Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC‘er naar getroffen gebied: ’Is het veilig? Is het verstandig om te doen?’

Laatste update:

Richelor Sprangers, de achttienjarige spits uit de A1 van NAC Breda, is geselecteerd voor de nationale jeugdploeg van Haïti. Het land is onlangs hard getroffen door de orkaan Matthew, maar dat weerhoudt de jeugdinternational er niet van om af te reizen naar zijn geboorteland.

/

Sprangers gaat een week op trainingskamp in Port-au-Prince om vervolgens te spelen tegen St. Lucia, Cuba en Trinidad en Tobago. Toen hij de uitnodiging ontving voerde hij eerst overleg met zijn ouders. "Is het veilig? Is het verstandig om te doen? We zijn tot het besluit gekomen dat we het gewoon gaan doen. Ik zou er niet naar toe gaan als ik denk dat het onveilig is”, zegt de talentvolle aanvaller in gesprek met Omroep Brabant. "De geschiedenis van mij en mijn familie vinden we toch belangrijk. Vandaar dat ik er naar toe ga.”

Moeder Lia Sprangers is niet heel blij met het besluit van haar zoon, maar steunt zijn keuze. "Ik ben heel erg bezorgd", vertelt ze. "Er is nogal wat aan de hand. Ik ben bang dat het nogal wat impact op hem gaat hebben. Ik hoop ook dat ze hem een beetje voorbereiden op wat hij daar gaat aantreffen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hou van zulke spelers, hij laat zijn vaderland in moeilijke tijden niet in de steek, klasse jongen!

10 oktober 2016 om 21:46

Hij gaat alleen even voetballen hoor, geen reddingswerk doen... Daarbij zou ik liever thuisblijven dan het risico lopen om om te komen.

11 oktober 2016 om 06:30

Als het risico er echt zou zijn dat spelers omkomen dan zou de wedstrijd wel worden afgelast neem ik aan.

Je moet wat als Haïti zijnde... jongen is nog niet eens gedebuteerd bij de beloften... ach ja dit is de kans van zijn leven voor zo'n jongen.

10 oktober 2016 om 23:55

Hij gaat spelen voor de "jeugdploeg" van Haïti, niet het eerste.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren