Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mislintat en Ajax lopen blauwtje bij gerenommeerde aanvallende middenvelder’

Laatste update:

Emil Forsberg ziet een dienstverband bij Ajax niet zitten, zo meldt het Zweedse Aftonbladet. Volgens de Scandinavische ochtendkrant heeft Sven Mislintat bot gevangen bij de 31-jarige aanvallende middenvelder van RB Leipzig. Forsberg, die bij Die Roten Bullen nog tot medio 2025 vastligt, gaat zijn contract in de Red Bull Arena hoogstwaarschijnlijk verlengen. De 81-voudig international van Zweden verruilt de Bundesliga dus niet voor de Eredivisie.

Ajax is nog altijd op zoek naar een aanvallende middenvelder. Vrijdag meldde Fabrizio Romano dat Eduard Spertsyan (FC Krasnodar) nog steeds bovenaan het lijstje staat bij Mislintat. Forsberg komt in ieder geval niet naar Amsterdam toe om ‘op 10’ te spelen, daar hij zijn contract in Leipzig met twee seizoenen gaat verlengen. Trainer Marco Rose ziet in de rechtspoot nog altijd een belangrijke kracht voor zijn selectie. Forsberg kwam in het gewonnen Supercup-duel met Bayern München (0-3) als invaller slechts twaalf minuten in actie.

De concurrentiestrijd met Xavi Simons en Dani Olmo zorgt er echter niet voor dat Forsberg eieren voor zijn geld kiest. De Zweed is gelukkig in Duitsland, waar hij al sinds 2015 verblijft. Leipzig nam Forsberg destijds voor 3,7 miljoen euro over van Malmö FF. Momenteel is hij volgens Transfermarkt zo’n 7 miljoen euro waard. Forsberg groeide in de afgelopen 8 seizoenen uit tot een clubicoon bij Leipzig. In 304 officiële wedstrijden voor de Duitse club was de middenvelder goed voor 67 doelpunten en 67 assists. Met name met zijn standaardsituaties zorgt Forsberg voor veel gevaar.

Mislintat heeft dus opnieuw een poging gewaagd om een speler met ervaring in Duitsland te strikken. Eerder namen de Amsterdammers Jakov Medic over van FC St. Pauli, terwijl reservedoelman Diant Ramaj vanuit (Eintracht) Frankfurt naar de Johan Cruijff ArenA kwam. Mislintat hoopt zich naast Josip Sutalo (Dinamo Zagreb) ook met Hiroki Ito van VfB Stuttgart te versterken. De Japanse centrale verdediger annex linksback lijkt van de Duitse club echter niet te mogen vertrekken. Een andere centrale verdediger van de club, Konstantinos Mavropanos, is hard op weg naar West Ham United, waardoor Stuttgart de deur zou hebben dichtgegooid.

Had Forsberg een aanwinst voor Ajax kunnen zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja was het proberen waard zou ik zeggen. Is een leuke speler bij Leipzig en ik snap wel dat hij graag nog wat langer blijft. Zonder CL voetbal en het waarschijnlijk ook nog in moeten leveren van salaris gaat het een heel lastig verhaal worden om überhaupt sterkhouders op te halen ergens. Voor jong talent snap ik de aantrekkingskracht van Ajax uiteraard wel.

Weer een leuke titel verzonnen door VZ, aangezien er later in de tekst staat dat het niet een zeker is of Ajax wel interesse heeft getoond.

Indien Forsberg daadwerkelijk is benaderd door Ajax, heeft Mislintat opnieuw een poging gewaagd om een speler met ervaring in Duitsland te strikken.

Ik hoop vooral dat Ajax Spertsyan nog weet op te halen, die lijkt toch wel goed te voldoen aan het plaatje wat de nummer 10 bij ajax moet kunnen.

Jammer, het is een zeer goede nummer 10 die met zijn ervaring het nodige had kunnen toevoegen. We hebben nog sterkhouders met een wat hogere leeftijd nodig, om het team in balans te houden.

18 augustus 2023 om 16:18

Zeker weten, maar ik kan me voorstellen dat deze speler nog zeker CL wil spelen. Dat zou bij Ajax gewoon niet het geval zijn.
Wellicht een jaar later wel.,

18 augustus 2023 om 16:23

Wat betreft Forsberg kan ik het inderdaad wel begrijpen.

Waarom toch de hele tijd bezig met een aanvallende middenvelder? Daar heb je Berghuis toch? Laat Berghuis daar lekker spelen tot jongens als Hlynsson en Misehouy rijp zijn om het na een jaar of 1/2 over te laten nemen. Of willen ze bij vertrek Kudus met Berghuis op rechts spelen? Zie ik ook niet echt zitten. Ga gewoon voor Nuamah als Kudus vertrekt.

18 augustus 2023 om 16:40

Berghuis mag mijn inziens best een serieuze concurrent krijgen. Misehouy komt nog veel te kort en Hlynsson wordt nooit Ajax 1 materiaal. Berghuis heeft in de afgelopen 2 seizoenen nooit echt constant gepresteerd en van concurrenten als Taylor en Klaassen zou ik ook niet snel dat stapje extra zetten uit angst om mijn plek te verliezen. Gewoon vol inzetten op 2 uitstekende spelers op 10 die elkaar pushen. Taylor wat mij betreft verhuren om te zien of hij op een lager niveau uit kan blinken en Klaassen verkopen

18 augustus 2023 om 16:43

Misehouy is nu al 1 van de beste in Jong. Kan zonder twijfel als back-up fungeren zoals Babadi dat kan bij PSV. Zijn kwaliteiten zie je direct. Hlynsson speelde een goede voorbereiding en werd ook steeds beter in Jong vorig jaar. Hoezo kan hij geen Ajax 1 materiaal worden? Eventueel Hlynsson verhuren. Taylor gewoon laten concurreren voor de 8 positie met Branco. Als we niet eens meer op talentvolle jeugd kunnen vertrouwen als back-ups.. dan is het vertrouwen in de jeugd wel erg laag.

Hoe zo blauwtje?
Ik wist niet eens dat Ajax belangstelling had, hoop dat Spertsyan door gaat en nog een linksback.
Nico gaat niet als ik het zo hoor en vindt ik oprecht jammer, kent het ajax spel en kan je gelijk inzetten en zal vast niet duurder zijn dan die Argentijn die 11 miljoen moet kosten van Antwerp

Wat is het plan dan met Berghuis? De flanken lijken aardig bezetting te hebben (mocht Kudus blijven)

Snap hem wel, eredivisie is niet aantrekkelijk als je basisspeler bent in de Bundesliga.

Beetje ervaring, uit de regio: Hans Vanaken van Club Brugge. Dennis Praet van Leicester, Jesper Lindstrom van Frankfurt. Maar die komen niet als roulatiespeler. Die willen garantie van een basisplek en een fors salaris (naar de maatstaven van Ajax). Dus dan moet je afstand doen van of Steven Berghuis of Mo Kudus.

Mochten ze een nieuwe ervaren 10 vinden, dan zou ik Berghuis ruilen tegen die Avila; op die manier krijgen Ajax en Antwerp wat ze beide zochten.

Nou voetbalzone….. zijn trainer en club wilde hem niet laten gaan….. dat is heel iets anders hè

Ik blijf hoop houden op Spertsyan, van wat ik van hem heb gezien lijkt het mij een topper voor onze competitie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren