Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho deelt sneer uit aan Özil na antwoord tijdens Q&A op Twitter

Laatste update:

Een antwoord van Mesut Özil tijdens een Q&A op Twitter, heeft dinsdag een vileine reactie van José Mourinho uitgelokt op de persconferentie in aanloop naar het duel tussen Tottenham Hotspur en Fulham van woensdagavond. De aanvallende middenvelder van Arsenal schreef op Twitter dat hij liever een punt achter zijn carrière zou zetten, dan dat hij ooit in het shirt van the Spurs zal spelen.

“Nu je contract afloopt bij Arsenal... Als je nog maar één contractaanbieding ergens zou krijgen en die kwam van Tottenham, zou je dan een punt achter je loopbaan zetten? Of bij Tottenham tekenen?”, zo luidt de vraag tijdens de Q&A met Özil. “Gemakkelijke vraag”, zo luidt de reactie van de 32-jarige aanvallende middenvelder, die al sinds maart geen wedstrijd meer speelde voor Arsenal, in het bezit is van een aflopend contract en de laatste tijd nadrukkelijk gelinkt wordt aan een vertrek uit Londen. “Ik zou een punt achter mijn loopbaan zetten.”

“Wie heeft hem verteld dat Tottenham belangstelling voor hem zou hebben?”, reageert Mourinho gevat, als hij tijdens de persconferentie geconfronteerd wordt met het antwoord van Özil. De Portugese oefenmeester bereidt zich momenteel met zijn ploeg voor op een thuiswedstrijd tegen Fulham, die eerder vanwege een corona-uitbraak bij the Cottagers werd afgelast. Eigenlijk had Tottenham het deze week moeten opnemen tegen Aston Villa, maar de ploeg uit Birmingham heeft eveneens te maken met een reeks coronabesmettingen. Het treffen is daarom verplaatst en vervangen door het nog in te halen duel tussen Tottenham en Fulham.

Het leidde tot chagrijn bij Fulham, dat klaagt over het feit dat er pas deze week bekend werd dat het duel met Tottenham woensdag ingehaald zou worden. “Zijn jullie serieus? Fulham heeft 48 uur om zich voor te bereiden op deze wedstrijd”, reageert Mourinho op de klachten van Fulham. “Kijk, ik kreeg pas twee uur voor de aftrap te horen dat we niet tegen hen zouden gaan spelen.” Het eerdere duel tussen Tottenham en Fulham werd slechts een aantal uur voor de aftrap definitief afgelast, nadat er een dag eerder al was gemeld dat the Cottagers te maken hadden met veel coronabesmettingen.

Mourinho krijgt tevens vragen over Harry Winks, die de laatste dagen nadrukkelijk in verband gebracht wordt met een transfer naar Valencia. “Wat moet ik doen om deze geruchten te stoppen? Ik heb al eerder gezegd dat hij nergens heen gaat”, reageert Mourinho. “Als ik zeg dat hij nergens heen gaat, wat willen jullie dan nog meer? Hij heeft de laatste wedstrijden gespeeld, behalve afgelopen zondag tegen Marine. Omdat andere spelers, zoals Gedson Fernandes, een kans kregen. Tegen Fulham zal hij weer bij de selectie zitten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

een Arsenal speler die insinueert liever te stoppen dan bij tottenham te spelen en een tottenham coach die zegt dat ie geen interesse heeft in een Arsenal speler die aan de bank geketend zit...wereldschokkend nieuws zeg

12 januari 2021 om 17:40

Toch altijd grappig om te zien hoe een zak met miljoenen zulke praatjes teniet doet, Mourinho is daar zelf een mooi voorbeeld van overigens getuige het feit dat toen hij bij Chelsea zat zei nooit een andere club uit London te zullen trainen. Mooi stukje contractonderhandeling

Dit soort dingen zijn altijd zinloos om te vragen.. de intresse is er totaal niet en zal er ook nooit komen, dan is het makkelijk om dit soort antwoorden te geven en zo "zieltjes" te winnen bij je huidige supporters..

12 januari 2021 om 16:54

Kan het ook dat Ozil zelf ook geen interesse heeft. Zoveel slimme middenvelders heeft spurs anders niet

Hij heeft al die tijd steun van de fans gekregen, vind het gewoon een nare vraag die ze hem stellen. Natuurlijk zal hij de rug niet keren naar de fans. Dit zijn ook gewoon inkoppers voor Mourinho, dat vinden ze daar geweldig in Engeland.

12 januari 2021 om 16:19

Inkoppers voor Mourinho of voor Ozil?

12 januari 2021 om 16:28

Beide, aangezien Mourinho altijd een antwoordje klaar heeft staan hé.

Tja.. gevat.. Als hij echt savage was zou hij zeggen dat hij in de veronderstelling was dat Ozil al met pensioen is.

12 januari 2021 om 16:21

Ergens ook wel laag omdat niemand de situatie van Ozil echt weet. Lijkt me sterk dat hij zo is afgezakt om helemaal niet meer in de plannen van Arteta voor te komen. Er zijn geluiden dat het te maken heeft met de uitspraken van Ozil over bepaalde onderwerpen, andere beweren weer wat anders.

12 januari 2021 om 16:27

Voor die hele heisa speelde hij ook al als een zoutzak en was het achilleshiel van Arsenal, dus voor mij nogal wiedes dat hij de schijn tegen zich heeft als men het heeft over wie de schuldige is en waarom herr Ozil nog minder inzet toonde. Hij vertoonde daarvoor ook al bar weinig voor een giga salaris Maar goed dat is mij mening, een fan van voetballers die hard werken, dus hij viel bij mij al sneller door de mand dan bij een ander waarschijnlijk.

12 januari 2021 om 17:26

Jaa zeker. Ozil word gewoon op de bank gehouden omdat ie voor de oeigoeren opkwam en Arsenal bang is geld te verliezen uit China. Simpel.

12 januari 2021 om 18:16

Ja dat is gewoon zo! Oh en waarom is dat dan gewoon zo? Ja gewoon, omdat het zo is en omdat anderen dat ook gewoon gezegd hebben. Ik hoef dat verder gewoon niet uit te leggen gewoon, gewoon.

12 januari 2021 om 19:02

Ik weet dat Arsenal je club is en je wat tegen Ozil hebt maar dit is duidelijk genoeg maat. Je hoeft mijn mening en van tig anderen niet te accepteren maar wel te respecteren.

Beetje kinderachtig, maar niks anders gewend van Mourinho. Neemt niet weg dat het een geweldige coach is natuurlijk. Er wordt aan Özil een vraag gesteld, waarop hij een normaal antwoord geeft.

12 januari 2021 om 16:59

Mwoah, is dat zo? Heeft natuurlijk wel prima resultaten behaald, maar hij laat ook duidelijk zien dat er bij hem nooit rust of een stabiele situatie voor de toekomst achter blijft. Altijd met gedoe/heisa overal weg gegaan waarbij hij een spoor van vernieling achter liet.

12 januari 2021 om 18:47

Ik had het ook over zijn resultaten natuurlijk, qua karakter is er iets goed mis bij deze man, haha.

Als je zoals Ozil een dergelijke opmerking maakt dan kies je zo ongeveer wel je slechtste tegenstander uit met Mourinho. Die vent vindt niks zo leuk als ruzie maken met mensen van andere clubs, daar is hij immers een meester in. Daag je hem ok maar een beetje uit dan heb je op zeker beet ook. Wat vind ik het een vreselijke man.

12 januari 2021 om 18:19

Valt toch allemaal wel mee? Mourinho wijdt er 1 opmerking aan. VZ maakt er een titel van.

Wat is er zo belangrijk aan die Ozil, dat er dagelijks een topic staat over deze voetballer, die zijn hoogtepunt allang heeft gehad en passe is. Viel mij gewoon op. Zwaar over gewaarde voetballer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren