Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Mourinho maakt uitzondering en haalt oude bekende terug naar Chelsea'

Laatste update:

Didier Drogba kan nog van waarde zijn voor Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede spits, maar costa, torres.. Droga?

Opmerkelijk, maar een goede sub achter Diego Costa lijkt mij!

Even tussendoor. Volgens de bookmakers. Unibet is Mario Balotelli op weg naar Arsenal. Voor elke euro die je inzet op Balotelli naar Arsenal krijg je €1,40 terug. Iemand die er iets meer over weet?

21 juli 2014 om 23:31

Wenger die heeft gezegd dat hij Balotelli niet op het oog heeft

22 juli 2014 om 07:54

Zou er niet van opkijken als hij Italië zat is, denk alleen dat Arsenal geen 2 grote aankopen gaat doen in de voorhoede. Al genoeg opties voor de 2/3 posities voorin met Giroud, Sanchez, Walcott, Podolski, Chamberlain, Cazorla, Campbell, Afobe, Sanogo & Gnabry.

Di Maria naar Psg (1,47) lijkt nu wel rond te komen.

Drogba zou een geweldige mentor zijn voor zowel Lukaku als Costa. Met jonge talenten als Bamford die ook nog rondlopen bij Chelsea heb je met Drogba als meester toekomstige top in handen. Tactisch zeer sterk en was vooral mentaal zeer sterk door in grote wedstrijden altijd thuis te geven. Ideale man voor Mourinho die ook spelers mentaal helemaal strijdklaar kan maken. Met Lampard over een paar jaar als veldtrainer is de technische staf klaar voor de toekomst en daarmee ook voor de doorstroom van de jeugd. Deze begint in mijn ogen namelijk bij stabiliteit in de staf. Iets wat de afgelopen 10 jaar niet aanwezig was.

22 juli 2014 om 08:03

Doorstromen jeugd ?? Chelsea is een koopclub en dat zal de aankomende jaren wel blijven met deze eigenaar .

22 juli 2014 om 17:50

Oh ja. Inderdaad. Die jeugdspelers en jonge talenten worden gekocht om op de tribune te zitten. Chelsea is zeer bezig met de FFP en probeert dus jonge spelers te kopen en die zelf op te leiden. Een aantal spelers zullen direct verhuurt worden of in de U21 te spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren