Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Na zijn vertrek bleef zijn kluisje leeg en niemand wilde zijn shirt’

Laatste update:

Steven Gerrard wordt gemist in de kleedkamer van Liverpool. Dat zegt Lucas Leiva, de 28-jarige verdedigende middenvelder die al bijna acht jaar voor the Reds speelt. Uit respect voor de voormalig aanvoerder, wordt diens kluisje niet meer gebruikt en zal het shirt met rugnummer acht naar alle waarschijnlijkheid ook nooit meer gedragen worden op Anfield.

/

“Hij betekent veel voor ons. Na zijn vertrek bleef zijn kluisje leeg en niemand wilde nummer acht pakken. Ik denk ook niet dat dat shirt ooit nog gedragen zal worden. Ik zou het in ieder geval niet doen. Het is ook wel een enorme verantwoordelijkheid”, aldus Lucas in gesprek met de Daily Mail. “Spelers als Gerrard en Jamie Carragher hadden een band met de stad. Ze wisten alles over de stad, want ze hadden er familie en vrienden wonen.”

“Dat zij er niet meer bij staan, zeker Stevie, is natuurlijk een flinke verandering. We hebben geprobeerd om het gat dat hij achterliet op te vullen, maar dat is niet makkelijk. Het is onmogelijk om hem te vervangen, maar als team hebben we het wel geprobeerd.” Lucas blikt in het interview ook terug op de voorbije transferperiode waarin hij zoals bekend bijna naar Besiktas was getransfereerd. “It was close. Ik had een moeilijk seizoen achter de rug: knieproblemen en ik speelde niet veel.”

“Ik heb nooit weg willen gaan, want ik houd van deze club. Maar als je weinig speelt, dan vraag je je toch af of je niet verder moet kijken. Na de wedstrijd tegen Arsenal ging ik echter meer spelen en dat duel heeft achteraf bezien de hele situatie veranderd. Kijk, ik wilde niet echt weg en de club wilde dat ik zou blijven, dus daarom zit ik nog altijd hier. Ik heb ook nog altijd het gevoel dat ik de club en het team veel te bieden heb”, besluit de 22-voudig Braziliaans international, die tot dusver 293 officiële duels voor Liverpool speelde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een ware legende voor Liverpool. Ben benieuwd als hij aspiraties heeft om trainer van Liverpool te worden ooit. Zou mooi zijn om tegen United's van giggs dan te spelen.

1 vd beste (engelse) middenvelders ooit ?

26 december 2015 om 14:34

Ik denk dat lampard, scholes en beckham ook wel in de buurt kwamen. In iig de clubheld van liverpool

26 december 2015 om 15:20

Beckham was echt niet zo'n goede voetballer hoor. Alleen zn trap was uitmuntend, verder had je niet echt veel aan Beckham.

26 december 2015 om 16:07

Gerrard was/ is ook geen balkunstenaar ala Ronaldinho...

Stevie G. Held! Vind het nog steeds jammer dat hij niet gewoon zijn carriere op Anfield af sluit, maar voor Amerika heeft gekozen!

26 december 2015 om 14:26

Logisch toch, na al die jaren nog een laatste uitdaging in het buitenland en wat is dan mooier dan de States. Geef hem honderd procent gelijk!

Nummer 8 zal wel gedragen gaan worden in de toekomst.. 7 is ook een nummer van veel grootheden bij onze club. Maar wordt ook gewoon gedragen.

26 december 2015 om 14:40

Is niet echt te vergelijken. Is meer te vergelijken met rugnummer 3 en 6 bij Milan. Net zoals ik verwacht dat niemand meer met het rugnummer van Totti gaat spelen bij Roma.

26 december 2015 om 15:21

Nummer van 23 van Chelsea zal waarschijnlijk ook niet meer gedragen gaan worden (Terry). Al helemaal omdat 23 ook een nummer is dat je wat makkelijker, niet meer in omloop brengt.

26 december 2015 om 15:47

Terry heeft 26.

En veel spelers willen juist spelen met 23. Is onder oudere het nummer van Michael Jordan bij Chicago Bulls.

26 december 2015 om 18:01

Ronald Waterreus had ook altijd nummer 23, net zo'n grootheid natiurlijk als Michael Jordan.

En terecht. Ware legende voor Liverpool! Perfecte clubman!

Ik vond echt dat hij tussen 2004 en 2006 de ballon dor mocht krijgen vond hem samen met ronaldinho overduidelijk de allerbeste.

Carragher had zeker een band met de stad, hij juichde voor beide clubs. In zijn jeugd was hij voor Everton wat later voor 180 graden bijgedraaid is.

26 december 2015 om 18:18

Datzelfde geldt voor Gerard .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren