Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Miljoenenaankoop valt door de mand bij AZ: ‘Maakt een hele slechte indruk’

Laatste update:

Kristijan Belic heeft tot dusver nog geen indruk weten te maken op de analisten van ESPN. De middenvelder van AZ deelde zaterdagavond in de malaise op bezoek bij Almere City (0-0) en moest het in de rust ontgelden.

"Belic heeft het ook nog niet hè", snijdt Mario Been het onderwerp aan in De Eretribune. "Die is met veel bombarie gehaald om het middenveld te versterken, maar ik zie nog niet dat het echt een versterking is voor AZ. Misschien heeft hij tijd nodig."

Kwakman vond Belic een 'hele slechte indruk maken'. "Maar ik vind wel dat we jongens even wat tijd moeten gunnen. Het valt op dat hij heel veel ongelukkig balverlies lijdt, maar je moet zo'n jongen de tijd geven. Over een tijdje kun je hem beter beoordelen."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Maar ik krijg niet de indruk dat hij even twee man wegsteekt", komt Jan Joost van Gangelen er nog een keer op terug. "Nee, maar zo'n speler is het ook niet, volgens mij", aldus Kwakman.

De woorden van Kwakman worden bevestigd door Luijckx. "Hij is een breker, de man die moet aanjagen. Aan de bal is niet zijn sterkste kwaliteit."

Belic kwam deze winter voor vier miljoen euro over van de Servische grootmacht Partizan. De middenvelder doorliep de jeugdopleiding van West Ham United, maar wist in Engeland nooit door te breken.

"Het is een jongen die veel in beweging is, veel loopt, makkelijk aan de bal zijn weg kan vinden, agressiviteit heeft in zijn spel en de duels niet schuwt", zei technisch directeur Max Huiberts vorige maand bij de presentatie van de Serviër.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe ziet het eruit als een aankoop met veel bombarie gehaald is, Mario?
Het is geen Henderson die naar Ajax is gekomen hoor..

Het is ook lastig om er vanaf begin te moeten staan als je niet gewend bent aan de intensiteit van de Eredivisie, en in zo'n elftal dat op z'n gat ligt meteen het verschil te moeten maken.
Het gaat vanzelf komen, maar het is nu aan alle kanten gewoon knudde..

11 februari 2024 om 10:35

"De intensiteit van de Eredivisie".. we hebben het niet over de Premier League. Qua intensiteit zit het juist wel goed bij Belic, het schort aan andere dingen.

12 februari 2024 om 10:33

Nee we hebben het over de Eredivisie, wat toch weer wat anders is dan de Servische competitie. Niet alleen een stap naar de PL is een stap omhoog Fan123..

11 februari 2024 om 11:25

Vier miljoen is voor een club als AZ ontzettend veel. Mihailovic, Odgaard, Sadiq zijn toch aankopen geweest die (nog) niet renderen. Feyenoord heeft ook die Kroaat. Grappige is dat het altijd alleen om die aankopen van Ajax gaat waar ontzettend over de bedragen gepraat worden en bij andere clubs hoor je dat stukken minder.

AZ had ook gewoon Brian de Keersmaecker moeten halen van Heracles Almelo, heeft aangetoond het niveau van de Eredivisie aan te kunnen en is wekelijks de beste man bij Heracles. Was daarnaast denk ik nog een goedkopere kracht geweest ook.

11 februari 2024 om 09:52

Schrijf je Belic dan al af? Eén wedstrijd is niet veel voor een goed oordeel.

11 februari 2024 om 10:52

@strandbal, beetje belachelijk inderdaad. Gozer begint net te spelen in een zoekend elftal met nul vertrouwen. Vrij logisch dat die niet gelijk de boel bij de hand kan nemen.

De scouts in het buitenland van az zijn hopeloos uit vorm…

Kerkez was een schot in de roos, maar mihailovic, vindahl, dantas, belic en ook penetra is niet onomstreden.

Az moet gewoon az-dingen blijven doen, eigen jeugd en talenten van Heracles/volendam jong Ajax (die net te kort komen) etc. een springplank bieden. Daar is de club altijd goed in geweest.

Wel snel om deze jongen af te branden. Het punt is gewoon dat de huidige trainer te afwachtend speelt en gokt op de pijlsnelle jongens voorin, die wel snel zijn maar niet kunnen ballen
Vreemd dat Maartens zo speelt als voetballer was hij heel anders. Hij had gewoon de lijn van P. Jansen moeten doortrekken. De hoofdschuldige is natuurlijk huiberts (en Eenhoren). Elk jaar de beste spelers verkopen. Ok snap ik, maar er helemaal niets vor terug halen (behalve Mihaljovic voor te veel geld en weer wegdoen)

11 februari 2024 om 18:23

Tegen Almere speelden we anders mooi pascalbal hoor. Eindeloos achterin rondtikken met Clasie en de CV's. Hopen op een bevlieging van Pavlidis.

Ik vind die analisten van ESPN echt niks. Tegen Feyenoord kon je heel goed zien dat Belic heel balvast was, hij draaide echt makkelijk weg, echt een hele goeie speler aan de bal die de overzicht behoud. Je kon ook zien dat hij een technische middenvelder is. Ik weet echt niet hoe deze mannen analisten zijn geworden. Hij was echt 1 van de uitblinkers tegen Feyenoord.

Door de mand vallen is niet het juiste spreekwoord hiervoor. Dit wordt gebruikt als iemand doorzien of ontmaskert wordt. Door het ijs zakken zou wel kunnen. On topic: ik vind het wel snel om hem nu al af te schrijven. Laat hem even wennen aan het team,de omgeving etc.

In Nederland hebben we met zijn allen de neiging nieuwe aankopen vrij snel af te schrijven, zeker als er voor de club een relatief fors prijskaartje aanhangt. Ik denk dat we Belic en veel andere spelers pas echt serieus kunnen beoordelen in de loop van het komende seizoen. Belic is Serviër en bij Partizan Belgrado werd heel anders gevoetbald dan in de Eredivisie. De man heeft aanpassingstijd nodig en misschien is er ook sprake van communicatieproblemen of dergelijke. Als je een speler wilt halen die er direct zou kunnen staan ben je grotendeels aangewezen op de vijver van spelers met een recent verleden in de Eredivisie. Belic zit pas nu pas drie weken bij AZ en heeft in twee jaar bij Partizan Belgrado slechts veertig wedstrijden gespeeld. Belic is dus een jonge speler met nog maar weinig ervaring als senior.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren