze om hem te halen, hij is 33 jaar en zit de jeugd alleen maar in de weg.

Waar is benitez in hemelsnaam mee bezig.. Geef een keeper uit de Jeugd een kans en als hij het niet aankan dan haal je een keeper uit het buitenland.

Wiese was beter geweest man, Doblas is niiks

Fulop? Is dat die keeper van Sevilla, ik dacht dat ie al jaren terug was gestopt

27 februari 2014 om 23:21

Dat was Palop

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren