Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mudryk zet oude man voor schut en wordt op de vingers getikt: ‘What the fuck?!’

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Mykhaylo Mudryk heeft een slechte beurt gemaakt bij Joey Swoll. De aanvaller van Chelsea maakte dinsdag beelden van een oude man in een sportschool wiens broek was afgezakt tijdens een oefening op de roeitrainer. De Oekraïner besloot de video te delen met zijn 1,4 miljoen volgers, maar dat wordt hem niet in dank afgenomen. Swoll, een bekende fitness-influencer, heeft geen goed woord over voor de actie van Mudryk.

"Dus je ziet die man in de sportschool hard werken, zichzelf proberen te verbeteren, met een trainer", aldus Swoll. "Hij bevindt zich in een gênante situatie, een beetje bloot. En jij besluit: 'Hé, laten we er een video van maken om op sociale media te plaatsen om hem voor de gek te houden.' Allemaal om aandacht. Echt waar? Excuseer mijn taalgebruik, maar wat is er verdomme met jou aan de hand? Je bent een profvoetballer, je speelt voor Chelsea in de Premier League! Is dit echt hoe je jezelf en je team wilt vertegenwoordigen?"

Het is niet de eerste keer dat Mudryk negatief in het nieuws komt met een post op sociale media. Kort nadat hij in januari bij Chelsea kwam, raakte de Oekraïner in opspraak vanwege een racistische uitlating op TikTok. Mudryk kwam deze winter voor ruim honderd miljoen over van Shakhtar Donetsk, maar bivakkeert met Chelsea in een zware vormcrisis. De Londense grootmacht staat twaalfde in de Premier League. Donderdagavond neemt de ploeg van Frank Lampard het op tegen Manchester United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vooral een hele kinderachtige actie van Mudryk. Snap sowieso niet dat het zo grappig is dat je dit moet gaan filmen en daarmee zet je mogelijk die oude man nog voor lul ook.

24 mei 2023 om 11:50

Helemaal mee eens en vind de reactie van Swoll dan ook echt on-point. 'die man probeert zich te verbeteren' echt top gezegd. Hoe kunnen sommige profvoetballers zo wereldvreemd zijn....

24 mei 2023 om 12:44

En ondertussen maakt Swoll hier dan wer een video van en wordt die man nog eens een keer voor schut gezet plus dat Swoll er beter door uit ziet. Zie hier de ziekte van social media.

24 mei 2023 om 12:53

Swoll haalt eigenlijk altijd mensen ‘neer’ die dit doen tov anderen in de sportschool. Ik vind het wel mooi dat hij dit doet eigenlijk. Ik weet bijna zeker dat Swoll de fitness-cultuur gewoon wilt aanpassen en niet zichzelf wilt opwerken

24 mei 2023 om 23:19

Snap überhaupt niet dat mensen zo druk zijn op hun telefoon de hele dag, overal en nergens en al helemaal niet in de gym. Maar dit is een professionele voetballer, wat doet hij op z’n telefoon in de gym?! En iemand anders voor likes voor gek zetten is sowieso mega laag maar tegenwoordig de norm. Je moet continue op je hoede zijn want overal lopen sjappies met hun telefoon te filmen en foto’s te maken. Ze vinden zichzelf allemaal zo interessant, stelletje narcisten. Doe die telefoon weg en ga het leven leven. En ja, ik zit nu ook op m’n telefoon maar mijn gebruik is verre van wat het gros van de mensen doet. Maakt me niet een beter mens ofzo, dat is m’n punt niet.

Lekker voorbeeld ben je dan, en voor zulke mensen wordt er 100 miljoen voor betaald die gwn debiel zijn in hun hoofd.

24 mei 2023 om 11:37

Tsja er wordt volgens mij nooit zo veel geld betaald voor wat er in hun hoofden zit... Alleen wat er in hun voeten zit dusja... Maar goed als club is er natuurlijk genoeg te doen, wellicht een week salaris niet aan hem betalen maar aan die man in plaats van hem, vaak is dat het enige wat nog een beetje doordringt in de botte hersenpan

24 mei 2023 om 12:57

Er is niet 100m betaald voor zijn voetbalkwaliteiten, het was meer een actie van Boelhy om het ‘Russische’ imago van Chelsea weg te poetsen.

25 mei 2023 om 09:57

Met de Rus speelde ze beter voetbal

Had ook niet echt anders verwacht van Mudryk. Ziet eruit als een tokkie en gedraagt zich als een tokkie. Misschien vond hij het fijn om na alle banter aan zijn adres ook even de andere kant op te kunnen vuren oid. Kinderachtig is het...

24 mei 2023 om 11:41

Inderdaad, zeer triestig... maar de realiteit leert ons dat dit binnen enkele dagen alweer vergeten is. Ik bedoel, wie heeft het nog over Zouma die zijn kat als voetbal gebruikte? Niemand toch?

24 mei 2023 om 11:52

Mwah, dat is wel het eerste waar ik aan denk als ik Zouma zie. Wordt geloof ik ook nog steeds wekelijks uitgefloten door de eigen supporters, en in ieder geval de supporters van de tegenstander, als hij aan de bal komt. Is natuurlijk ook wel van een ander formaat dan wat Mudryk hier doet.

24 mei 2023 om 11:52

Euhm, volgens mij elke keer dat Zouma ter sprake komt heeft iedereen het over die kat.

24 mei 2023 om 23:57

Dat lijkt me echt onzin. Had hij beter in gele broek en blauw shirt kunnen gaan spelen. Veel sterkere boodschap en geheel gratis.

Wat een walgelijk mannetje is die mudryk. Binnen en buiten het veld een complete aanfluiting. Dat je het in je domme bol haalt om een oude man durft belachelijk te maken die probeert fit te blijven. Wat een 0

Joey heeft echt altijd een goed punt met zijn reacties.

Waarom andere mensen shamen met zullke videos. Snap dat echt niet

Niet netjes van Mudryk. Walgelijk eigenlijk. Maar die Joey Swoll, wie het ook mag zijn, laat ook gewoon dezelfde video zien. Dezelfde man wordt dus door nog meer mensen bekeken. Daarnaast moet ie ook nog even opscheppen.

Dit heeft niks te maken met oprecht boos zijn. Dit is gewoon clout zoeken. Treurig zoeken naar aandacht.

24 mei 2023 om 11:36

Zoek Joey Swoll even op en kijk wat filmpjes. De man is wat mij betreft een held.

Je oordeelt nu op basis van een filmpje. De man doet meer dan dat.

24 mei 2023 om 11:39

Inderdaad, Joey Swoll roast vaker social media 'influencers' die mensen in de sportschool belachelijk maken. Topper is het.

24 mei 2023 om 11:40

Ja, daarom. Prima gast. Zo zou iedereen in de sportschool zich moeten gedragen. Weg met telefoons en gedraag je gewoon.

24 mei 2023 om 12:09

Wat hij in dit filmpje doet is niet oké. De man in het filmpje had er niet om gevraagd, maar wordt dus wederom ongevraagd in beeld gebracht.

Wat Swoll verder doet maakt me niet uit. Feit is dat hij hier het leed van iemand anders nog even gebruikt om zelf wat cloutpunten te scoren.

24 mei 2023 om 12:34

Je oordeelt nu te simpel op basis van dit ene filmpje. Joey haalt vrij vaak het halve filmpje weg om de personen in het filmpje te beschermen. Hij blurt het in dit geval ook. Ik zie het probleem eerlijk gezegd niet.

24 mei 2023 om 13:46

Ik beoordeel inderdaad dit ene filmpje. Ik geloof je onmiddelijk als je zegt dat de jongen uit het filmpje in andere filmpjes goede dingen doet.

Hij blurt niet het hoofd van de man, niet de gym, niet zijn outfit. Alleen zijn bilnaad. Het gaat tegen mijn principes in om iemand voor zijn omgeving herkenbaar in beeld te brengen zonder zijn uitdrukkelijke toestemming.

Daar kun jij prima anders over denken, maar daar heb ik geen andere filmpjes voor nodig. Ik spreek namelijk alleen over de situatie in dit filmpje. En de man in dit filmpje die benadeeld wordt door iemand die het kennelijk goed bedoelt, maar geen rekening houdt met de privacy van degene over wie het filmpje gaat.

24 mei 2023 om 12:03

Maar hij blurt het “genante” gedeelte… en met een totaal andere boodschap. Zeur niet zo.

24 mei 2023 om 12:07

Dus iedereen ziet het geblurde achterste van een man die er niet om heeft gevraagd en dan is het opeens oké?

25 mei 2023 om 10:41

Als je het verschil niet begrijpt wordt het lastig. Maar die niet-geblurde versie was al miljoenen keren bekeken. Daar is niks meer aan te doen. Dus ja, als je dan die man gaat verdedigen als bekende fitnesstrainer dan kan dat heel veel steun geven ja.

24 mei 2023 om 12:09

Joey Swoll is bezig een verandering te realiseren in de fitness community, waarin hij stimuleert aardig voor elkaar te zijn en onwetende beginners juist te helpen i.p.v. ze te filmpen en belachelijk te maken. Iets wat nog te vaak wordt gedaan door vooral irritante influencers en het nog steeds mensen weerhoudt om naar de sportschool te gaan. Absoluut geen clout zoeken en een schreeuw naar aandacht, maar juist je platform gebruiken om mensen positief te beïnvloeden👏

24 mei 2023 om 12:12

Dat is heel mooi. Maar dan mag ie nog wel even een keer nadenken over welke methoden hij gebruikt. Of denk je dat die knakker uit t filmpje blij is dat hij nog vaker herkenbaar te zien is?

24 mei 2023 om 13:02

Want je kan deze meneer ook echt herkennen? Je ziet alleen z’n fluoricerende shirt en z’n kale achterhoofd. Er zijn in iedere stad honderden van zulke oudere mannen.. Sorry Feye_88, maar je bent hier echt aan het zeuren om te zeuren in mijn ogen. Swoll doet dit echt om de fitness-community te verbeteren en niet om zichzelf omhoog te halen. Ook is het slachtoffer niet herkenbaar in beeld..

24 mei 2023 om 13:05

Ja het is goed Feye_88. Kijk nou maar gewoon wat meer filmpjes van Joey Swoll dan ga je het misschien snappen. Daarnaast is in het filmpje van Swoll gewoon geblurred.

Dit is het enige filmpje wat je hebt gezien en je bent de enige die negatief loopt te doen. Je hoeft niet overal een maar achter te zetten.

24 mei 2023 om 13:48

De man is herkenbaar voor zijn naasten en zijn omgeving. Dat is al genant genoeg. Maar het gaat toch gewoon om het principe. Je vindt het niet goed dat Mudryk over de rug van die man een filmpje maakt. Maar de jongen uit dit filmpje laat dezelfde beelden zien.

Ik ben niet aan het zeuren om het zeuren. Ik geef om privacy en vind het niet oké om iemand ongevraagd in je filmpje te gebruiken als de inhoud daarvan compromitterend kan zijn.

24 mei 2023 om 14:00

Lekker naïef allemaal... Natuurlijk hoeft hij zijn grote platform niet te gebruiken om mensen ergens van op de hoogte te brengen en positiviteit uit te stralen, uiteindelijk draait het allemaal om de keiharde pegels en hoe meer volgers, hoe meer pegels. Zelfde verhaal met onze Moowke uit de Hoge Vucht.

Wat een trieste actie zeg, zou het überhaupt zijn bij iedereen die dit online gooit maar als je zelf ook nog zo'n groot bereik hebt... Goed dat hij op de vingers wordt getikt.

24 mei 2023 om 23:23

Dat op z’n vingers tikken zal wel meevallen in de realiteit. Gezien z’n nationaliteit ligt dat ook gevoelig natuurlijk. Dat mag niet.

Wat een beunhaas.
Gelukkig nog maar tot 2031 onder contract bij Chelsea.

Lekker kinderachtig van die mudryk, beetje 'makkelijk' ten koste van iemand anders proberen te scoren bij je miljoen volgers.
Tegenwoordig draait het alleen maar op de viral, alles moet online gedeeld worden en de grens schuift steeds verder op. (Nou is die grens al jaren lang haast niet meer te zien... als je de nodige familievlogbeelden en rampenvlogs ziet...)

Je faam en social media invloed gebruiken om een onschuldig iemand voor schut te zetten is wel heel erg laag zeg. Zegt ook veel over de persoon die dat doet. Walgelijk mannetje die Mudryk.

En terecht ook dat hij op zijn gedrag wordt aangesproken. Die oude man werkt keihard met een trainer om wat fitter te worden en dan gaat Mudryk een filmpje maken omdat die man per ongeluk zijn broek naar beneden heeft door die oefening. Echt schandalig en die man staat nu online voor miljoenen mensen. Die kerel bakt er geen reet van op het veld maar buiten het veld is die ook geen haar beter. Mudryk kan zich beter focussen op voetbal...

Dit typeert ook hoe de jeugd en jongeren omgaan met social media. Allemaal voor de aandacht en niet rekening houden met de persoon die op internet rond slingert. Geen woorden voor

Ik lach me als Arsenal supporter nog bijna elk weekend de pleuris dat Chelsea deze flop voor onze neus heeft weggekocht. Boehly je bent een enorme held!
Met betrekking tot deze actie: gewoon erg triest dat je het nodig vindt om deze man voor schut te zetten, bemoei je gewoon met je eigen zaken.

Vind het, zoals die jongen zegt, vrij triest om mensen belachelijk te maken die hun leven willen verbeteren. Helemaal op dit moment nu het aantal mensen met erg overgewicht groot is.

24 mei 2023 om 11:52

Ben het helemaal met je eens hoor. Maar zelfs als deze man niet op een roeiapparaat had gezeten om zichzelf te verbeteren, maar op een bankje in een park ofzo, was het nog niet grappig geweest om dit te filmen.

Het is gewoon een ontzettend triest figuur op zoek naar aandacht.

24 mei 2023 om 12:21

Helemaal mee eens. Lekker telefoontjes in je zak houden en focussen op jezelf.

Sommige mensen zouden echt verplicht een cursus heropvoeding moeten krijgen. Echt onfatsoenijk puberaal gedrag

Mudryk dacht natuurlijk eindelijk eens te scoren, als het op het veld niet lukt dan maar likes scoren. Zielig gedrag en mooi dat Joey dat weer eventjes aankaart.

Volledig terecht dat hij erop aangesproken wordt, want het is kansloos om zoiets online te zetten. Laten we alleen niet allemaal roomser dan de Paus proberen te zijn, als wij met een paar vrienden in de gym zoiets zien tikken we elkaar ook aan van 'moet je kijken'. Dat is natuurlijk heel iets anders dan het online zetten, maar er wordt door meerdere mensen gewoon om gegniffeld.

Mudryk heeft echt alles in zich om de grootste flop aller tijden te worden, gelukkig zit Chelsea maar voor 8 jaar aan hem vast.

De man die belachelijk wordt gemaakt heeft net zoveel goals gemaakt voor Chelsea als hij.

Misschien kan die Mudryk samen met zijn teamgenoten eens net zo hard aan de slag gaan op het voetbalveld als deze man in de sportschool. Dan zouden ze niet zo voor lul staan met een 12e plek in de PL.

de spelers van chelsea zijn het gewend om zo voor lul te lopen dit seizoen, dus hij dacht natuurlijk dat het een goed idee was om even de aandacht te verleggen, helaas voor hem, staat ie zelf nu nog meer voor lul

mensen die filmen in het openbaar zijn de grootste kansloze tokkies die je maar kan bedenken.
opzouten met dit soort figuren

Tja, geen klasse van Mudryk. Hij zet zichzelf meer voor schut dan die man.
Los daarvan compleet onbegrijpelijk dat Chelsea deze speler heeft binnengehaald. Had met moeite een half seizoen gepresteerd, bij Shakhtar, en men tikt er een godsvermogen voor af omdat hij drie goals heeft gemaakt in de poulefase van de CL. Complete waanzin.

Mudryk is hard opweg om de op één na grootste miskoop allertijden te worden, na Hazard> Real. Wat een aanfluiting is die man, en dus kennelijk ook naast het veld een debiel

24 mei 2023 om 12:08

Ik vind deze nu al misschien wel erger. Beide presteerde ze niet op het veld, maar Hazard heeft zich naast het veld nooit zo misdragen als deze kleuter.

24 mei 2023 om 12:44

Hazard is gewoon erger hoor. Kan niet eens fit zijn als voetballer om in te vallen. Tuurlijk is deze Mudryk ook niet best maar hij zit er pas een half jaar. Hazard zit er ondertussen al 4 jaar en heeft niks toegevoegd aan Real Madrid. Er is geen ergere miskoop dan Hazard in de historie van het voetbal.

24 mei 2023 om 13:12

Philippe Coutinho zit er qua prijs en prestaties ook wel dichtbij al heeft hij nog wel aardig wat kunnen spelen voor Barca.

24 mei 2023 om 16:27

86 miljoen voor Harry Maguire?

24 mei 2023 om 16:51

Maguire kan er gewoon niet zo veel van. Maar hij is fit, toont naar zijn kunnen inzet tijdens de wedstrijden en komt nooit in het nieuws met rare acties buiten het veld. Je kunt hem niet kwalijk nemen dat Man United dat bedrag voor hem op tafel legt.

Ben ik even blij dat hij niet naar Arsenal is gekomen.

100 mln…
Als je niet met bonussen kunt werken moet je als PL club lekker onder de 75mln blijven. Tenzij t een gearriveerde superster is.
Deze jongen had zeker onder 50mln excl bonussen moeten blijven. Dat er dan een enorme bonus van tientallen miljoenen wordt afgesproken, soit. Heb je iig garantie dat hemmen betaalt voor succes

Als advocaat van de duivel zou ik me misschien voor kunnen stellen dat je er voor jezelf om moet lachen en heel misschien filmt en aan 1 a 2 andere teamspelers laat zien. Misschien dat je nog een dolletje kan maken met die meneer zelf. Maar het delen op media en publiekelijk achter zijn rug om hem voor gek zetten is echt heel erg laag.

Arsenal dodged a bullet met Mudryk denk ik zo dan. Die had 80+ miljoen gekost en ik vrees ervoor dat hij wat gehyped is. Heb hem nog niets speciaals zien doen bij Chelsea.

Trieste actie van mudryk, concentreer je lekker op jezelf ipv een ander belachelijk te maken voor wat ‘likes’. Dit soort mafkezen zie je jammer genoeg steeds meer in de gym.

Zullen we zijn vader ook zo te kakken zetten? Kijken wat ie er dan van vind

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren