Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Mourinho wil na vertrek Salah toeslaan voor komst oude bekende'

Laatste update:

José Mourinho is tevreden over zijn huidige selectie bij Chelsea en wil alleen nog de transfermarkt op wanneer er spelers vertrekken. De coach heeft bevestigd dat Filipe Luis waarschijnlijk terug zal keren naar Atlético Madrid, en dus moet er een nieuwe linksback komen, maar het is nog onduidelijk of Mourinho ook een opvolger voor Mohamed Salah wil hebben.

/

Salah kwam in het afgelopen voetbaljaar niet in de plannen van Mourinho voor en werd in de tweede seizoenshelft verhuurd aan Fiorentina. Daar deed de Egyptenaar het erg goed, waardoor de Italiaanse topclubs nu voor hem in de rij staan. Mediaset heeft begrepen dat Mourinho bij een transfer van Salah een nieuwe aanvaller wil hebben en dat hij denkt aan een oude bekende: José Callejon. Mourinho werkte bij Real Madrid al twee jaar samen met deze Spanjaard.

Napoli hoopte Callejon in een mogelijke deal voor Salah te betrekken, maar hij heeft aangegeven dat hij alleen naar AS Roma of Internazionale wil verkassen. Nu is een 'losse' transfer van Callejon nog wel een mogelijkheid, zo wordt beweerd, maar dus pas wanneer Salah is verkocht. De 28-jarige Callejon speelde onder Mourinho 55 competitieduels voor Real en heeft er nu twee jaar bij Napoli (75 competitiewedstrijden, 26 doelpunten) op zitten. Er wordt gesproken over een transfersom van vijftien miljoen euro.

Denk je dat José Callejon een aanwinst kan zijn voor Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tjah... Daar wordt je als Chelsea zijnde echt niet sterker van, maar goed de bank/het zitje op de tribune moet toch door iemand warm gehouden worden.

22 juli 2015 om 18:39

Idd leuk als invaller met zijn geweldige snelheid maar als Callejon zijnde moet je dit niet willen.

22 juli 2015 om 19:34

Daar komt Mourinho voor het begin van de competitie wel uit.
Chelsea wordt echt niet zwakker.
Maar dan zal hij moeten investeren zoals Van Gaal dat doet en dat zal niet lukken.

Ah! Dat is een transfer die ik wel zou aanmoedigen! Ook een duidelijke verbetering ten opzichte van Salah als je het mij vraagt

echt dom van mourinho. je hebt toch veel meer aan een salah dan aan callejon.

22 juli 2015 om 18:37

Callejon is gewoon een goede speler hoor? Doeltreffender dan Salah.

Waarom zou je een vervanger willen hebben voor iemand die alleen op de tribune zit ?

22 juli 2015 om 20:52

Omdat de sky box ook vol moet zitten

22 juli 2015 om 22:55

+1 voor deze reactie ! Hierdoor maakte je mij even 2 seconden aan her glimlachen

Ik heb dan toch liever Pedro ook niet de droomkandidaat maar is toch een betere voetballer dan Callejon met veel meer internationale ervaring.

22 juli 2015 om 18:44

Wie is dan de droomkandidaat? Messi, Robben of Alexis? Ik zie Pedro als een serieuze versterking, iemand die Willian én Cuadrado op de bank zou houden (tenzij Willian op Oscar's positie komt uiteraard).

22 juli 2015 om 19:01

Zo moeilijk is dat niet echt Cuadrado zit nu al op de bank en de rechtsbuiten positie is niet eens de positie van Willian hij speelt daar alleen vanwege gebrek aan beter het is een goede speler Pedro daar niet van maar ik zie liever Reus komen.

22 juli 2015 om 19:15

Jongens jongens jongens er is maar 1 oplossing. Griezmann.

22 juli 2015 om 19:47

Ohjaa. De topscorder van Atletico zou graag een transfer willen voor de bank van Chelsea. Ze kunnen beter een speler halen die met het idee van op de bank zitten wel okee vind. Een jeugdspeler of Jesus Navas.

23 juli 2015 om 09:35

Griezmann gaat echt niet op de bank als hij zal worden gehaald. Griezmann kan mooi op de rechtsbuiten positie spelen, en Willian die daar normaal speelt kan dan mooi naar de 10.

23 juli 2015 om 10:31

Dan krijgt Griezzman nooit een vaste positie dus. Want bij Socidad stond hij op links, nu bij Atletico (schaduw)spits en straks volgens jou rechts. Griezzman kan beter blijven waar hij is en volgend jaar kjjken naar een transfer.

23 juli 2015 om 10:50

Griezmann heeft best wel vaak rechtsbuiten gestaan vorig seizoen. Op de rechtsbuiten positie deed hij het prima. Als Griezmann zal komen gaat hij echt niet op de bank zitten hoor. Dit wordt dan de opstelling van Chelsea:
Courtais
Ivanovic-Terry-Gahil/Zouma-Azpilicueta
Fabregas-Matic
Griezmann-Willian-Hazard
Diego Costa

Courtais
Ivanovic
Terry/Stones
Gahil/Zouma
Azipiclueta
Fabregas
Matic
Griezmann
Willian
Hazard
Diego Costa
22 juli 2015 om 18:45

Maar pedro gaat echt niet van Barca bank naar Chelsea bank

22 juli 2015 om 19:01

Callejon s een prima speler voor op de bank. Kost ook veel minder dan Pedro. Maar hoop dat ze ook nog wat gaan doen aan de basis. het liefst hoop ik op Marchisio en Cesc dan op ''10''. Maar Chelsea moet eerst heel veel spelers kwijt zien te raken. Marin, Moses, Mikel, Cuadrado, Ramires en ook Oscar. Gelukkig lopen Luis en Salah al richting de uitgang. Hoop dat dit de opstelli ng word komend seizoen.

Courtois
Ivanovic
Terry
Cahill
Azpi
Marchisio
Matic
Willian
Cesc
Hazard
Costa
22 juli 2015 om 19:07

Ik heb Fabregas het liefst op 8 niet op 10 en Marchisio tja hele goede middenvelder maar is 29 en had geloof ik net zn contract verlengd bij Juventus.

Callejon is ook geen verkeerde speler voor de bank maar ik zie liever een speler voor de basis dan komt Pedro toch meer in aanmerking dan Callejon.

22 juli 2015 om 19:10

Ik heb Fabregas het liefst op 8 niet op 10 en Marchisio tja hele goede middenvelder maar is 29 en had geloof ik net zn contract verlengd bij Juventus.

Callejon is ook geen verkeerde speler voor de bank maar ik zie liever een speler voor de basis dan komt Pedro toch meer in aanmerking dan Callejon.

22 juli 2015 om 19:16

Marchisio is juist perfect door zijn leeftijd. Dan kan Ruben het op termijn overnemen, als Mourinho hem echt kansen wil geven. het liefst hoop ik op een dubbel deal met Juve, Marchisio Rugani heeft Chelsea ook gelijk een vervanger voor Terry.

Van Pedro ben ik niet zo'n fan. Als hij een basisplaats krijgt zou ik het geen verbetering vinden.

22 juli 2015 om 20:53

Aze/che 4 Ever
Nee man, moet je echt niet willen Cesc is een pure centrale middenvelder, in een aanvallendere rol gedijt hij echt niet. Ik weet niet of je vaak naar Barca & Spanje keek maar daar viel het toch op dat hij het moeilijker heeft in een hogere rol, waar hij minder ruimte krijgt?
Het is een geweldige voetballer, maar hij heeft ruimte nodig, centraal op het middenveld. Anders neem je pakweg 30 procent van z'n kwaliteiten weg.

22 juli 2015 om 21:06

Ik heb niks met het Spaanse voetbal dus nee heb niet vaak naar Barca of Spanje gekeken. Afgelopen seizoen heeft hij ook wel eens op ''10'' gespeeld en deed het aardig. Natuurlijk waren zijn beste wedstrijden naast Matic, maar op ''10'' was hij ook niet slecht. Iig veel en veel beter dan Oscar

22 juli 2015 om 22:33

Fabregas zijn beste plek is inderdaad naast matic. Maar dan moet er ook wel een oscar op de 10 staan die goed is en dat gebeurd gewoon niet zo veel. Dus dan heb ik soms liever fabregas op die plek en ramires of zelfs zouma naast matic.
Daarom ook dat er echt wel eens een (zeer) goede rechtsbuiten moet komen ipv willian, zodat die naar de 10 kan ipv oscar.

Uitstekende speler die nooit zeurt en altijd alles geeft voor zijn team.
Ook een hele goede invaller.

Mourinho zou eigenlijk Arjen Robben terug moeten halen naar Stamford Bridge.

Mourinho kan niet investeren zoals Van Gaal dat kan want dan kan hij ook spelers halen voor 50 a 60 miljoen.
Dan word je beter en kun je de Cl winnen.

Hij had toch al een akkoord met atletico madrid??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren