Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miljoenenaankoop van zero tot hero: ‘En het wordt alleen maar beter’

Laatste update:

Marouane Fellaini komt steeds beter in zijn vel te zitten bij Manchester United. De middenvelder werd voor ruim dertig miljoen euro overgenomen van Everton, maar kon vorig seizoen niet overtuigen. Onder manager Louis van Gaal heeft de 26-jarige Belg een basisplaats afgedwongen en daar is hij heel blij mee, zo vertelt hij op de clubwebsite.

/

“Ik weet dat het altijd beter kan, maar ben op dit moment zeer tevreden. Ik doe het goed en het wordt waarschijnlijk alleen maar beter”, aldus de 26-jarige Fellaini, die het fijn vindt om in de rug van Wayne Rooney te spelen bij United. “Hij is een geweldige speler die werkelijk alles kan. Hij kan als spits spelen, middenvelder of flankspeler. Hij heeft veel kwaliteit en ik ben blij dat ik met hem mag samenspelen.”

“Ik kan hem door mijn fysieke kracht helpen. Ik kan de duels voor hem winnen en hem vervolgens assisteren. Dat is een belangrijk onderdeel van ons spel geworden. We hopen dat we zo door kunnen gaan”, besluit Fellaini. Hij was dit seizoen in zes competitiewedstrijden goed voor één doelpunt.

Zou jij Marouane Fellaini in de basis zetten bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fellaini is een goede voetballer om in de squad te hebben. Mag van mij altijd in de basis staan wanneer we tegen tegenstanders moeten spelen die fysiek erg sterk zijn. Maar voor de rest heb ik wel liever Herrera in de basis wanneer iedereen fit is. Vraag me ook echt af hoe ze zaterdag gaan spelen.

21 november 2014 om 22:11

Herrera kan je beter inplaats van blind zetten, een Fellaini in vorm is een monster!

21 november 2014 om 22:22

Ja want Herrera is natuurlijk ook een controleur, he wat dom van van Gaal dat hij daar niet aan heeft gedacht! .....de enige speler die Blind kan vervangen is Carrick. Hij is namelijk ook een controleur, Herrera niet.

Fellaini begint inderdaad beter in zijn sas te komen bij United maar dit is ook niet meer dan normaal, niet alle spelers passen van vandaag op morgen in het team, het kan nodig zijn dat ze hun tijd krijgen en ik ben blij dat Fellaini niet verkocht is geworden afgelopen zomer, hij kan nog van grote waarde zijn voor dit United op lange termijn.

Hij heeft kwaliteiten, maar erg specifieke, en die moet je dan ook optimaal benutten als trainer.

22 november 2014 om 00:01

Ik zou hem er alleen al inzetten voor stilstaande fases. Wat een wapen, en ook verdedigend werkt hij alle ballen,weg.

Op zich vind ik het een nuttige speler, vooral vanwege zijn fysiek. Waar ik me echter helemaal kapot aan stoor zijn die gekke acties, gemiddeld toch wel 1 per wedstrijd, waarin hij een tegenstander een elleboog uitdeelt, op iemand spuugt of natrapt. Vreemd genoeg komt hij er nog altijd mee weg ook...

21 november 2014 om 22:22

Fellaini heeft nog nooit op iemand gespuugd.

22 november 2014 om 14:28

Tegen city afgelopen manchester derby. Is een foto van, maar durf niet te zeggen of het waar is of gewoon een fake foto.

Fellaini is een goeie squad player en in de big matches kan hij van zeer grote waarde zijn, hij is technisch ook niet belabberd en denkt meestal vooruit, onderschatte speler die wordt afgedaan als een fysieke nietsnut.

Off topic : Fosu Mensah speelt weer bij de u18, staat in de basis op het middenveld, hij schijnt weer enorm te overtuigen en kan prima mee op dat niveau, als hij zo doorgaat duurt het niet lang voordat hij u21 speelt. Pereira speelde op zijn 16 al in de u21 bijvoorbeeld.

Hij gaat toch geen Belgisch Marokkaanse Gullit worden he.
Ik vind/ vond hem echt te slecht voor Man.u. Maar ik begin te merken dat hij beetje beseft dat hij groot en lang is en dus makkelijker de tegenstander naar de grond kan duwen. Zolang hij die agressie erin kan houden, mag hij van mij wel blijven. Anders mag hij ook naar Arsenal.

21 november 2014 om 21:50

Mag je uitleggen waar de vergelijking met Gullit op is gebaseerd?

22 november 2014 om 01:43

Zijn haar

Vorig jaar was een moeilijk jaar voor hem natuurlijk.
Hij was toen de grootste transfer van Manchester United en niet alle supporters waren daar even blij mee.
Was ook een makkelijke zondebok voor het zeer slappe seizoen van United vorig jaar, daar hij toch als mannetje van Moyes was meegekomen van Everton.

Fellaini is iemand die op regelmatige basis moet kunnen spelen en dan zal hij per match beter worden.
Vorig seizoen kreeg hij zo nu en dan eens zijn kans en werd zijn seizoen af en toe onderbroken door blessures, zo kan hij niet renderen.

De geschiedenis leert ons dat destijds bij Everton hij rond de eindejaarsperiode telkens op zijn allerbest is, daar was hij bij momenten vaak een éénmansmiddenveld. Ik hoop voor hem dat hij naar dat niveau kan toegroeien.

Ondanks zijn wat stugge voorkomen kleven veel mensen hem het predikaat fysieke voetballer op. Maar onderschat zijn technische vaardigheden zeker niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren