Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mislintat-aankoop spreekt: ‘Zolang mijn contract loopt, blijf ik bij Ajax’

Laatste update:

Anton Gaaei is niet van plan Ajax al na een jaar te gaan verlaten. De Deense rechtsback, die geen bijster goed begin kent in Amsterdam, is van plan zijn contract tot de laatste seconde uit te dienen. "Ik besteed geen aandacht aan geruchten", spreekt Gaaei vol zelfvertrouwen tegenover Flashscore.

Razend benieuwd was men in de hoofdstad, toen Gaaei in augustus als opvolger van de vertrekkende Jorge Sánchez werd gepresenteerd. De 21-jarige Deen kwam voor vierenhalf miljoen euro over van Viborg FF en moest de concurrentie aangaan met Devyne Rensch.

Het mag echter nog geen succesverhaal heten. Gaaei maakt zelden indruk wanneer hij speelt, en werd zowel onder Maurice Steijn als John van 't Schip al eens voor rust naar de kant gehaald.

Dat ging Gaaei niet in de koude kleren zitten. "De afgelopen maanden is het plezier een beetje achtergebleven", geeft de zomeraanwinst eerlijk toe. "Het gaat echter beter. Het is belangrijk je niet te veel aan te trekken van wat ze over je zeggen en te luisteren naar de mensen die belangrijk zijn."

Zoals Jordan Henderson, die Gaaei al bevestiging gaf van zijn kwaliteiten. "Hij heeft mij verteld dat ik een goede speler ben en dat ik aan mijn zelfvertrouwen moet werken. Het is geweldig dat zo’n speler mij helpt om de moed te behouden. Hij heeft een grote invloed op ons jonge spelers."

Van die 'jonge spelers' was Gaaei er een die een langdurig contract voorgeschoteld kreeg. De Deens jeugdinternational tekende tot medio 2028 in de Johan Cruijff ArenA en is niet van plan voortijdig de handdoek in de ring te gooien. "Zolang mijn contract loopt, blijf ik bij Ajax. Ik besteed geen aandacht aan geruchten", aldus Gaaei, die overigens wel aangeeft zichzelf 'beter te hebben willen laten zien'. "Dat zal naarmate ik meer vertrouwen van de ploeg krijg wel komen."

Gaaei kwam tot nog toe tot 27 officiële optredens voor Ajax, waarvan dertien als basisspeler. Ook kwam hij zesmaal in actie voor Jong Ajax. De Amsterdammers zouden hem volgens De Telegraaf. overigens 'gewoon' willen lozen komende zomer. Alleen Diant Ramaj, Sivert Mannsverk en Branco van den Boomen zouden van alle zomeraanwinsten in aanmerking komen voor een langer verblijf.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha de beste man gaat een Bogarde gooien, groot gelijk heeft ie toch.

21 maart 2024 om 14:04

Dan ook maar Bogarde terug halen om hem de fijne kneepjes van het vak te laten zien 😉

21 maart 2024 om 14:43

Bogarde mag wat mij betreft sowieso terugkomen. Is het niet bij het eerste, dan gewoon in de jeugd. Het verdedigen is nu ondermaats. Niet alleen Gaaie staat vaak aan de verkeerde kant, ook Hato en afgelopen zondag Kaplan staan verkeerd. Daarop kun je trainen en zoiets kun je leren. Mogelijk dat onder een nieuwe trainer deze Gaaie wellicht opbloeit. Tot nu toe is het jammer genoeg gewoon slecht. Enigste positieve is zijn werklust en loopvermogen. Laten we hopen dat velen het nu verkeerd zien en dat hij toch positief gaat verrassen.

21 maart 2024 om 14:15

Bij zijn presentatie kon je merken dat Gaaei onder de indruk was dat speler was van 'het grote Ajax'. Waarschijnlijk spreekt hier de ambitie van de Deen.

21 maart 2024 om 14:22

Ik lees dit toch wel anders. Zolang hij daar zit gaat hij ervoor.

Wat op zich te prijzen is.

21 maart 2024 om 15:10

Precies, gun hem nog even. Aanvallen prima, goeie voorzet en met wat speciale aanwijzingen van bij voorbeeld een Bogarde op het verdedigende vlak….

Benieuwd waar hij in 2028 transfervrij tekent.

Wellicht beter om de eer aan jezelf te houden en naar een andere competitie en club te gaan waar de verwachtingen wat lager liggen, want er zit weinig progressie in. Nog vier van zulke seizoenen wordt hijzelf ook niet vrolijk van.

21 maart 2024 om 13:44

Aldus een gefrustreerde Ajax supporter. Volgens mij is er gewoon een contract tussen partijen en als hij er zo in staat, dan staat hij in zijn recht.

21 maart 2024 om 13:51

Volgens de gedachtegang van veel supporters is een contract alleen ten gunste van hun club. Echter hebben beide partijen met volle verstand een overeenkomst getekend slechts enkele maanden geleden. Ik geef hem groot gelijk, spelers zijn geen handelswaar die je te pas en te onpas maar kan verhandelen..

21 maart 2024 om 13:59

De wens is de vader van de gedachte zullen we maar zeggen, waarschijnlijk wil je graag dat hij gefrustreerd is maar volgensmij geeft hij een aardig normale reactie?

Wat is hetgeen in zijn reactie precies wat zou verwijzen naar frustratie als ik vragen mag?

Verder zegt hij toch ook nergens dat hij zijn contract niet uit zou mogen dienen?😂


Ot. Geef die jongen nog 1 seizoen de kans, als back up en mocht hij komend seizoen nogsteeds zo door het ijs zakken dan is het voor beide partijen beter om naar een andere oplossing te zoeken.

21 maart 2024 om 14:36

Op één belangrijk punt ben ik het met U oneens. In het Nederlandse topvoetbal, met name ook bij de top3 of top5, zijn spelers wel degelijk handelswaar. De Nederlandse topploegen zijn financieel afhankelijk van transferinkomsten om de begroting op orde te houden met toch een representatief elftal op het veld. Bij Feyenoord hebben we jaren kunnen waarnemen hoe een club er financieel en dus ook sportief voor staat als grote uitgaande transfers langdurig uitblijven, gelukkig doet Feyenoord het de laatste jaren aanzienlijk beter. Ajax heeft altijd hoofdprijzen ontvangen voor opgeleide spelers, mede door de naam van de club als opleidingsinstituut. PSV hangt daar een beetje tussenin maar levert wel vrijwel ieder seizoen een aantal (sub)topspelers af, denk aan Depay, Malen, Gakpo, Madueke en komende zomer waarschijnlijk Bakayoko. De topclubs herinvesteren transferinkomsten weer in nieuw talent uit Eredivisie en KKD. Het Nederlands voetbal is dus bij uitstek een soort handelshuis omdat de inkomsten uit sponsoring en media ver achter blijven bij "the big five".

Van Sanchez naar Gaaie, niet echt de vooruitgang die verwacht werd. Alsof je van steunwieltjes naar een driewieler gaat. Van mij part wordt je verhuurd, et Gaaie goed m’n jong.

21 maart 2024 om 13:33

Sanchez had je beter kunnen behouden. Zo slecht was die jongen helemaal niet eens.

21 maart 2024 om 13:48

Nou elke wedstrijd die ik van Sanchez gezien heb, vond ik hem echt waardeloos. Misschien dat die fysiek wat sterker was, maar die kon echt totaal niet voetballen.

21 maart 2024 om 14:03

Sanchez was echt nog een heel stuk slechter dan deze gaaie, die jongen kon er echt helemaal niks van. Hij kon zowel niet verdedigen met z’n constante gehap als niet aanvallen waarin hij nog een stuk slechter was, wanneer hij de bal kreeg raakte die direct in paniek, zelden zo’n slechte back bij Ajax gezien, atouba wellicht.

21 maart 2024 om 14:09

Sanchez was zeker niet de beste voetballer, maar ik vond hem ook niet zo slecht dan dat sommige hem hier afspiegelen. Is in mijn ogen de beste rechtsback die ze de afgelopen jaren gehad hebben.

21 maart 2024 om 14:19

Wat een onzin, Jorge Sanchez was gewoon een oke speler. Begint bij Porto ook steeds beter te spelen, viel niet door de mand tijdens Arsenal - Porto en onlangs twee assists.

Bij Ajax 5 G/A in 17 Eredivisie wedstrijden is niet heel slecht.

21 maart 2024 om 14:25

Sanchez wordt vooral door Rensch liefhebbers afgekraakt. Als je zonder jeugd-bril kijkt is Sanchez echt niet zo veel slechter dan Rensch.

21 maart 2024 om 15:17

Maar waarom zou je tevreden zijn met een rechtsback van 5 miljoen die “echt niet zo veel slechter” is dan je eigen jeugdproduct?

Persoonlijk denk ik als Rensch liefhebber nog altijd dat hij alle facetten van een goede back heeft. Goed in de 1 op 1, snel, sterk, tweebenig en kan bovengemmiddeld voetballen. Alleen blijft hij al twee of drie jaar lang niet 90 minuten geconcentreerd en dat maakt hem op dit moment niet geschikt voor de (Nederlandse) top. Hij boekt daarin ook weinig progressie dus ik snap dat je als trainer en TD dan verder kijkt.

Maar wat er voor terugkomt is allemaal voetballend minder, verdedigend minder én ze hebben dezelfde domme momenten. Ja dan gaat mijn voorkeur uit naar het jonge jeugdproduct.

Ondanks zijn grote fouten zie ik wel iets in deze speler. Fysiek op orde, doelgericht en strakke inspeelpass/goede trap. Voorzetten kunnen wel beter doordat hij nog onrustig is, maar dit zal met de leeftijd/aanpassing nieuwe club vast beter worden. Voor nu niet goed genoeg, maar vind hem beter dan Gooijer.

21 maart 2024 om 13:28

Ik zie echt helemaal niets in hem. Vind hem slecht in de passing, slecht in positioneren, slecht in voorzetten, slecht in de duels, slecht in de lucht.

Alleen fysiek/conditioneel lijkt ie in orde. Maar ik kan me niet voorstellen dat het ooit een nuttige speler wordt.

21 maart 2024 om 13:34

Ik zie het dus ook nog wel in deze jongen. Hij heeft vanaf het begin 0 vertrouwen gekregen. Ik wil het wel eens zien bij een goede coach! Slechter dan Gooijer kan ook niet... ik snap niet dat hij onbeperkt vertrouwen krijgt

21 maart 2024 om 14:36

Ik kan gewoon niet vergeten dat hij in een 1-op-1 verdedigende actie met Lozano letterlijk besloot om de andere kant op te rennen. Dat was zo'n bizar moment dat ik me echt afvraag wat zijn niveau is. Was helemaal niemand in de buurt, je hebt 1 taak (lijn dichtlopen tussen aanvaller en de keeper) en je besluit om zijdelings richting de achterlijn te rennen.

Dan is er wel iets mis met je inzicht hoor

Lekker in jong Ajax meters maken en misschien ontwikkeld hij zich goed verder. Zit zeker wel rek in maar momenteel komt hij niveau tekort.

Blijven en ontwikkelen misschien zelfs uitlenen maar deze jongen is niet alleen maar slecht, 21 jaar nieuw land 20x grotere club en onder gigantische druk knokt hij zich toch weer terug. Met de juiste begeleiding valt hier echt wel meer uit te halen. Sowieso moet er gekeken worden naar 1e keuze Rensch die gewoon zwaar te kort komt en zich niet meer ontwikkelt sinds z'n 1e 10 potjes.

21 maart 2024 om 13:34

!nieuwe trainer, nieuwe staff, nieuw seizoen we zullen zien hoe het dan gaat. Van mij krijgt hij het voordeel van de twijfel.

21 maart 2024 om 13:52

Mensen gaan mij voor gek verklaren, en dat is prima, maar wellicht is hij een extra optie voor de rechtsbuiten positie wanneer je moet counteren. Diepe bal en rennen. Hij heeft weinig techniek maar wellicht is dat wel bij te schaven.

21 maart 2024 om 15:59

Tinus ik verklaar je niet voor gek hoor, dat is ook niet uit te sluiten. Ik hem nog niet afgeschreven, mentaal zit het goed wat knap is voor die leeftijd en omstandigheden.

21 maart 2024 om 14:01

Deze zomer afscheid nemen van Devyne Rensch. Geen basismateriaal, boekt geen enkele progressie en is daarnaast onbetrouwbaar. Wellicht zorgt het label Ajax-jeugdopleiding nog voor een leuk prijsje.

21 maart 2024 om 14:23

Ook verkopen. Ajax heeft behoefte aan een ervaren RCV, een leider. Ik had lange tijd vertrouwen in Sutalo, maar het is een pure mismatch met Ajax. Wellicht past de Kroaat beter in de Italiaanse competitie.

21 maart 2024 om 20:08

Hij speelt hij de laatste tijd juist beter en beter. Hie kan je dan nu je vertrouwen verliezen.

Wel een goede mentaliteit, maar of ie het daarmee gaat redden....

Makkelijk zeggen als er verder geen interesse in je is. Als hij beter gaat worden en wel van waarde is komt er ook vanzelf interesse. Zelfs als hij niet beter gaat worden komt Ajax er wel vanaf. Er zijn ook heel veel clubs gewoon nog slechter dan Ajax die hem best wel willen hebben. Maar het is aan hem natuurlijk. Geld harken is ook lekker natuurlijk

Hij is nog altijd maar 21. Wellicht kun je hem volgend jaar verhuren en leeft hij bij een andere club een beetje op. Dan kun je hem voor een prima bedrag nog ergens slijten

Na jaar één van de vijf, dat bovendien hopeloos mislukt is, zeggen dat je je contract uit gaat dienen lijkt me redelijk overmoedig, zeker in de voetbalwereld.

21 maart 2024 om 13:40

Of juist slim, Ajax kan hem niet zomaar lozen en zolang hij zelf wil blijven gaat er niks gebeuren. Ik zou m lekker in Jong Ajax minuten laten maken in de luwte

Is hij echt zo naïef dat hij denkt dat Henderson het meent dat hij hem een goede speler vindt? Lijkt mij reëler dat Henderson dit alleen zegt om hem een beetje op te beuren.

Buiten dat deze jongen wat domme fouten heeft gemaakt op het veld, vind ik het vreemd dat andere spelers niet zo gestraft werden als hij.
Ik noem maar een Gooijer.
Als ik naar inzet kijk dan is er niets mis met Gaaei, dat hij opgesteld word kan hij ook niets aan doen.

21 maart 2024 om 14:11

Helemaal mee eens!

Deze jongen is de kop van jut. Maar hij gaat er in tegenstelling tot een hoop andere voor 200% voor.

Een Gooijer, Rensch, Taylor etc. als die maar de helft van de inzet toonden dan zou dat een hele verbetering zijn.

Ik denk dat Gaaei er echt wel gaat komen. Aanvallend heb ik meer van hem gezien dan van de andere spelers die op rechtsback hebben gespeeld.

Nee, het is geen wereldtopper. Maar dit kan een hele nuttige speler voor Ajax worden.

Lozen.. alleen kan je hem niet zomaar ontslaan.. Hij heeft natuurlijk gewoon een contract én bij ajaks hebben ze ooit iemand met de naam Bogarde gehad.. ach het verhaal van Bogarde en Chelsea is bekend... Dat heet op de blaren zitten van wanbeleid (van Mislintat)

Laat hem maar lekker blijven. Beide partijen hebben met hun gezond verstand een contract getekend. Dat dit door een verdwaalde Duitser is gebeurd is gewoon de schuld van de directie van Ajax. Daar kan Gaaei niets aan doen. Hoe gek het ook klinkt, deze jongen gaat volgend jaar gewoon spelen. Heeft wat vertrouwen nodig zoals hij zelf ook al aangeeft. Ik zie liever Forbes vertrekken.en zoals hierboven ook al door iemand word aangegeven, hij is wel een heel makkelijk slachtoffer. Er lopen er meer op het veld die ze wat mij betreft mogen wisselen, ook voor de rust.

21 maart 2024 om 17:28

Ik ben bang voor die jongen dat hij na dit seizoen te beschadigd is om nog te kunnen slagen bij Ajax en dat is zeker niet alleen zijn fout.
Ik kan me niet voorstellen dat hij volgend jaar gaat spelen, gun het hem van harte, aan zijn inzet ligt het zeker niet. Als je deze selectie door gaat lichten zijn de eerste posities waar ze nieuwe spelers voor gaan halen waarschijnlijk de beide back posities en misschien voor beide posities wel 2 spelers als er niemand is die ze vanuit de jeugd door kunnen schuiven.

Met Rensch, Gooijer, Sanchez en Gaaei, is die positie kwantitatief al druk bezet, als je dan een versterking wil halen moeten er eigenlijk toch 2 of 3 van die jongens (al dan niet tijdelijk) vertrekken. Ik denk dat hij op dit moment in de hiërarchie bij die 4 onderaan staat, dan heeft hij er zelf niet zo veel aan om te blijven als hij het seizoen begint als 3e of 4e keus.

Ik sluit helemaal niet uit dat die jongen als hij een stap terug doet vervolgens een soort Dumfries traject kan doorlopen waar hij op basis van zijn inzet en drive het verder kan schoppen dan we nu mogelijk achten, maar bij Ajax zie ik het niet meer gebeuren eigenlijk.

En toch heeft deze jongen meer toekomstmuziek dan een Sosa, Tahirovic, Forbs, Gooijer, etc. Geef deze gozer nog een seizoen om zich te bewijzen want er zit echt wel potentie in. Doet me denken aan Dumfries in zijn jonge jaren, dat was ook allesbehalve gepolijst.

21 maart 2024 om 22:27

In vergelijking met Sosa misschien wel.
Gooijer is niet veel beter, maar zeker niet minder en wel 2 jaar jonger.
Forbs heeft met zijn snelheid een wapen, ik geloof niet dat hij daarmee gaat slagen in de top, maar voor elke club in de middenmoot van een grote competitie kan zo'n speler van waarde zijn.
Tahirovic vind ik lastig, is niet goed genoeg maar is wel stapjes aan het zetten.

Let maar op, die knaap gaat nog positief verrassen en wordt een sterkhouder op ten duur.

Kristensen was te matig destijds. Niet van Ajax niveau.
Nu had je zo graag Kristensen erbij gehad ipv deze mafkees.
Denk dat hij niet eens verre van in de buurt is van zijn niveau.

Gewoon contract ontbinden als dat niet lukt of kan gewoon jong ajax tot die zelf weg wilt.

De beste man willen ze nergens hebben. Wat hij nu krijgt kan hij nergens verdienen. Met dank aan Mislintat nog 4 jaar Ajax de bank warm houden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren