Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nachtrust van Ajax-spelers verstoord in aanloop naar uitduel met Bodø/Glimt

Laatste update:

De return in de tussenronde van de Conference League leeft behoorlijk bij de supporters van FK Bodø/Glimt, zo blijkt uit beelden die circuleren op social media. Voetbal Ultras deelt een video waarin een vuurwerkshow is te zien, vlak naast het spelershotel van Ajax in Bodø. De wedstrijd tussen beide clubs in Noorwegen staat donderdagavond om 18:45 uur op het programma. De heenwedstrijd eindigde in 2-2.

Volgens Voetbal Ultras begon de vuurwerkshow in het holst van de nacht, rond 02:30 uur. Op de video is te zien hoe de supporters van Bodø er alles aan hebben gedaan om de nachtrust van de Ajax-spelers te verstoren. Hoe lang de vuurwerkshow heeft geduurd, is vooralsnog onbekend.

In de heenwedstrijd was Bodø de bovenliggende partij in de Johan Cruijff ArenA. De Noorse landskampioen kwam zelfs met 0-2 voor dankzij twee doelpunten van Albert Grønbæk. Na een rode kaart voor Bodø-verdediger Odin Luras Bjørtuft wist Ajax terug te komen tot 2-2. Branco van den Boomen (penalty) en Steven Berghuis waren verantwoordelijk voor de Amsterdamse treffers.

Zodoende beginnen beide teams donderdag in het Aspmyrastadion weer op nul. Trainer John van ’t Schip kan in Bodø nog geen beroep doen op aanvoerder Steven Bergwijn (spierblessure), Gastón Ávila (knieblessure), Mika Godts (heupblessure) en Amourrichio van Axel Dongen (onbekende blessure).

Berghuis is wel weer beschikbaar voor Ajax. De ervaren linkspoot moest het competitieduel met NEC (2-2) van afgelopen zondag nog laten schieten. Van ’t Schip is dan ook blij met de terugkeer van zijn sterkhouder. “Steven is een belangrijke speler voor ons, ook de aanvoerder. Hij heeft goed kunnen trainen de afgelopen dagen, zondag redde hij net niet.”

"Het is een groot verschil als je met Berghuis of Bergwijn kan spelen. Het zijn twee belangrijke en ervaren spelers in de voorhoede. Tegen NEC had je twee jongens daar staan, die het of nog niet gewend waren of heel jong zijn."

Het meespelen van Jordan Henderson is nog wel twijfelachtig. “Een aantal spelers moeten we nog even bekijken op de training vanavond (woensdagavond, red.). Onder anderen Henderson, die afgelopen zondag ook al last had.” Van den Boomen kan volgens Van ’t Schip eventueel wel starten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit was ooit origineel, maar dat gebeurd ook overal tegenwoordig. Dus stop maar weer mee en ga iets origineels verzinnen.

22 februari 2024 om 09:51

We zitten in de KO fase. Hier gaat het niet meer om originaliteit maar om effectiviteit. En ik kan me voorstellen dat dit best goed werkt!

22 februari 2024 om 10:13

Ja, hier hebben ze al gauw 5 minuten van wakker gelegen.

22 februari 2024 om 10:25

Goed werkt..?? Om Ajax slechter de laten spelen..??
Dat lijkt me heel sterk

22 februari 2024 om 10:25

In de huidige staat van Ajax zijn alle kruimels belangrijk, ook die 5 minuten slaap.

22 februari 2024 om 10:25

Zlatan, genoeg mensen die lastig in slaap komen als ze eenmaal wakker worden 's nachts.

22 februari 2024 om 09:52

Neem aan dat de spelers leren om met oordopjes in te gaan slapen. Dan hebben ze nergens last van.

22 februari 2024 om 10:24

Die mensen wonen daar zo afgezonderd van de rest van de wereld dat die hype daar nu pas is overgewaaid

Die trekken even een gouwe ouwe uit de doos. Ik kan dit soort kinderachtige trucjes wel waarderen, beter dit dan knokken.

22 februari 2024 om 12:25

Zoals je zelf zegt het zijn kinderachtige trucjes. Beetje zielig als je dat als volwassenen man ‘s nachts gaat doen. Maar idd dit zou je kinderachtig kunnen noemen. Knokken is helemaal voor zwakbegaafden.

22 februari 2024 om 14:37

Wie zegt dat het volwassenen zijn hè. De "harde kern" bij ons in Utrecht bestaat tegenwoordig ook voornamelijk uit kinderen.

Ik denk dat zo langzamerhand elke club bij uitwedstrijden oordopjes bij zich heeft. Overigens hebben veel hotels hele dikke ramen waardoor er weinig geluid door gaat....

Hopen dat dit ze een beetje motiveert want ze kunnen alles gebruiken

Gewoon de PSV truc hanteren, de bus parkeren bij een hotel in het centrum van de stad terwijl de selectie ergens 10km verderop ligt te pitten.

22 februari 2024 om 10:24

@johan78,

En jij denkt dat supporters niet weten waar ze verblijven ?

Dit kan best een keer fout gaan, maar supporters kunnen hier echt wel makkelijk achter komen.

22 februari 2024 om 11:58

Hoe naïef. Dit gaat over een gehucht met 50.000 inwoners. Als je daar een comfortabel hotel zoekt voor 40-50 man gaat dat niet ongemerkt.

22 februari 2024 om 12:20

Al is het een grote plaats,

De club traint altijd al een dag van tevoren.
Kwestie van de bus volgen, kijken waar de spelers uitstappen en klaar.

Daarbij zitten er bij zulke grote clubs vaak supporters in alle omringende dorpen, dus er is altijd wel iemand die het ziet (en tegenwoordig een filmpje op tiktok plaatst).

Dat duurde een minuutje. Wakker van geworden, omdraaien en doorpitten.

Nou nou, dat zal ontwrichtend werken vanavond.

22 februari 2024 om 10:04

Hebben we in ieder geval een excuus 🥴

22 februari 2024 om 12:24

Het waren ook geen Bodo supporters die het afstaken. Het waren van 't Schip en Maduro

een keer een pot afsteken? Daarna slapen ze gewoon weer, weinig effect

Ook zonder vuurwerkshow legt dit Ajax het af tegen Bodo. Zolang Schippie achterlijke opstellingen het veld in blijft sturen, die Taylor blijft spelen, is dit elftal zo uit balans dat ik ze dit niet zie winnen.

Voordeel dat je er prima kan uitslapen, het is daar nog geen 9 uur per dag licht op dit moment

22 februari 2024 om 10:12

Jammer genoeg is het gewoon rond 800 licht. Het wordt dan wel weer vroeg donker.

22 februari 2024 om 10:28

Je hebt gelijk, scheelt maar twee uur ofzo met Nederland. Misschien hebben ze na het vuurwerk wel het noorderlicht kunnen zien (ik probeer de positieve draai te vinden).

Maak je niet druk dames en heren. Taylor die heeft hier niks van gemerkt, hij lag namelijk te slapen. Die gaat in de basis starten!

Hun vannacht vuur het werk verzorgd.
Als ajax dan vanavond maar komt met vuurwerk op het veld .!

Ach, een groot deel van de selectie slaapt ook in een stadion met 52.000 toeschouwers. Die worden echt niet wakker van wat vuurwerk midden in de nacht

22 februari 2024 om 10:26

Geweldige opmerking

Prima actie van de supporters, alles doen om je club meer kans te geven, zolang je geen geweld gebruikt en niets vernielt/ bedreigt is het prima !

Als Ajacied voel ik me toch nog wel een beetje vereerd dat ze dit nog nodig vinden na wat we in die 1e wedstrijd lieten zien.

Hadden ze beter in de Arena in de 85ste minuut kunnen doen, dan waren hun eigen spelers wakker gebleven en hadden ze nu al met 1 been in de volgende ronde gestaan.

Soh nou zeg, wat een oorverdovend kabaal, het lijkt wel oorlog joh! Not... Daar zou ik oprecht niet eens wakker van worden volgens mij hahah.

Misschien zijn ze nu een keer wakker geworden en spelen wel een keer fatsoenlijk.

Zo n vuurwerkshow is best mooi. Even van bed,showtje bekijken,applausje voor de mensen die het afsteken en weer slapen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren