Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

NAC straft Hilterman na curieuze uitspraken op kampioensfeest Emmen

Zondag, 1 mei 2022 om 12:40Rian Rosendaal • Laatste update: 13:06

Jeredy Hilterman is door zijn club NAC Breda per direct uit de selectie gezet. De spits flirtte vrijdag op het kampioensfeest van FC Emmen openlijk met zijn oude werkgever en gaf onder meer aan spijt te hebben van zijn overstap naar de Bredase club deze winter. “Ik ben ook een mens en heb een fout gemaakt”, zo is te horen op de beelden die ESPN maakte tijdens de kampioensfestiviteiten in Emmen. Hilterman ligt overigens tot medio 2024 vast in Breda.

NAC zal het in de laatste fase van het seizoen moeten doen zonder Hilterman, nadat hij naar aanleiding van zijn uitspraken op het kampioensfeest van Emmen door de clubleiding uit de selectie is gezet. De aanvaller maakte deze winter de overstap van Emmen naar NAC, maar lijkt daar een halfjaar later alweer spijt van te hebben. “Ik ben ook een mens en heb een fout gemaakt”, zo sprak de spits de supporters van Emmen toe tijdens de huldiging, om de Emmen-fans vervolgens te vragen waar zij de spits volgend jaar het liefst zien spelen. “Waar moet Hilterman naartoe?! Naar welke club?!”, zo vroeg Hilterman de fans, die daarop een duidelijk antwoord hadden. “Emmen!”

“Je weet niet wat de toekomst gaat brengen, maar ik heb een heel goed gevoel bij deze club”, zo begon de goalgetter zijn verhaal voor de camera van ESPN. “Deze club zal altijd in mijn hart blijven.” Toen de verslaggever Hilterman vroeg of de aanvaller het lastig vond om als speler van NAC zijn oude werkgever te zien promoveren naar de Eredivisie, was dit het duidelijke antwoord: “Ik zit met een heel ander gevoel bij NAC. Ik sta onder contract bij NAC, maar je weet nooit wat er in de transferperiode kan gebeuren. Mijn gevoel ligt bij Emmen.” Op de vraag of de spits misschien liever in Emmen was gebleven, was het antwoord van de spits daarop duidelijk. “Ja, achteraf. Ik heb bij deze club in korte tijd een heel goed gevoel gekregen. Bij NAC is dat wat minder. Dat zegt niet dat ik geen gevoel heb bij NAC, maar bij Emmen is dat toch wat meer.”

De clubleiding van NAC heeft laten weten het laatste deel van het seizoen zonder te spits uit te spelen. “Jeredy Hilterman wordt naar aanleiding van verbale uitingen tijdens het kampioensfeest van FC Emmen per direct buiten de groep gelaten. Zijn gedrag helpt niet in het groepsproces met het oog op het behalen en succesvol zijn in de play-offs. Daarom zal Jeredy voorlopig niet deelnemen aan groepsactiviteiten”, zo luidt het statement van de club uit Breda. De club speelt nog een uitwedstrijd bij Excelsior, waarna de play-offs om promotie/degradatieplekken van start zullen gaan. Plaatsing voor de play-offs is nagenoeg zeker voor NAC na de 3-0 winst van afgelopen vrijdag op TOP Oss, dat drie punten boven de Graafschap staan. Als het Almere City niet lukt om twee punten in te lopen in de periodestand op Eindhoven is de ploeg uit Breda sowieso al geplaatst voor de play-offs.Gerelateerd

Meer sportnieuws

32 reacties (laatste reactie door hms 030)

Wat een klaploper. Die man heeft dit seizoen werkelijk niks gepresteerd. Hij praat over mee naar de Eredivisie maar als Emmen hem werkelijk mee neemt zullen ze het jaar erop weer degraderen. Terechte keuze van Nac om hem uit de selectie te zetten.

1 mei 2022 om 13:21

Valt mij op dat bij die kampioensfeesten het vrij vaak de minder presterende spelers zijn die een grote muil hebben. Die Bilal bij Feyenoord en Rekik bij PSV zijn ook zo´n voorbeeld van.

1 mei 2022 om 13:43

Want Rekik was destijds een minder presterende speler? Vond het meer dan hilarisch wat hij destijds deed (vooral omdat hij blijkbaar zelf een liedje moest verzinnen), maar Rekik speelde dat seizoen ijzersterk

Terecht, raar dat hij dit zo doet

Ik vraag me af of hij hetzelfde zou zeggen mocht NAC eerste staan en Emmen 8ste..

1 mei 2022 om 13:10

Ik denk niks, want dan is er geen kampioensfeest in Emmen.

1 mei 2022 om 13:19

Scherp

1 mei 2022 om 23:38

Nog nooit gehoord van een retorische vraag blijkbaar

1 mei 2022 om 19:18

Vast wel. Emmen heeft een hogere gun factor.

Tjonge, dan heb je ze ook niet echt op een rijtje hoor. Het is ook geen slip of the tongue ofzo. Hij herhaalt zichzelf verschillende keren. En dat terwijl hij zowel bij Emmen als bij NAC niet per se de uitblinker was. Onbegrijpelijk gedrag...

1 mei 2022 om 13:45

Het is überhaupt al raar dat je daar op het podium staat lijkt me, haha! Helemaal mee eens met jouw reactie verder. Dit is gewoon dom.

Hij moet blij zijn met NAC, bij Emmen komt hij volgend seizoen niet aan de bak. De man komt zwaar tekort voor de Eredivisie

1 mei 2022 om 13:07

Niet alleen voor de eredivisie.
Heeft bij NAC werkelijk niets laten zien, maar is wel de best betaalde speler van de club (heb ik van horen zeggen)

Totaal ongepast om dan zo naast je schoenen te gaan lopen en ook nog even je werkgever en duizenden supporters te schofferen.

Wat een ongelofelijke nitwit ben je dan.

En , ik zou het heel fijn vinden als ook NAC komend seizoen in de eredivisie te zien is.
En gelukkig kan dat ook via de playoffs.
Meerdere clubs uit de eerste divisie is dat gelukt via deze zijingang.

Haha, wat een figuur. Dit is gewoon een regelrechte klap in het gezicht van je huidige werkgever. En geen opwelling ofzo, nee, gewoon naar dat feestje gaan, het podium op, en doen alsof je geen contract hebt bij een andere club.

Wat een opportunist. Nu Emmen promoveert is hij er weer als de kippen bij met een emotioneel verhaal waar niemand in trapt. Je hebt gegokt en verloren jongen. Accepteren en doorslikken die bittere pil.

Dat je banden heb met een andere club, of clubliefde voelt voor een andere club dan je speelt is vrij normaal. Het gaat erom dat je actief bezig bent met je huidige werkgever en de belangrijke periode waar de club zich nu in bevindt. Als speler zijnde moet je met je hoofd bij de play-offs zijn.

En hoe hij daar als een dorpsidioot stond te schreeuwen: "waar gaan wij naartoe?" "waar moet Hilterman naartoe?". Hij mag god op zijn blote knieën danken dat hij überhaupt een voetballer is. Vooralsnog heeft hij nog geen deuk in een pakje boter bij ons gespeeld. Voor mij hoeft hij dat overigens ook niet meer te doen.

Los van dat het hypocriet is vind ik het ook oerdom. Je weet dat je de volgende dag weer naar NAC moet en dat iedereen de uitspraken heeft gehoord. Je kunt het denken, maar je moet het niet zeggen.

Wat een nare jongen. Zelf nac supporter. Maar diy mag toch niet dan ben je een nare kwal. Jezelf boven groep zetten

Wat deed deze jongen überhaupt bij het kampioensfeest van Emmen? Hij is toch contractspeler van NAC? Verder vrij curieuze uitspraken.

Wat grappig, heb met deze jongen in de C’tjes gespeeld maar het is niet dat hij echt uitzonderlijk talent had. Toch grappig dat ie et toch tot clubs schopt als Emmen en Nac.

Natuurlijk mag je spijt hebben maar wat doe je überhaupt als speler van NAC bij het kampioensfeest van FC Emmen? Wat een ongelofelijke flapdrol ben je dan.

Begreep eigenlijk al helemaal niet wat hij daar op het podium te zoeken had, buiten het feit dat hij voornamelijk veel onzin kraamde. Maar ach hij heeft een leuk feestje gehad gaan we maar vanuit

Ik snap sowieso niet hoe hij op het podium komt? Dan zeg je als Emmen zijnde toch ook gewoon nee? Oprotten, je wilde zelf weg en nu moet je hier ineens bij zijn? Wegwezen, gauw!
Maar dan ook gewoon dit soort dingen zeggen?! Waarom denk je dat dat een goed idee is? Ik snap ‘t even allemaal niet.

Als trainer zal ik hem beoordelen : hoe hij traint, invalt en hoe binnen de groep zich op stelt.
Het zou best kunnen datr hij zich beter voelt bij Emmen. misschien zegt dat iets over de begeleiding van NAC

"Waar gaat Hilterman naartoe?"

NAC: TRIBUNEEEEE!

1 mei 2022 om 16:15

Naar huis, wat mij betreft.

Dat deze jongen heel eerlijk en open zegt ik wil met Emmen mee naar de eredivisie wat is daar dan zo erg aan.

Er worden de laatste tijd veel ergere dingen live op tv gezegd! En de meeste mensen praten het nog goed.

Heeft zijn eigen glazen ingegooid. Met deze mentaliteit zou ik hem niet weer terug willen zien bij ons.

1 mei 2022 om 19:36

Het domme dat hij heeft gedaan is volgens hem vertrekken naar NAC. Volgens mij is het veel dommer wat hij nu heeft gedaan.

Bij NAC is de complete achterban kwaad, hij is uit de selectie gezet. Bij Emmen (en elke andere club) denken ze wel twee keer na voor ze hem binnenhalen. Ik snap wel dat hij bij jullie weg mocht...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NAC Breda

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
8.Jong AZ240
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
T. BoereAanvaller153
R. KuijpersAanvaller141
S. HaugenAanvaller132
R. KortsmitKeeper100
A. OmgbaAanvaller72
T. TroostKeeper60
R. BesselinkVerdediger80
Voor de complete selectie: Clubpagina NAC Breda.

2 fans
Aanvaller, 25 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren