Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Naar de club van Giggs, Scholes en Beckham? Vanaf 38 euro in de ticketshop!

Laatste update:

Terwijl de winter langzaam dichterbij komt, draait het internationale voetbal op volle toeren. Met nog enkele weken te gaan tot de winterstop is het spannender dan ooit wie zich winterkampioen mag noemen. Lukt het Girona om in december bovenaan LaLiga te staan en weet Tottenham Hotspur zich te herpakken in de Premier League? Met ook de laatste poulewedstrijden in de Champions League staan de komende weken garant voor veel spektakel en jij kunt daar bij zijn!

Heb je de vernieuwde ticketshop al gezien? Bekijk hem hier!

Na de interlandperiode worden de landelijke competities weer hervat en in Engeland staat direct de topper tussen Manchester City en Liverpool op het programma. Deze twee grootmachten staan zaterdag 25 november tegenover elkaar in het Etihad Stadium. Ook wordt in Manchester deze dag gespeeld in de League Two (Nieuw in de ticketshop!) wanneer Salford City bezoek krijgt van Milton Keynes Dons. Salford City is eigendom van een groepje oud-spelers van Manchester United, namelijk de broers Phil en Gary Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes, Nicky Butt en David Beckham. In de League Two krijgt AFC Wimbledon bezoek van Notts County en verder krijgt Tottenham bezoek van Aston Villa, reist het Manchester United van Erik ten Hag naar Liverpool voor de uitwedstrijd tegen Everton en speelt Fulham op Craven Cottage tegen Wolverhampton.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ook in Spanje gaat de bal na de interlandonderbreking weer rollen. RCD Mallorca probeert de onderste regionen te verlaten, maar hiervoor moeten zij punten zien te pakken in de wedstrijd tegen Atlético Madrid. Stuntploeg Girona neemt het in eigen huis op tegen de Basken van Athletic Bilbao. Met drie punten meer dan de nummer twee, Real Madrid, ligt Girona op koers om zich te kronen tot winterkampioen. Real Sociedad krijgt in LaLiga bezoek van Sevilla. De bezoekers kunnen de punten goed gebruiken om aan te haken bij de (sub)top. Tien punten bedraagt de achterstand op de nummer zes, de plek die recht geeft op Europees voetbal en deze plek wordt nu nog ingenomen door de thuisploeg.

Ben je benieuwd naar het totale aanbod? Bekijk dan hier de ticketshop!

De Nederlanders in Italië mogen ook weer aan de bak in de eerste speelronde na de interlands. Tijjani Reijnders neemt het met AC Milan op tegen Fiorentina, het AS Roma van Rick Karsdorp ontvangt in eigen huis Udinese en het Nederlands getinte Internazionale gaat met Denzel Dumfries, Davy Klaassen en Stefan de Vrij op bezoek bij Juventus, waar Dean Huijsen steeds meer speelminuten krijgt. In Bologna krijgen Sam Beukema, Joshua Zirkzee, Sydney van Hooijdonk en Jafar Bynoe bezoek van Torino.

Om jouw plek in het stadion veilig te stellen, doorloop je eenvoudig de volgende stappen. Ga als eerst naar de juiste wedstrijd en kies het door jou gewenste vak. Beweeg je muis over een ticket (of klik op een ticket) om de bijhorende plek groen uitgelicht te zien worden op de plattegrond van het stadion. Vul vervolgens je persoonsgegevens in om daarna af te rekenen. Uiterlijk 24 uur voor aanvang van de wedstrijd worden de tickets via de mail naar je verzonden en kun jij de wedstrijd live bijwonen.

Ticketaanbod Engeland
25 november - Manchester City vs Liverpool - vanaf 767 euro
25 november - AFC Wimbledon vs Notts County - vanaf 51 euro
25 november - Salford City - Milton Keynes Dons - vanaf 37 euro
26 november - Tottenham Hotspur vs Aston Villa - vanaf 255 euro
26 november - Everton vs Manchester United - vanaf 743 euro
27 november - Fulham vs Wolverhampton - vanaf 37 euro

Ticketaanbod Spanje
25 november -Atlético Madrid vs Mallorca - vanaf 62 euro
26 november - Girona vs Athletic Bilbao - vanaf 62 euro
26 november - Real Sociedad vs Sevilla - vanaf 74 euro
28 november - Barcelona vs FC Porto - vanaf 112 euro


Ticketaanbod Italië
25 november - AC Milan vs Fiorentina - vanaf 219 euro
26 november - AS Roma vs Udinese - vanaf 77 euro
27 november - Verona vs Lecce - vanaf 40 euro
27 november - Bologna vs Torino - vanaf 38 euro
28 november - Lazio Roma vs Celtic - vanaf 84 euro
28 november - AC Milan vs Borussia Dortmund - vanaf 190 euro

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren